strandhuisje,landal,huisje strand huren,landal resort oogduyne,landal julianadorp

Strandhuisje bij Landal: een heerlijke ervaring

Will je er even een paar dagen tussenuit? Bijvoorbeeld in de zomervakantie? En blijf je graag in Nederland? Boek dan – net als wij – een strandhuisje. Een heerlijke ervaring!

Vakantie in Nederland: lekker dichtbij huis

Door het corona virus kiezen veel mensen dit jaar voor een vakantie in Nederland. Veel gezinnen kiezen bijvoorbeeld voor een leuke kindercamping in Nederland , maar een huisje huren wordt ook veel gedaan. Je hebt dan vaak meer luxe en beschikt sowieso over je eigen sanitair en dergelijke. Zelf zijn wij altijd erg enthousiast over de huisjes van Landal. Al heel wat parken hebben wij bezocht. Denk bijvoorbeeld aan Coldenhove, Miggelenberg en Het Land van Bartje. Ook huurden wij een huisje van Landal aan het strand van Julianadorp: zo’n bijzondere ervaring!


In het blog Familiehotel in Nederland vind je trouwens ook allemaal tips voor leuke hotels voor gezinnen.


Strandhuisje huren? Doen!

Als jongens en meiden iets geweldig vinden, dan is het wel het strand. En laten we eerlijk zijn: het is ook heerlijk. Terwijl je kinderen eindeloos met emmertjes en schepjes spelen en op zoek gaan naar krabbetjes en mooie schelpen, geniet jij met je voeten in het zand van de wind die door je haar blaast en de gezonde zeelucht die jullie binnen krijgen.

Strandhuisje huren? Het kan ook bij Landal

Ons leek het altijd al eens leuk om onze vakantie door te brengen in een echt strandhuisje. Iedere ochtend de zee voor je neus, het uitzicht van de ondergaande zon… Geweldig toch?! Dus gingen we op internet op zoek en zochten we op zoek naar een leuk huisje aan zee. Wat bleek? Ook bij Landal kun je perfect terecht voor een strandhuisje.

strandhuisje,landal,huisje strand huren,landal beach resort oogduyne,landal julianadorp
De strandhuisjes van Landal in Julianadorp…

In Julianadorp vind je de strandhuisjes van Landal Beach Resort Ooghduyne. Deze huisjes aan zee liggen in de buurt van het Landal park zelf. Zelf pakten wij de auto om naar het park toe te gaan; lopen vonden wij te ver ;-). Het park beschikt over een mooi, overdekt zwembad, een indoor speeltuin en een fijn restaurant. Mocht je echt heel slecht weer hebben, dan kun je dus altijd gebruikmaken van de faciliteiten op het park zelf.

Wil je trouwens op vakantie met de hond en zoek je een fijn vakantieadres in Nederland? Ook dan kun je bij Landal Ooghduyne uitstekend terecht. Dit park beschikt namelijk over speciale honden huisjes die van alle gemakken zijn voorzien. Hier lees je er meer over.

Huisje aan zee: een bijzondere ervaring

Ons weekje weg was heerlijk. En ook al waaide het best wel en was het niet heel erg warm; onze kinderen hadden daar niets van. Ze hebben heerlijk gevliegerd, schelpen gezocht en regelmatig streken we bij een van de gezellige strandtenten neer voor een lekkere kop warme choco.

Lijkt het je ook wat, zo’n vakantie in een strandhuisje van Landal? Dan zeggen wij: doen! Neem wel een bolderkar mee, vooral met kleine kinderen is dit wel erg handig. Je kunt ‘m trouwens ook huren. Geef dit wel even aan bij je reservering.

Leuke dingen doen in de omgeving van Julianadorp

In de omgeving kun je ook van alles doen. Wij zijn een dagje naar indoor speeltuin de Holle Bolle Boom in Tuitjenhorn geweest. De kinderen kunnen hier heerlijk ravotten in het indoor speelparadijs. Ook hebben ze een heel mooi zwembad met leuke glijbanen. Bij mooi weer kunnen ze ook buiten spelen! Een andere tip is het plaatsje Bergen. Wij waren er toevallig met Koningsdag en er was hier van alles te beleven; overal leuke spelletjes voor de kinderen. Een andere tip is Texel. Met de boot ernaartoe varen is al een avontuur, maar ook Texel zelf biedt genoeg leuks. Wij hebben er een bezoek gebracht aan Ecomare. Een aanrader om eens naartoe te gaan!

Zie je zo’n strandhuisje van Landal ook wel zitten? Kijk dan hier voor meer informatie.

Zie ook: