unicorn sieraden

Maak zelf mooie unicorn sieraden

Zelf unicorn sieraden maken: wie wil dat nu niet? Wij gingen aan de slag met een superleuk pakket van het merk Totum en knutselden zelf hele mooie unicorn rainbow jewels in elkaar.
Rainbows en unicorns: een sprookjes combinatie…

We hebben het al vaker gezegd, maar herhalen het nog maar een keer: “we love unicorns”. Maar ook van “rainbows” worden we heel vrolijk. Bij regenbogen en unicorns draait het allemaal om kleur en fantasie. Als het regent en de zon schijnt tegelijkertijd, dan kun je een regenboog aan de hemel zien staan. Prachtig al die kleuren en bovendien heeft een regenboog iets magisch. Datzelfde geldt voor eenhoorns: fantasiedieren die er magisch uitzien. Een sprookjesachtige combinatie dus!

Zelf unicorn sieraden maken

Voor ons sieraden project, probeerden we het unicorn rainbow jewels pakket van Totum uit. Dit pakket bevat alle spullen die je nodig hebt om zelf twee unicorn armbanden en een ketting te maken. Mijn dochtertje kon niet wachten om de verpakking te openen…

unicorn sieraden,zelf unicorn armband maken,zelf unicorn ketting maken

In het pakket zitten allereerst verschillende touwtjes om een ketting en twee armbanden mee te maken. Daarnaast vind je in het doosje verschillende kralen, een unicorn hanger en bedeltjes die je kunt beplakken met bijbehorende unicorn stickers. Daarnaast zitten er ook sluitingen en een ‘how to’ beschrijving in het pakket. Kortom: alles wat je nodig hebt om zelf je eigen unicorn sieraden te maken.

unicorn sieraden,zelf unicorn sieraden maken,armband knutselen,ketting knutselen
Inhoud van het pakket…

Unicorn sieraden: het resultaat…

Mijn dochtertje vond het erg leuk om de armbanden en de ketting te knutselen, maar ik moest haar af en toe wel een beetje helpen. De ketting heeft ze helemaal zelf gemaakt; de armbanden vond ze wat moeilijker. Hier heb ik haar dan ook mee geholpen. Met alle plezier trouwens, want samen knutselen vind ik een van de leukste dingen om te doen!

unicorn sieraden,unicorn rainbow jewels,kinder armbandje unicorns
Evy met haar unicorn armband…

Ook zelf unicorn sieraden maken? Dan kun je het pakket hier kopen.

Zie ook: