schommelstoel,leuke schommelstoelen,hippe schommelstoelen

Een schommelstoel voor jou en je kleintje…

Sinds kort hebben wij een schommelstoel thuis. En ik kan je vertellen, zo’n stoel is heerlijk en ik moet echt soms uitkijken dat ik niet in in slaap val als ik erin zit… ;-). Mijn kinderen zitten ook graag in de stoel. Het is een perfecte plek om een boekje in te lezen of een spelletje op de iPad te doen.

Schommelstoel: ideaal voor op de babykamer

Op de babykamer is een schommelstoel natuurlijk ideaal. Vooral tijdens het voeden is zo’n stoel heel comfortabel. Natuurlijk is het ook heerlijk om lekker samen met je kleintje in een schommelstoel te zitten of om er samen met je kind een boekje in te lezen.

Lijkt het je wat, zo’n stoel om in te ‘schommelen’? Lees dan even verder. Natuurlijk kun je zelf een tweedehands stoel op de kop tikken om op te knappen, maar heb je daar nu geen zin in? Dan zijn er echt super mooie schommelstoelen te koop!


Heerlijk zachte schommelstoel…

Wat een mooie stoel van het merk Childhome. Dankzij de kussens en de zachte stof voelt ‘ie heerlijk zacht aan. Echt een stoel dus om samen met je kleintje in weg te dommelen. Hier te koop.

schommelstoel childhome met kussens,grijze schommelstoel

Witte houten stoel

Een klassieker: deze witte houten stoel is er een zoals we ‘m allemaal kennen. Een degelijke stoel die het goed zal doen op iedere babykamer. Tip: bekleed de stoel met een plaid of een leuke schapenvacht. Staat niet alleen leuk, maar zorgt ook voor meer comfort.

schommelstoel,witte schommelstoel,houten schommelstoel,schommelstoel babykamer

Rotan stoel

Rotan is weer helemaal terug van weggeweest. Dus als je het hebt over hippe schommelstoelen, dan mag deze zeker niet in het rijtje ontbreken. Tip: combineer de stoel met een mooie schapenvacht. Zit heerlijk en staat prachtig!

schommelstoel,rotan schommelstoel,rieten schommelstoel

Zwarte schommelstoel

Een prachtige stoel voor op de babykamer. Zwart is helemaal hip en staat eigenlijk leuk op heel veel verschillende kinderkamers!

kidsmill tina schommelstoel zwart

Hippe design schommelstoel…

Deze super toffe stoel is van het merk Kartell Comback. De stoel is gemaakt van kunststof en hout en heeft een hoge (lange) en comfortabele zit. Ook weer leuk te combineren met een mooie schapenvacht. Kortom: heerlijke stoel die geweldig zal staan in je interieur!

schommelstoel,gele schommelstoel,design schommelstoel,kartell comback schommelstoel

Welke schommelstoel vind jij het leukst?

Zie ook: