Gardaland opent Legoland Waterpark in 2021

Hoewel de oorspronkelijke opening van het Legoland Waterpark in Gardaland in 2020 gepland stond, is het park pas in het voorjaar van 2021 open gegaan. Dit had natuurlijk alles te maken met het coronavirus. Het Legoland waterpark is gevestigd in het Italiaanse pretpark Gardaland en is het eerste waterpark van Lego in Europa. Hoe gaaf is dat?!

“Legoland Waterpark: we komen eraan!”

Een paar jaar geleden waren wij op vakantie op een leuke camping bij het Gardameer (Altomincio Family Park) aan het Gardameer en dat was toen een geweldige vakantie. Maar met het Legoland Water Park in aantocht, vrees ik dat we dit jaar toch weer terug moeten. Beslist geen straf trouwens, want de omgeving van het Gardameer is echt prachtig. Check hier ook onze Gardameer tips.

Filmpje van het Legoland Water Park in Gardaland…

Klaar om te duiken en glijden met blokjes?

Zoals gezegd, zal het Legoland waterpark in het Italiaanse pretpark Gardaland het eerste waterpark van Lego in Europa zijn. Aan onderstaand filmpje te zien, wordt het een park vol met toffe waterglijbanen en waterattracties. In Dubai en de Verenigde Staten zijn al Lego waterparken gevestigd en we moeten toegeven: die zien er geweldig uit. Bekijk hieronder het promotiefilmpje van Gardaland.

Legoland Waterpark in Gardaland

Gardaland is een bekend Italiaans pretpark, vlakbij het beroemde Gardameer. Als je hier tijdens je vakantie toevallig in de buurt bent, raad ik je zeker aan hier eens naartoe te gaan. In het pretpark vind je heel veel supertoffe (water) attracties, eigenlijk teveel om op te noemen. Het is fantastisch om hier een dagje te vertoeven. Wil je het wat rustiger aan doen en bijvoorbeeld twee dagen de tijd hebben om het park te verkennen? Dan kun je ook overnachten in het Gardaland Hotel in Castelnuovo del Garda. Meer informatie vind je hier.

legoland water park,gardaland hotel
Een van de kamers in het Gardaland Hotel…
legoland water park,gardaland hotel,kamer gardaland hotel prezzemolo
In deze kamer van het Gardaland Hotel draait het om de parkmascotte Prezzemolo…

Als je het Legoland Waterpark in Gardaland wilt bezoeken, dan moet je een speciaal combiticket kopen. Met dit ticket mag je zowel Gardaland als het waterpark in. Tickets kopen, kan hier.

Zie ook: