autobed kind,autobed jongen,autobed meisje,racewagen bed,race auto bed,politie bed,brandweer bed,prinsessenbed,bus bed,stapelbed bus

Autobed: de leukste bedden voor autofans!

Is je kind helemaal gek van auto’s en zou hij/zij het liefste in een echt autobed willen slapen? Lees dan even verder, want in dit artikel zet ik de leukste autobedden voor kinderen voor je op een rij…

Dromen van een autobed of race bed…

Veel kinderen vinden het leuk om in een autobed te slapen. Slapen in een autobed is alsof je je in een echte racewagen bevindt. Cool toch! Slapen in een autobed geeft je het gevoel alsof je in een snelle bolide rijdt en door bochten scheurt. Veel leuker dan slapen in een gewoon bed toch…? Alsof je je in de pit bevindt en je klaar maakt voor de volgende race ronde…;-).

Autobed: de leukste op een rij

Van een jeep waar je in kunt slapen tot een prinsessen koets en een Formule 1 racewagen… Hieronder vind je een aantal hele toffe autobedden om in slapen. Welk autobed vind jij het leukst?

Autobed tip 1: dromen over de jungle…

autobed,jungle bed,safari bed,jeep bed,kinderbed auto,gautier kids JIPP carbed

Wat een ontzettend tof bed is dit. Hiermee kan je kind echt op safari! Overdag is het heerlijk spelen in en om dit bed. En ‘s nachts lekker slapen en dromen over de jungle… Dit leuke bed is hier te koop.


Race auto bed

racewagen bed,race auto bed,vipack autobed gran turismo,sportwagen bed

Een bed in de vorm van een blauwe sportwagen… Wij weten wel zeker: met dit toffe bed rijdt je kind met een hele snelle vaart naar dromenland toe! Hier te koop (in meerdere uitvoeringen).

En wat dacht je van onderstaand race autobed…? Doet ons denken aan Lightning McQueen… ;-).

Hier te koop.

autobed,race autobed,racewagen bed,sportwagen bed,sportauto bed,tips racekamer,cars kamer,lightning mcqeen bed

Check trouwens ook ons blog met tips voor een racekamer even!


Autobed tip 3: brandweerwagen

vipack brandweerauto bed,brandweerwagen bed,brandweer kamer,brandweer slaapkamer tips

Overdag is het heerlijk spelen in dit mooie brandweer autobed. En wedden dat je kind ‘s avonds als de brandweer naar zijn/haar bed gaat om te slapen…? Hier te koop.


Een stoer politiebed

autobed politiewagen,peuterbed politie,stoer peuterbed,vipack peuterbed politie

Dit stoere peuterbed (afmeting: 70×140 cm) is de droom van ieder kind dat later bij de politie wil… Handig ook met die opbergruime onder de motorkap. Daar kun je mooi je politie verkleedkleding in opbergen ;-). Hier te koop.

In het blog over peuterbedden vind je trouwens nog meer tips voor bedden voor peuters.


Autobed in de vorm van een koets

autobed meisje,vipack princess kate bed,koets bed,koets bed,prinsessenbed,bed prinsessenkamer,prinsessenkamer tips

Deftige dametjes die houden van alles wat met prinsessen te maken heeft, zullen helemaal weg zijn van dit prachtige bed in de vorm van een koets. Een heerlijk bed om zowel in te spelen als te slapen… Hier verkrijgbaar.

Check ook het blog met tips voor een prinsessenkamer.


Samen in de bus naar Londen…

autobed,london bus bed,stapelbed kind,hip stabelbed,stapelbed bus,vipack stapelbed london bus

Dit stapelbed is ideaal voor twee broertjes die allebei van auto’s houden. Overdag lekker spelen en dan ‘s nachts lekker dromen… Hier te koop.


Welk autobed vind jij het leukst…?

Zie ook: