kinderbureau,kinder bureaus,bureau voor kind,jongens bureau,meisjes bureau,bureau voor jongens,bureau voor meisjes,hip bureau,stoer bureau,scandinavisch bureau,kinderkamer,jongenskamer,meisjeskamer,wit bureau,houten bureau,ikea bureau,woood bureau,bopita bureau,vt wonen bureau

Een kinderbureau voor jongens en meiden

Ben je op zoek naar een leuk kinderbureau? In deze blog zet ik een aantal leuke en betaalbare kinderbureaus voor je op een rij.

Kleine jongens worden groot…

Ik zie ons zoontje nog zo gaan, de eerste dag naar de kleuterklas. Was best even een dingetje toen: m’n kleine jongen naar de ‘grote’ school… Maar hij vond het leuk, en hij was er toen ook echt aan toe om naar school te gaan. Inmiddel zit hij alweer in groep 6, maar toen hij naar groep 4 ging hebben we een echt kinderbureau en een goede kinder bureaustoel voor hem gekocht.

Leuk kinderbureau om huiswerk aan te maken

Onze zoon vindt school nog altijd leuk. Maar ik merkte wel dat – toen hij in groep 5 zat – het een stuk serieuzer werd. Hij heeft inmiddels ook huiswerk en moet regelmatig toetsen leren. Om dit in alle rust te kunnen doen, is een goed bureau daarom wel zo prettig.

Kinderbureaus: in alle soorten en maten

Er zijn natuurlijk veel verschillende leuke bureaus voor kinderen te koop. Van hippe, kleine bureaus tot aan kinderbureaus met lades en waarin je veel kunt opbergen. Ook zijn er in hoogte verstelbare kinderbureaus en hoekbureaus te koop.

Of je nu een jongens bureau of een meisjes bureau zoekt: hieronder zet ik een aantal leuke kinderbureaus voor je op een rij. Sommige bureaus voor kinderen zijn ook verkrijgbaar in combinatie met andere bijpassende kinderkamer meubels. Welk bureau vind jij het leukst?


Grijs kinderbureau van Woood

kinderbureaus,kinderbureau woood,woood bureau,houten bureau met lades,grijs bureau,jongens bureau,meisjes bureau
Hip grijs, houten kinderbureau…

Superleuk: dit hippe, houten kinderbureau. Het bureau heeft een strakke vormgeving en heeft door de laatjes ook aardig wat bergruimte. Het bureau heeft de kleur betongrijs, maar is ook in andere kleuren verkrijgbaar. Zeker niet onbelangrijk is dat dit bureauΒ bijzonder gunstig geprijsd is! Meer informatie vind je hier.

Wil je graag meerdere meubels in deze stijl op de kinderkamer hebben? Dan is er bijvoorbeeld ook een kinder kledingkast van dit merk verkrijgbaar.

Zo tof trouwens ook in combinatie met dat leuke wiebertjes kinderbehang en een vintage stoel erbij… πŸ˜‰


Kinderbureau met veel opbergruimte

kinderbureau wit hout,vertbaudet ligne eclipse,scandinavisch bureau,mooi bureau meisje jongen,bureau met lade,bureau met kastjes

Ideaal: dit bureau met lade en kastjes aan de zijkant. Heeft ook wel iets Scandinavisch, door het blanke hout en het wit. En leuk ook met die rotan stoel. Het bureau is hier te koop.


Stoer kinderbureau van VT Wonen

vt wonen stage bureau,bureau met leren handgrepen,groen bureau,houten bureau,vt wonen kinder bureau,vintage bureau,jongens bureau,bureau voor jongens

Een heel stoer bureau! De kleur is mooi en de leren handgrepen aan het laatje en het kastje vind ik erg tof. Dit stoere kinderbureau is hier te koop.

Goed om te weten: uit dezelfde serie is er ook een kinderbed en een kinder kledingkast verkrijgbaar. Leuk als je in een keer een mooie set bij elkaar wilt kopen!


Mooi kinderbureau in het grijs

jongens bureau,meisjes bureau,hip bureau,vestjberg aegir bureau,bureau voor jongens,bureau voor meisjes,bureau met kastje

Wat een mooi bureau is dit. Strak en een beetje retro tegelijk. Handig ook met die twee laatjes erin. Spreekt deze stijl je aan? Dan is het goed om te weten dat er nog meer meubels uit deze serie van Vestjberg verkrijgbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan een nachtkastje en een bed.

Het bureau is hier te koop.


Hip kinderbureau in zachtgroen

Wat een superleuk bureau is dit! Ideaal voor als je kind op de basisschool zit en af en toe huiswerk moet maken. De combinatie hout met metaal zorgt voor een hippe uitstraling en ook het blanke hout steekt mooi af bij het groen. Het bureau is hier te koop.


Stoer bureau in het grijs

kinderbureau,vipack london bureau,donkergrijs bureau,jongensbureau,jongens bureau

Dit bureau staat perfect in een strak interieur. Het is te combineren met nog meer meubels uit dezelfde serie, zoals bijvoorbeeld een kinderboekenkast. Hier te koop.


Strak bureau in drie kleuren

kinderbureaus,flexa kinderbureau

Prachtig strak vormgegeven bureau. Niet alleen mooi qua uiterlijk, maar ook nog eens heel stevig en duurzaam. Het gekleurde frame geeft het bureau een vrolijke uitstraling. Let op: van hetzelfde merk is er ook een hip kinderbed verkrijgbaar! Het bureau is hier te koop.


Hip kinderbureau met Scandinavisch design

kinderbureaus,scandinavisch design bureau
Hip bureau met Scandinavisch design…

Nog zo’n leuk kinderbureau met lades! Dit bureau is stoer, niet al te groot en heeft een hip, scandinavisch design. Op het blad heb je voldoende ruimte om huiswerk te maken en is er ook nog plaats voor een leuke bureaulamp. Leuke bijkomstigheid is dat dit bureau ook gecombineerd kan worden met een kinderbed en een kledingkast uit dezelfde lijn. Kortom: mooie meubels voor op een hippe meidenkamer of jongenskamer! Hier te koop.


Zwart bureau met stoere grepen…

kinderbureaus,strak kinderbureau,stoer kinderbureau,bureau scandinavisch,bureau voor meisje,bureau voor jongen,hip bureau,bureau met laatjes,zwart bureau,stoer jongens bureau

Houd je van strak en industrieel? Dan zit je met dit stoere kinderbureau helemaal goed. Het bureau heeft stoere grepen en beschikt over lekker wat opbergruimte. Hier te koop.

Goed om te weten! Uit dezelfde serie zijn nog meer mooie kindermeubels verkrijgbaar, zoals een hip kinderbed en een hippe kledingkast.


Stoer jongensbureau

stoer kinderbureau,stoer bureau,stoer jongensbureau,leuk jongensbureau,houten kinderbureau
Stoer houten kinderbureau…

Wat een prachtig kinderbureau is dit! Een stoer kinderbureau dat gemaakt is van grenenhout, waardoor het super stevig is. Handig zijn de drie opberglades waar je veel spullen in kunt opbergen. Hier te koop.

Goed om te weten: dit bureau is verkrijgbaar in combinatie met andere bijpassende meubels uit dezelfde serie. Je kunt dus bijvoorbeeld ook een stoer jongensbed, een stoere kledingkast of een stoere kinderboekenkast met dezelfde uitstraling erbij kopen. Ideaal voor een stoere jongenskamer!


In hoogte verstelbaar kinderbureau

verstelbaar kinderbureau,tekentafel kind,kinder tekentafel,wit bureau meisje jongen,wit met roze bureau
In hoogte verstelbaar bureau…

Dit witte kinderbureau is verstelbaar in hoogte en dus ideaal voor opgroeiende kinderen. Onder het tekenblad bevindt zich ruimte om spullen op te kunnen bergen en er zit ook nog een lade onder. Detail: de meegeleverde accessoires zijn zowel in het blauw als het roze, dus je kind kan zelf kiezen wat hij/zij leuk vindt. Meer informatie over dit leuke kinderbureau vind je hier.


Hip bureau voor op de kinderkamer

wit bureau,scandinavisch bureau,kinder bureau bopita lisa,meisjes bureau,bureau voor meisjes
Wit bureau met laatjes…
 

Wat een hip bureau is dit! De schuine pootjes en de combinatie wit met blank hout vind ik persoonlijk erg mooi. Meer informatie over dit bureau met Scandinavische look vind je hier.


Welk kinderbureau vind jij het leukst?

Zie ook: