all stars,gepersonaliseerde all stars,all stars met naam erop,customizen all stars

All Stars gympen: ontwerp ze zelf!

Bij veel jongens en meiden zijn All StarsΒ gympen favoriet. En ik moet zeggen: bij veel moeders is dat ook het geval (bij mij wel dan haha). Mijn zoon en dochter hadden allebei al een paar All Stars gympen toen ze baby waren, zo leuk onder een spijkerbroek of rokje!
Zelf All Stars gympen ontwerpen

Converse All Stars zijn er in alle soorten en maten, maar je kunt ze nu ook personaliseren. De outfit van je zoon of dochter compleet maken met All Stars die jullie zelf hebben ontworpen: hoe leuk is dat?! Zelf ontwerpen, is heel simpel. Je kiest tussen een model sneakers uit, bepaalt zelf welke kleuren je mooi vindt en kunt o.a. de veters, vetergaatjes, het logo en het label zo maken zoals jij dat wilt. En wat helemaal leuk is, is dat je ook tekst achterop de sneakers kunt laten zetten. Kies er bijvoorbeeld voor om de naam van je kind op de schoen te laten drukken. Superleuk! Wil je meer weten over het zelf ontwerpen van je All Stars? Kijk dan hier.

all stars,gepersonaliseerde all stars,zelf all stars customizen

Over Converse

Converse is een Amerikaanse schoenenfabrikant die sinds het begin van de twintigste eeuw schoenen maakt. In 1908 werd het bedrijf dat toen de ‘Converse Rubber Shoe Company’ heette, geopend door Marquis M. Converse: voormalig manager van een schoenen firma. Het bedrijf maakte rubber schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen. In 1915 begon het bedrijf met het produceren van tennisschoenen voor atleten en in 1917 introduceerde het de Converse All-Star basketbalschoen. In 1921 kreeg de basketballer Chuck Taylor een baan bij Converse en hij was degene die de schoenen in de VS bekend maakte. Converse was vooral in de jaren 50 en 60 populair, maar vanaf de jaren 70 kwamen ook merken als NIKE, Adidas en Reebok op de markt, waardoor het slechter ging met Converse. Op 9 juli 2003 werd het bedrijf overgenomen door NIKE.

Zie ook: