hot wheels,cadeau jongen vijf jaar,cadeau tips en ideeen jongen 5 jaar

Cadeau jongen 5 jaar? Hier vind je leuke tips!

Als je googelt op ‘cadeau jongen 5 jaar’, zul je een boel resultaten krijgen. Maar wat vinden jongens van deze leeftijd nu echt leuk? Je leest het hieronder!

Cadeaus voor jongens van 5 jaar

Spelen, puzzelen, sport… Jongens van vijf vinden een heleboel dingen leuk. Ik weet nog precies wat mijn zoontje allemaal kreeg voor zijn vijfde verjaardag. Wil je weten wat? Lees dan verder.

Leuke spelletjes en speelgoed voor een jongen van 5

Kinderen van 5 jaar hebben er op deze leeftijd al een jaar kleuterschool op zitten. Wel zijn het nog steeds kleuters. Op school zullen ze de kindjes uit de eerste kleuterklas helpen met allerlei dingen. Als β€˜maatje’ helpen ze een bepaald kindje uit groep 0 of 1 met bijvoorbeeld het opzoeken van bepaalde spullen of het aantrekken van hun schoenen. Kinderen van vijf jaar vinden dit vaak super interessant. Zij zijn de grootste en mogen een kleiner kindje laten zien hoe het moet en daar krijgen ze zelf vaak een heleboel zelfvertrouwen van!


Cadeau jongen 5 jaar tip 1: Hot Wheels

Toen ons zoontje vijf werd, was hij helemaal gek van de autootjes van Hot Wheels. En dat is niet zo gek, want auto’s hebben op de meeste jongens (en meisjes) een grote aantrekkingskracht. Wat is er dan leuker dan een racebaan met coole auto’s die ook nog eens allerlei loopings kunnen maken… Te gek toch?!

Onder andere hier te koop.

cadeau jongen 5 jaar,cadeau jongen vijf jaar tip idee,hot wheels driedubbele looping racebaan,leuk verjaardags cadeau voor een jongen van 5 jaar

Cadeau jongen 5 jaar tip 2: voetbal

Toen onze zoon vijf werd, zat hij net een paar maanden op ukken-voetbal. Daarom kreeg hij toen ook een mooi voetbaltenue voor zijn verjaardag. Tof toch…?!

Onderstaande kinder voetbaltenue is hier te koop.

cadeau jongen 5 jaar,cadeau jongen vijf jaar,voetbaltenue paris saint germain mbappe,kinder voetbaltenue cadeau tip idee verjaardag 5 jaar jongen

In het blog met voetbal cadeaus vind je nog meer tips en ideeΓ«n!


Jongens cadeau tip 3: Playmobil

Playmobil: wie houdt er niet van?! En ik snap dat wel, want er zijn ook heel veel leuke spullen en sets van Playmobil te koop. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze Playmobil Dragons Tandloos en Hikkie met babydraak (70037). Een groot succes!

Hier te koop.

cadeau jongen vijf jaar,playmobil,tandloos,playmobil tandloos en hikkie met babydraak 70037

Bekijk ook even het blog met tips voor dino cadeaus onder een tientje en het blog met tips voor een dinosaurus slaapkamer.


Cadeau jongen vijf jaar tip 4: Lego

Lego: ik ken echt geen enkel kind dat hier niet van houdt. Geef je dus LEGO cadeau, dan weet je wel zeker dat je goed zit. Kinderen kunnen er heerlijk mee bouwen en oefenen ook nog hun ruimtelijk inzicht en motoriek. Bovendien gaat het ook echt niet kapot.

Er zijn zoveel leuke LEGO sets voor jongens van 5 jaar te koop. Wat dacht je bijvoorbeeld van het nieuwe LEGO CITY Skatepark (60290)? Deze set bevat naast een heuse quarterpipe, helling, wip en grind rail ook een uniek wegplaatsysteem waarmee je je wereld nog verder kunt uitbreiden. Te gek toch?!

lego city skatepark 60290,cadeau jongen 5 jaar tips en ideeen

Bekijk hier ook ons blog met de nieuwste LEGO sets.


Cadeau jongen 5 jaar tip 5: Paw Patrol

Paw Patrol is super populair! Deze brandweerwagen van Paw Patrol maakt geluid valt bijzonder in de smaak bij jongens van vijf jaar.

Meer informatie vind je hier.

paw patrol brandweerwagen,PAW Patrol Ultimate Rescue Brandweerwagen - Speelgoedvoertuig

Cadeautip jongen vijf jaar: skelter

Er zijn veel toffe skelters te koop, maar wij vonden deze van Mercedes toch echt de mooiste. Wat een tof ding! Check ook even dat Mercedes teken aan de voorkant ;-). Zeker weten dat kinderen hier veel plezier aan beleven…

Hier te koop.

mercedes skelter,zilveren skelter,jongens skelter,cadeau tip idee jongen 5 jaar,jongens cadeau 5 jaar,cadeau jongen 5 jaar

Welk cadeau voor een jongen van 5 vind jij het leukst?

Zie ook: