maat pampers,aanbieding pampers,maandbox pampers,voordeelverpakking pampers,voordeelbox pampers

Welke maat Pampers heeft je kindje nodig?

Wil je weten welke maat Pampers je kindje nodig heeft? In dit blog vind je een handige tabel. Ook lees je hoe je flink kunt besparen op Pampers.

Welke maat Pampers heeft je kindje nodig?

Pampers heeft verschillende soorten Pampers. De meest populaire Pamper soorten zijn: Pampers Baby Dry en Pampers Premium Protection. Houd bij de aankoop van Pampers de volgende maten aan. Let op: de +maten zijn ideaal als je baby grotere plasjes doet of voor de nacht.

MaatKilo
01,5-2,5
12-5
24-8
36-10
49-14
4+10-15
511-16
5+12-17
613+

Goedkoop Pampers kopen? Koop ze altijd in de aanbieding!

Er zijn veel verschillende soorten luiers te koop. Zelf was ik voor mijn kinderen altijd groot fan van Pampers. Dit is wel meteen de duurste soort luiers, dus kijk van te voren goed waar de juiste maat Pampers in de aanbieding is! Toen mijn kinderen klein waren, deed ik dit natuurlijk zelf ook. Maar het kwam natuurlijk ook wel eens voor dat ik ze snel nodig had en ze gewoon kocht bij de drogist of supermarkt waar ik op dat moment boodschappen aan het doen was. En dan waren ze meestal niet in de aanbieding, waardoor ik echt wel een stuk duurder uit was.

Maat Pampers: goed checken

Vooraf goed kijken waar de Pampers in de aanbieding zijn, loont dus echt. En heb je eenmaal een goede aanbieding luiers te pakken, koop dan meteen lekker veel in. Gemiddeld verbruikt je kind zo’n vijf luiers per dag, dus als je veel inkoopt kun je flink een tijdje vooruit!

maat pampers,aanbieding pampers,voordelig pampers bestellen,aanbieding luiers

Aanbieding Maandbox Pampers

Als je eenmaal de maat Pampers weet en echt hierop wilt besparen (eerlijk is eerlijk: wie wil dat nu niet?!), kies dan voor een Pampers Maandbox. Hierin zitten rond de 200 luiers, afhankelijk van de soort en maat die je kiest. Door maandboxen te kopen, kun je minstens € 50,- per jaar besparen. Voor dat geld kun je weer een andere leuke dingen doen :-). Bijkomend voordeel is, is dat je Pampers ook nog eens worden thuisbezorgd. Nooit meer sjouwen met grote luierverpakkingen dus!

Profiteer hier van hoge kortingen op maandboxen!

Zie ook: