hot wheels,cadeau jongen vijf jaar

Cadeau jongen 5 jaar? Hier vind je leuke tips!

Als je googelt op ‘cadeau jongen 5 jaar’, zul je een boel resultaten krijgen. Maar wat vinden jongens van deze leeftijd nu echt leuk? Je leest het hieronder!

Zie ook:

Cadeaus voor jongens van 5 jaar

Spelen, puzzelen, sport… Jongens van vijf vinden een heleboel dingen leuk. Ik weet nog precies wat mijn zoontje allemaal kreeg voor zijn vijfde verjaardag. Wil je weten wat? Lees dan verder.

Leuke spelletjes en speelgoed voor een jongen van 5

Kinderen van 5 jaar hebben er op deze leeftijd al een jaar kleuterschool op zitten. Wel zijn het nog steeds kleuters. Op school zullen ze de kindjes uit de eerste kleuterklas helpen met allerlei dingen. Als β€˜maatje’ helpen ze een bepaald kindje uit groep 0 of 1 met bijvoorbeeld het opzoeken van bepaalde spullen of het aantrekken van hun schoenen. Kinderen van vijf jaar vinden dit vaak super interessant. Zij zijn de grootste en mogen een kleiner kindje laten zien hoe het moet en daar krijgen ze zelf vaak een heleboel zelfvertrouwen van!

Cadeau jongen 5 jaar tip 1: Hot Wheels

hot wheels,cadeau jongen 5 jaar

Toen mijn zoontje vijf werd, was hij helemaal gek van hot wheels. En dat is niet zo gek, want auto’s hebben op de meeste jongens (en vaders!) een grote aantrekkingskracht. En wat is er dan leuker dan een racebaan met coole auto’s die ook nog eens allerlei loopings kunnen maken… Te gek toch?! Onder andere hier te koop.

Cadeau jongen 5 jaar tip 2: voetbal

voetbal tenue,cadeau jongen 5 jaar

Toen ons zoontje vijf werd, zat hij net een paar maanden op ukken-voetbal. En wat is er dan leuker dan een eigen voetbal tenue met je naam erop…? Deze website verkoopt hele leuke en kwalitatief goede voetbalkleding tegen voordelige prijzen.

Jongens cadeau tip 3: Playmobil

cadeau jongen vijf jaar,playmobil,tandloos

Playmobil: wie houdt er niet van?! Toen ons zoontje vijf jaar werd, kreeg hij van ons een Tandloos figuur van Playmobil cadeau. Een groot succes!

Cadeau jongen vijf jaar tip 4: Lego

cadeau jongen vijf jaar,lego,lego brandweerkazerne

Lego: welk kind houdt er niet van? Deze brandweerkazerne is een hit bij veel jongetjes van vijf. Het is niet voor niets een van de populairste LEGO sets. Onder meer hier te koop.

Bekijk hier ook ons blog met de mooiste en leukste LEGO sets.

Cadeau jongen 5 jaar tip 5: Paw Patrol

paw patrol,cadeau jongen 5 jaar

Paw Patrol is super populair! Deze brandweerwagen van Paw Patrol maakt geluid valt bijzonder in de smaak bij jongens van vijf jaar. Meer informatie vind je hier.

Welk cadeau voor een jongen van 5 vind jij het leukst?

Zie ook: