kinderbureaus,kinderbureau woood,woood bureau

Een kinderbureau voor jongens en meiden

Ben je op zoek naar een leuk kinderbureau? In deze blog zet ik een aantal leuke en betaalbare kinderbureaus voor je op een rij.

Kleine jongens worden groot…

Ik zie ons zoontje nog zo gaan, de eerste dag naar de kleuterklas. Was best even een dingetje toen: m’n kleine jongen naar de ‘grote’ school… Maar hij vond het leuk, en hij was er toen ook echt aan toe om naar school te gaan. Inmiddel zit hij alweer in groep 5, maar toen hij naar groep 4 ging hebben we een echt kinderbureau voor hem gekocht.

Leuk kinderbureau om huiswerk aan te maken

Mijn zoontje vindt school nog altijd leuk. Maar ik merk wel dat – nu hij in groep 5 zit – het een stuk serieuzer is. Hij heeft inmiddels ook huiswerk. Toen hij naar groep 4 ging, vonden we het tijd voor een kinderbureau op zijn kamer.

Kinderbureaus: in alle soorten en maten

Er zijn natuurlijk veel verschillende leuke bureaus voor kinderen te koop. Van hippe, kleine bureaus tot aan kinderbureaus met lades en waarin je veel kunt opbergen. Ook zijn er in hoogte verstelbare kinderbureaus en hoekbureaus te koop.

Of je nu een jongens bureau of een meisjes bureau zoekt, hieronder zet ik een aantal leuke kinderbureaus voor je op een rij. Sommige bureaus voor kinderen zijn ook verkrijgbaar in combinatie met andere bijpassende kinderkamer meubels. Welk bureau vind jij het leukst?

Grijs kinderbureau van Woood

kinderbureaus,kinderbureau woood,woood bureau
Hip grijs, houten kinderbureau…

Superleuk: dit hippe, houten kinderbureau. Mijn zoontje heeft momenteel een driedeurs kast van dit merk op zijn kamer staan. Een bureau van Woood zou hier dan ook goed bij passen. Zo gaaf ook in combinatie met dat leuke wiebertjes kinderbehang en een vintage stoel erbij… 😉 Dit houten kinderbureau van het merk Woood is leuk voor zowel jongens als meiden. Het bureau heeft een strakke vormgeving en heeft door de laatjes ook aardig wat bergruimte. Het bureau heeft de kleur betongrijs, maar is ook in andere kleuren verkrijgbaar. Zeker niet onbelangrijk is dat dit bureau bijzonder gunstig geprijsd is! Meer informatie over dit houten kinderbureau vind je hier.

Een leuk kinderbureau voor een leuke prijs…

Wit kinderbureau met kastje en laatje…

Dit bureautje staat op de kamer van ons dochtertje. Het is een leuk bureau dat eigenlijk op elke kinderkamer goed staat. Het bureau is er in verschillende uitvoeringen en is gemakkelijk in elkaar te zetten. Dit kinderbureau heeft twee lades en een kastje onderin. Op het bureau op het plaatje bevindt zich een soort van opzetstuk met plankjes waar je bijvoorbeeld boeken op kunt zetten. Erg leuk en ook nog eens voor een leuke prijs! Dit kinderbureau kost slechts € 99,95 en is hier te koop.

Strak bureau in drie kleuren

kinderbureaus,flexa kinderbureau

Prachtig strak vormgegeven bureau. Niet alleen mooi qua uiterlijk, maar ook nog eens heel stevig en duurzaam. Het gekleurde frame geeft het bureau een vrolijke uitstraling. Let op: van hetzelfde merk is er ook een hip kinderbed verkrijgbaar!

Hip kinderbureau met Scandinavisch design

kinderbureaus,kinderbureau,scandinavisch design bureau
Hip bureau met Scandinavisch design…

Ik vind dit dus echt een heel mooi kinderbureau. Het bureau is stoer, niet al te groot en het heeft een hip, scandinavisch design. Handig zijn de twee laatjes en het opbergvakje in het midden. Op het blad heb je voldoende ruimte om huiswerk te maken en is er ook nog plaats voor een leuke bureaulamp. Leuke bijkomstigheid is dat dit bureau ook gecombineerd kan worden met een kinderbed en een kledingkast uit dezelfde lijn. Kortom: mooie meubels voor op een hippe meidenkamer of jongenskamer!

Een strak kinderbureau…

kinderbureaus,strak kinderbureau,stoer kinderbureau,bureau scandinavisch
Hip bureau van VT Wonen
 

Houd je van strak en industrieel? Dan zit je met dit stoere kinderbureau helemaal goed. Het bureau heeft een metalen onderstel en beschikt over heel veel opbergruimte. Goed om te weten: uit dezelfde serie zijn nog meer mooie kindermeubels verkrijgbaar, zoals een hip kinderbed en een hippe kledingkast.

Stoer jongensbureau

kinderbureaus,stoer kinderbureau,stoer bureau,stoer jongensbureau,leuk jongensbureau,houten kinderbureau
Stoer houten kinderbureau…

Wat een prachtig kinderbureau is dit! Een stoer kinderbureau dat gemaakt is van grenenhout, waardoor het super stevig is. Handig zijn de drie opberglades waar je veel spullen in kunt opbergen. Goed om te weten: dit bureau is verkrijgbaar in combinatie met andere bijpassende meubels uit dezelfde (Vipack Alex) serie. Je kunt dus bijvoorbeeld ook een stoer jongensbed of een stoere kledingkast met dezelfde uitstraling erbij kopen. Ideaal voor een stoere jongenskamer!

In hoogte verstelbaar kinderbureau

kinderbureaus,meisjesbureau,leuk meisjesbureau,wit met roze bureau,in hoogte verstelbaar kinderbureau,in hoogte verstelbaar bureau
In hoogte verstelbaar bureau…

Dit wit met roze kinderbureau is verstelbaar in hoogte en dus ideaal voor opgroeiende kinderen. Het werkblad, dat gekanteld kan worden, is voorzien van een lineaal en een gootje om pennen en potloden in op te bergen. Het bureau is ook verkrijgbaar met gifgroene en blauwe accenten. Wil je ‘m helemaal wit? Dat kan ook! Meer informatie over dit leuke kinderbureau vind je hier.

Hip bureau voor op de kinderkamer

kinderbureau,bureau met laatjes,hip bureau,wit hip bureau,scandinavisch bureau,bureau scandinavisch,wit kinderbureau,klein kinderbureau,kinderbureau pimpen
Wit bureau met laatjes…
 

Wat een hip bureau is dit! Kost niet veel en ziet er hartstikke leuk uit. Het lijkt mij leuk om de laatjes van dit leuke kinderbureau te verven. In het mintgroen, lichtblauw of juist in verschillende kleuren… Zo geef je het bureau van je zoon of dochter een unieke uitstraling. Leuke bureaustoel erbij en klaar! Meer informatie over dit bureau met Scandinavische look vind je hier.

Welk kinderbureau vind jij het leukst?

Zie ook:

34 Comments

 1. Pingback: Kinderbedden om bij weg te dromen... - Jongens en meiden

 2. Pingback: Leuke dekbedovertrekken voor jongens en meiden - Jongens en meiden

 3. Pingback: 5 x een leuke kledingkast voor op een meisjeskamer - Jongens en meiden

 4. Pingback: Stoere jongenskasten

 5. Pingback: Hip behang voor op de kinderkamer - Jongens en meiden

 6. Pingback: Peuterbed: een perfecte tussenoplossing! - Jongens en meiden

 7. Pingback: Playstation 4, Nintendo Switch of Xbox One? - Jongens en meiden

 8. Pingback: Halloween en Dia de Muertos masker maken - Jongens en meiden

 9. Pingback: De Gorgels: wat een leuk kinderboek! - Jongens en meiden

 10. Pingback: Kinderboeken lezen: leuk en leerzaam! - Jongens en meiden

 11. Pingback: Pikachu zitzak om op te chillen - Jongens en meiden

 12. Pingback: CupCakeCup: wie wint 'm dit jaar? - Jongens en meiden

 13. Pingback: Kindvriendelijke restaurants: 10 tips - Jongens en meiden

 14. Pingback: Vakantieparken Nederland: 10 tips! - Jongens en meiden

 15. Pingback: De Luizenmoeder deel 2 komt eraan! - Jongens en meiden

 16. Pingback: Welke fietsmaat heeft je kind nodig? - Jongens en meiden

 17. Pingback: De leukste indoor speeltuinen en uit-tips met kinderen - Jongens en meiden

 18. Pingback: Avondvierdaagse - Jongens en meiden

 19. Pingback: Beleef Toy Story 4 tijdens het Kids Weekend! - Jongens en meiden

 20. Pingback: Wespen tips: van gesnipperde ui tot lavendelthee - Jongens en meiden

 21. Pingback: Nieuwe Toy Story film: ga 'm zien!!! - Jongens en meiden

 22. Pingback: Avondvierdaagse: 5 tips voor makkelijk eten - Jongens en meiden

 23. Pingback: Kinderfiets: welke fietsmaat heeft je kind nodig? - Jongens en meiden

 24. Pingback: De Luizenmoeder deel 2: start 10 februari - Jongens en meiden

 25. Pingback: Vakantieparken Nederland die leuk zijn voor gezinnen - Jongens en meiden

 26. Pingback: Behang kinderkamer: hip, lief of stoer? - Jongens en meiden

 27. Pingback: Dekbedovertrekken voor jongens en meiden - Jongens en meiden

 28. Pingback: Meisjeskast: van romantisch tot modern - Jongens en meiden

 29. Pingback: Jongens kledingkasten: van modern tot stoer

 30. Pingback: Dagje weg tips: van klimmen tot sprookjes... - Jongens en meiden

 31. Pingback: Glitterpotje maken: makkelijk en leuk om te doen! - Jongens en meiden

 32. Pingback: Een voetbalkamer om van te dromen... - Jongens en meiden

 33. Pingback: Superhelden kinderfeestje: alle superhelden verzamelen! - Jongens en meiden

 34. Pingback: Pokemon slaapkamer: de leukste items - Jongens en meiden

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*