landal huisje huren,landal green parks,huisje landal huren,weekendje landal,weekend landal,midweek landal,landal herfstvakantie,landal coldenhove,coldenhove landal green parks,herfstvakantie landal coldenhove,aanbieding landal,last minute landal,landal last minute,landal aanbiedingen,landal coldenhove aanbieding,landal kerstvakantie,leuke landal parken,leukste landal parken,landal veluwe,landal park veluwe,huisje huren landal,huisje huren herfstvakantie,huisje huren kerstvakantie,huisje huren krokusvakantie,huisje huren voorjaarsvakantie,huisje huren zomervakantie,huisje landal herfstvakantie,huisje landal kerstvakantie,huisje landal krokusvakantie,huisje landal voorjaarsvakantie,huisje landal pinksteren,aanbieding pinksteren landal,aanbieding herfstvakantie landal,aanbieding kerstvakantie landal,aanbieding krokusvakantie landal,aanbieding voorjaarsvakantie landal,aanbieding pinksteren landal,aanbieding zomervakantie landal

Landal Coldenhove: heerlijk huisje op de Veluwe

Landal Coldenhove is zo’n leuk vakantiepark. Zelf zijn we al twee keer in een huisje van Landal Coldenhove geweest en beide keren was het een groot succes!

Landal Coldenhove: tussen de wildroosters in

Persoonlijk vind ik Coldenhove een van de mooiste parken van Landal. Misschien wel de mooiste eigenlijk. Het park ligt – net als Landal Miggelenberg – midden in het bos, tussen de wildroosters in. Je bent dus letterlijk omringd door de natuur. Vanuit je huisje loop je zo het bos in op de hei op. En als je stil bent, kom je misschien wel herten of wilde zwijnen tegen. In het bos bij Landal Coldenhove vind je ook het echte huisje van Bollo. Dit huisje is te zien in de tv-serie die over Bollo is gemaakt. Zeker even bezoeken dus als je in Coldenhove bent. Een hele belevenis voor de kinderen!

Speciale kinderbungalows

Wil je net even dat beetje extra voor de kinderen? Boek dan een kinderbungalow. Wij hadden – de eerste keer dat wij in Landal Coldenhove waren – een kinderbungalow gehuurd en onze kinderen vonden het helemaal geweldig. Naast dat er een kinderstoel, een commode en een speciaal kinderbedje in het huisje stonden, was het ook nog eens superleuk ingericht voor de kleintjes. Zo was de kinderslaapkamer – waar een stapelbed in stond – verbonden met een speciale speelkamer. Onze kinderen konden door een gat in de muur hiernaartoe ‘klimmen’. En dat hebben ze dan ook heel wat keren gedaan ;-). Ook waren er allerlei spelletjes in het huisje te vinden (spelletjestafel en sjoelbak). Top geregeld dus!

Fijn zwembad en indoor speelhal

Als er een ding is dat niet mag ontbreken voor de kids op vakantie, dan is het wel een zwembad. Landal Coldenhove heeft een heel fijn zwembad. Niet een supergroot zwembad, maar de kinderen kunnen zich lekker uitleven op de glijbaan en voor de kleintjes is er een speciaal peutergedeelte. Ook is er nog het Speelbos: een groot indoor speelparadijs voor zowel kleine en grotere kinderen, met veel plek voor ouders om te zitten. Heerlijk als de kids lekker aan het spelen, terwijl jij geniet van een lekkere latte. Buiten is er trouwens ook een leuke speeltuin met o.a. een groot luchtkussen, een kabelbaan en een speelkasteel.

speeltuin landal coldenhove

Ook over het restaurant op het Landal Coldenhove – Timber’s Brasserie – waren wij heel enthousiast. Je kunt hier echt heerlijk eten. Wat heel bijzonder is hier, is dat er tafels zijn met stoelen en schommels waar je op kunt zitten. En er is een speciaal kinderbuffet met allemaal lekkere dingen!

landal coldenhove,kinderbuffet landal,timbers brasserie,review coldenhove,leuk park landal,leuk park van landal voor kinderen

Op bezoek bij grote vriend Bollo…

En last but not least: Bollo. Deze grote kindervriend is regelmatig te vinden op het park, zo ook bij aankomst en vertrek. Onze kinderen zijn dol op hem. Ze vragen dan ook vaak: “wanneer gaan we weer naar Bollo…?”

Op vakantie met je viervoeter?

Zoek je een adres voor een vakantie met hond? Dan zit je bij Landal Coldenhove helemaal goed. Landal Coldenhove beschikt namelijk over speciale hondenvilla’s en heeft allerlei fijne faciliteiten beschikbaar voor mensen die hun hond mee willen nemen op vakantie!

Ook benieuwd naar dit vakantiepark? Hier vind je meer informatie over Landal Coldenhove.

Zie ook: