vader en zoon zwembroeken,matchende zwembroeken,zelfde zwembroek man en kind,vaderdag cadeau,idee vaderdag cadeau,tip cadeau vaderdag,twinnen man en zoon,twinnen vader en zoon kleding,ramatuelle zwembroek

Vader en zoon zwembroeken

Vader en zoon zwembroeken: hoe leuk is dat?! Ga je op vakantie of wil je je partner een leuk en origineel cadeau geven? Bijvoorbeeld voor zijn verjaardag of als cadeau voor Vaderdag? Denk dan eens aan matchende zwembroeken. Tijdens een van mijn ‘inspiratie opdoen voor de zomervakantie’ speurtochten op internet vond ik hele leuke matchende zwemshorts voor vaders en zoons!

Jongens- en heren zwembroeken

Waar je ook van houdt: er zijn heel veel leuke heren zwemshorts en jongens zwembroeken te koop. En als je even goed zoekt, kun je zelfs allerlei leuke matching vader en zoon zwembroeken vinden. In zowel effen kleuren als met een toffe print erop. Vorig jaar nog kocht ik voor Vaderdag een zwembroek voor mijn man en zoontje. Precies dezelfde! Zo leuk om ze samen bij het zwembad in exact dezelfde zwemshorts te zien rondlopen :-).

Moeder dochter kleding

Ben je op zoek naar leuke matchende kleding voor moeders en dochters? Check dan ook mijn blog over moeder en dochter kleding even!

Hippe vader en zoon zwembroeken

Onderstaande vader en zoon zwembroeken zijn wel heel tof. Verkrijgbaar in allerlei leuke, frisse kleuren en coole prints. En wat dacht je van zwembroeken die verkleuren als ze met water in aanraking komen? Leuk toch?! Meer informatie over deze toffe zwembroeken vind je hier.


Een matchende zwembroek van Bjorn Borg…

Ook het merk Bjorn Borg verkoopt toffe vader zoon zwembroeken. En tegen een hele betaalbare prijs. Welke zwemshorts vind jij het leuk? Houd je meer van de basic blauwe of ga je toch voor een coole print?


UV werende zwemkleding

Zelf ben ik helemaal fan van het merk Snapper Rock. Zij verkopen echt super mooie en leuke zwemkleding voor het hele gezin. Van UV-shirtjes en badpakken tot UV-zwembroeken voor bijvoorbeeld vaders en zoons. Onderstaande zwembroeken zijn er in zowel een volwassenen variant als in een kindervariant. Echt even checken!


Vader en zoon zwembroeken met prints erop

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke matchende zwembroeken te koop. Van het merk Shiwi bijvoorbeeld. Het leuke van dit zwembroeken merk vind ik, is dat het allereerst heel betaalbaar is. Daarnaast verkopen ze allerlei toffe prints. Of je nu nu een felle kleur zoekt of het liever iets rustiger houdt. Dit merk heeft het allemaal. Onderstaande zwembroeken zijn er in zowel jongens- als herenmaten. Wat zijn ze leuk!


Zwemshorts voor vaders en zoons

Roze met tropische palmbomen erop: deze zwemshorts zijn ook te gek, vind ik. Zeker weten dat jouw mannen de show stelen bij het zwembad van die leuke leuke kindercamping in Frankrijk of het hotel…

De heren variant van onderstaande zwembroek shop je hier en de kinder variant is hier te koop.

vader en zoon zwembroeken,matchende zwembroeken,vaderdag cadeau,leuk vaderdag cadeau,roze zwembroek met palmbomen erop,jongens zwembroek,heren zwembroek,wefashion zwembroek,idee vaderdag,tip vaderdag

Leuk Vaderdag cadeau: matchende vader en zoon zwembroeken!

Ook Perry Sport heeft zwembroeken in het assortiment die er zowel in een volwassenen variant zijn, als in een kindervariant. Hieronder vind je een aantal voorbeelden. Je shopt ze hier!


Nog meer leuke zwembroeken voor ‘the guys’…

En tot slot: ook bij terStal verkopen ze matchende zwembroeken voor heren en jongens. Deze leuke hieronder bijvoorbeeld. De heren variant shop je hier en de jongens variant hier.

matchende zwembroeken,dezelfde zwembroek man en kind,man en kind kleding,vader en zoon kleding,twinning,twinnen,jongens en meiden,zwembroeken terstal

Volop leuke vader en zoon zwembroeken te koop dus. Welke vind jij de leukste?

Zie ook: