schommelstoel,leuke schommelstoelen,hippe schommelstoelen

Een schommelstoel voor jou en je kleintje…

Sinds kort hebben wij een schommelstoel thuis. En ik kan je vertellen, zo’n stoel is heerlijk en ik moet echt soms uitkijken dat ik niet in in slaap val als ik erin zit… ;-). Mijn kinderen zitten ook graag in de stoel. Het is een perfecte plek om een boekje in te lezen of een spelletje op de iPad te doen.

Schommelstoel: ideaal voor op de babykamer

Op de babykamer is een schommelstoel natuurlijk ideaal. Vooral tijdens het voeden is zo’n stoel heel comfortabel. Natuurlijk is het ook heerlijk om lekker samen met je kleintje in een schommelstoel te zitten of om er samen met je kind een boekje in te lezen.

Lijkt het je wat, zo’n stoel om in te ‘schommelen’? Lees dan even verder. Natuurlijk kun je zelf een tweedehands stoel op de kop tikken om op te knappen, maar heb je daar nu geen zin in? Dan zijn er echt super mooie schommelstoelen te koop!
Vitra Eames schommelstoel

The one and only, wat mij betreft. Deze Eames schommelstoel van Vitra is niet alleen prachtig qua design, maar zit ook nog eens heerlijk. De kleur die je hier ziet, heet ‘oceaan’. Wil je liever een andere kleur, dan kan dat natuurlijk ook.

schommelstoel,vitra eames schommelstoel

Een klassieker…

Een klassieker: deze witte houten stoel is er een zoals we ‘m allemaal kennen. Een degelijke stoel die het goed zal doen op iedere babykamer. Tip: bekleed de stoel met een plaid of een leuke schapenvacht. Staat niet alleen leuk, maar zorgt ook voor meer comfort.

schommelstoel,witte schommelstoel,houten schommelstoel,schommelstoel babykamer

Schommelstoel van rotan…

Rotan is weer helemaal terug van weggeweest. Dus als je het hebt over hippe schommelstoelen, dan mag deze zeker niet in het rijtje ontbreken. Tip: combineer de stoel met een mooie schapenvacht. Zit heerlijk en staat prachtig!

schommelstoel,rotan schommelstoel,rieten schommelstoel

Een stoel met stoffen zitting

Een prachtige stoel voor op de babykamer. Door de stoffen zitting en rugleuning lijkt de stoel mij erg comfortabel. Ik vind de kleur ook erg mooi. Wil je liever een andere kleur? Dat kan ook, want de stoel is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

schommelstoel,creme kleur schommelstoel,gestoffeerde schommelstoel

Hippe design schommelstoel…

Super toffe stoel van het merk Kartell Comback. De stoel is gemaakt van kunststof en hout en heeft een hoge (lange) en comfortabele zit. Ook weer leuk te combineren met een mooie schapenvacht. Kortom: heerlijke stoel die geweldig zal staan in je interieur!

schommelstoel,gele schommelstoel,design schommelstoel,kartell comback schommelstoel

Welke schommelstoel vind jij het leukst?

Zie ook: