Gardaland opent Legoland Water Park in 2020

Lego-fans opgelet: in 2020 opent Europa’s eerste Legoland Water Park in Italië, vlakbij het Gardameer. Het Lego waterpark zal zich gaan vestigen in het Italiaanse pretpark Gardaland en is het eerste waterpark van Lego in Europa. Hoe gaaf is dat?!

UPDATE: vanwege het coronavirus is de opening van het Legoland Water Park verschoven naar het voorjaar van 2021.

legoland water park,lego waterpark,gardaland lego waterpark,gardameer waterpark

“Legoland Water Park: we komen eraan!”

Twee jaar geleden waren wij op vakantie op camping Altomincio Family Park aan het Gardameer en dat was toen een geweldige vakantie. Maar met het Legoland Water Park in aantocht, vrees ik dat we dit jaar toch weer terug moeten. Beslist geen straf hoor trouwens, want de omgeving van het Gardameer is echt prachtig. Check hier ook onze Gardameer tips.

Filmpje van het Legoland Water Park in Gardaland…

Klaar om te duiken en glijden met blokjes?

Zoals gezegd, zal het Lego waterpark in het Italiaanse pretpark Gardaland het eerste waterpark van Lego in Europa zijn. Aan onderstaand filmpje te zien, wordt het een park vol met toffe waterglijbanen en waterattracties. In Dubai en de Verenigde Staten zijn al Lego waterparken gevestigd en we moeten toegeven: die zien er geweldig uit. Bekijk hieronder het promotiefilmpje van Gardaland.

Gardaland Hotel en tickets Gardaland

Gardaland is een bekend Italiaans pretpark, vlakbij het beroemde Gardameer. Als je hier tijdens je vakantie toevallig in de buurt bent, raad ik je zeker aan hier eens naartoe te gaan. In het pretpark vind je heel veel supertoffe (water) attracties, eigenlijk teveel om op te noemen. Het is fantastisch om hier een dagje te vertoeven. Wil je het wat rustiger aan doen en bijvoorbeeld twee dagen de tijd hebben om het park te verkennen? Dan kun je ook overnachten in het Gardaland Hotel in Castelnuovo del Garda. Meer informatie vind je hier.

legoland water park,gardaland hotel
Een van de kamers in het Gardaland Hotel…
legoland water park,gardaland hotel,kamer gardaland hotel prezzemolo
In deze kamer van het Gardaland Hotel draait het om de parkmascotte Prezzemolo…

Het is nog niet zo ver, maar we kunnen niet wachten om naar het Legoland Water Park te gaan!

Zie ook: