beste buggy's,quinny zapp flex mintgroen,buggy van quinny,frost on grey

Wat is de beste buggy? Onze Top 5

Wil je een buggy kopen en vraag je je af wat nu de beste buggy is? Bekijk dan onze Top 5. Voor het schrijven van dit blog maakten we natuurlijk gebruik van onze eigen ervaringen. Ook speurden we het internet af naar wagens met een zo goed mogelijke prijs/kwaliteit verhouding.
Top 5 beste buggy’s

Naast een fijne kinderwagen, is een goede buggy natuurlijk onmisbaar met een kleintje. Een buggy is lichter en compacter dan een kinderwagen en hierdoor een stuk gemakkelijker om mee te nemen. Helemaal als je vaak onderweg bent of op vakantie gaat, is een buggy superhandig. Maar welke buggy’s rijden nu het fijnst en zijn het comfortabelst voor je kindje? Hieronder lees je onze Top 5.

Koelstra Simba T4

beste buggy,koelstra buggy
Koelstra Simba T4 buggy

Een kwalitatief goede wagen voor dagelijks gebruik en met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Deze buggy van Koelstra is heel licht en gemakkelijk in en uit te klappen. Makkelijk mee te nemen ook, past goed in de auto. Wat verder handig is aan de buggy, is de slaapstand en het feit dat je onderin de wagen flink wat ruimte hebt voor boodschappen en andere spullen. Zelf hebben wij er ook een van Koelstra en we zijn er nog altijd heel blij mee. We hebben ‘m al heel wat jaartjes, en nog steeds doet ‘ie het prima. We nemen ‘m overal mee naartoe. Zo ook naar Italië, tijdens onze vakantie vlakbij het Gardameer. Aanrader dus wat ons betreft! Hier vind je meer informatie over deze wagen.

MINI by Easywalker – Union Jack Vintage

beste buggy,goede buggy's,review buggy's,easywalker buggy
Mini by Easywalker buggy ‘Union Jack Vintage’

Deze wagen heeft niet alleen een supertof design, maar komt ook nog eens qua prijs/kwaliteit verhouding heel goed uit de bus. Door de verstelbare gordels kan de buggy al vroeg worden gebruikt. Ook kan het zitje helemaal naar beneden worden geklapt, waardoor je kleintje heerlijk kan slapen onderweg. En dankzij de zonnekap heeft je kindje ook geen last van felle zon. De Easywalker is licht in het gebruik en past, als deze is ingeklapt, in vrijwel iedere kofferbak. Handig detail is de draagband, waardoor je de wagen gemakkelijk aan je schouder kunt dragen. Meer informatie? Kijk dan hier

Nuna Pepp

beste buggy,nuna pepp
Stijlvolle buggy van Nuna Pepp

Volgens velen een hele fijne en compacte wagen. Gemakkelijk in en uit te klappen en heel soepel in het gebruik. Voelt stevig en solide aan en door de zwenkbare wielen fijn te besturen. Gebruikers zijn ook heel enthousiast over de uitschuifbare duwstang. Vooral als jij en je partner nogal in lengte verschillen, kan dit heel handig zijn ;-). Meer weten? Kijk dan hier.

Quinny Zapp Flex

beste buggy's,quinny buggy,quinny zapp flex frost on grey,quinny mintgroen
De Quinny Zapp Flex

Het merk Quinny verkoopt, naast kinderwagens, ook buggy’s met een strak en modern design. Deze Quinny Zapp Flex heeft verschillende standen – waaronder een slaapstand – en is handig in het gebruik. De wagen rijdt heel flexibel en kan tot een klein formaat worden ingeklapt. De kleur van deze buggy vind ik erg mooi en ook de prijs is fijn. Aanrader dus. Meer informatie? Kijk dan hier.

Elodie Details Stockholm Stroller

buggy,elodie details buggy,buggy scandinavisch design
Met deze buggy loop je er super hip bij!

Deze stevige wagen van het merk Elodie Details is niet alleen superhip, hij is ook nog eens geschikt voor dagelijks gebruik. Je kunt ‘m al gebruiken vanaf een leeftijd van 6 maanden. Een comfortabel ding die door de grote wielen ook nog eens heel fijn en soepel rijdt. Een aanrader als je een buggy wilt die er mooi uitziet en ook nog eens fijn is in het gebruik. Meer informatie vind je hier

Wat de beste buggy voor jou is, bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Succes met het maken van je keuze!

Zie ook: