legoland,entree legoland

LEGOLAND Duitsland: een perfecte tussenstop

Legoland is de droom van elke Lego fan. Waarschijnlijk kende je Legoland Denemarken al wel, maar wist je dat er ook een Lego park in Duitsland zit? Ideaal als tussenstop onderweg naar je vakantie in Oostenrijk, Italië of Kroatië.

Een achtbaan van Ninjago…

Een trein van Duplo waar je zelf in kunt rijden, een achtbaan van Lego Ninjago, leuke shows van Lego… Op ongeveer zes uur rijden vanaf Utrecht ben je bij je favoriete Lego figuurtjes. In het Duitse Günzburg (vlakbij München) zit namelijk een echt Lego pretpark.

Legoland Duitsland: ideaal als tussenstop

Een mini-vakantie naar dit leuke Lego pretpark is een perfecte manier om je vakantie mee te beginnen. Of om af te sluiten natuurlijk. Het vormt allereerst een ideale tussenstop op weg naar Oostenrijk, Italië of Kroatië. Daarnaast is het ontzettend leuk om naartoe te gaan. Je kinderen zullen je zeker dankbaar zijn!

Arrangement Legoland Duitsland

Naast een mini-vakantie Legoland , kun je natuurlijk ook losse tickets Legoland kopen (als je niet in de rij wilt staan, koop dan beslist je kaartjes vooraf, dat scheelt weer in de rij staan ;-)). Maar, als je één dag pretpark te weinig vindt en je je niet wilt haasten, kun je ook besluiten er meerdere dagen voor uit te trekken. Via Pharosreizen – van de ANWB – kun je bijvoorbeeld een voordelig arrangement Legoland Duitsland boeken. Naast een driedaags arrangement, zijn er ook tweedaagse en vierdaagse arrangementen mogelijk. Prijzen zijn vanaf 162,75 euro per persoon per arrangement. Bij het arrangement zijn de tickets voor het park en de overnachting(en) (inclusief ontbijtbuffet) inbegrepen. Qua overnachting: je verblijft in een Lego huisje in vakantiepark Feriendorf.

Slapen in een stapelbed van LEGO bootjes…

Naast het vakantiepark Feriendorf en het Ritterburg Hotel (geheel in Ridderstijl) is er sinds het voorjaar van 2018 een geheel nieuw hotel in legostijl geopend: het Pirateninsel Hotel. Zoals de naam al aangeeft, is dit hotel helemaal ingericht naar het thema ‘piraten’. Een familiekamer bestaat uit een woonkamer met een tweepersoonsbed en een kinderslaapkamer met hoogslaper (in de vorm van lego-bootjes!) en een badkamer met douche en/of bad en toilet.

legoland,legoland pirateninsel hotel,stapelbed piratenhotel legoland
De kinderbedjes in het Legoland piratenhotel…

Wil je ook eens naar Legoland Duitsland? Hier vind je leuke en voordelige arrangementen.

Zie ook: