kinderkamer accessoires

Schattige kinderkamer accessoires…

Kinderkamer accessoires: er is zoveel leuks te krijgen. In dit blog zetten we de leukste kinderkamer accessoires voor op een roze kinderkamer voor je op een rij.
Roze, roze en nog eens roze…

Binnenkort willen we de slaapkamer van mijn dochtertje gaan restylen. Ze wordt binnenkort vier en gaat dan naar school, dus tijd voor een ‘grote’ meisjeskamer. Op haar huidige kamer zit nog babybehang op de muur. Dat is dus alvast een ding om aan te pakken. Daarnaast moet er ook eigenlijk een nieuwe kast komen, dus ook daar gaan we even naar kijken. Maar wat helemaal leuk is om naar op zoek te gaan, zijn accessoires. En als madame ergens van houdt, dan is het wel roze. Dus zo’n beetje alles wat deze kleur heeft, of voorzien is van unicorns of regenbogen, vindt ze mooi.

Kinderkamer accessoires met een lief prijsje…

Onderstaande kinderkamer accessoires zijn staan niet alleen leuk op mijn dochters kamer; ze zijn ook nog eens superleuk geprijsd. We spotten ze op een bekende interieur website. Meer weten? Klik dan hier.

kinderkamer accessoires,roze hanglamp   kinderkamer accessoires,deco huisje roze     kinderkamer accessoires,regenboog kussentje    kinderkamer accessoires,houten krukje

kinderkamer accessoires,dekbed lama      kinderkamer accessoires,flamingo lamp    kinderkamer accessoires,roze speelgoedbank     kinderkamer accessoires,hip kussen

Genoeg inspiratie qua kinderkamer accessoires ;-). Binnenkort gaan we maar eens met het kamertje aan de slag. Nu al zin in!

Zie ook:
3 Comments

  1. Pingback: Behang kinderkamer: hip, lief of stoer? - Jongens en meiden

  2. Pingback: Kinderbedden om bij weg te dromen... - Jongens en meiden

  3. Pingback: Peuterbed: een perfecte tussenoplossing! - Jongens en meiden

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*