Behang kinderkamer: hip, lief of stoer?

Behang kinderkamer: nu mijn dochtertje wat groter wordt, vind ik het wel weer eens leuk om haar kamertje opnieuw te stylen. De meubels kunnen eigenlijk nog wel, maar met name haar babykamer behang zou wel eens een opfrisser kunnen gebruiken. Vandaar dat ik op zoek ging naar leuk kinderkamer behang. Internet staat natuurlijk vol met leuke dingen, maar hierbij ook wat leuke tips van mijn kant ;-).

Mooie muurdecoratie van KEK Amsterdam

Oke, dit vind ik dus echt helemaal te gek. Hoe cool is het om een wand helemaal te behangen met een grote print?! Hieronder links zie je het Hunting Tiger behang, waarop je de jungle ziet en een tijger die probeert een vlinder te vangen. In het midden zie je superleuk kinderbehang van Kikker en rechts natuurlijk het behang van Pluk van de Petteflet (ook van Fiep Westendorp). Zo leuk…!

Kijk hier voor nog meer mooi behang van Kek Amsterdam

Dieren behang

Behang met dieren erop doet het altijd goed op de babykamer of kinderkamer. Het merk Creative Lab bijvoorbeeld, heeft echt prachtig behang met botanische printen erop. Perfect voor op een jungle kamer! Linksonder zie je bijvoorbeeld het Jaipur behang met Indiase accenten erop. Ook leuk is het baby dieren behang en het paarden behang van Studio Ditte.

Kinderkamer behang in jungle stijl…

Dit toffe jungle kinderkamer behang van Studio Onszelf spotte ik op de VT Wonen en Design Beurs 2019. Heel stoer, vind je niet?! Het past perfect op een jungle kamer.

kinder bureau,kinderkamer behang studio claas,jungle behang

Behang kinderkamer met wolkjes en sterren…

Dit babybehang is wel heel erg lief. Het wolkjes behang is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan prima op bijvoorbeeld een genderneutrale babykamer. En wat dacht je van dat schattige sterretjes behang… Kan zowel voor jongens als voor meisjes!

Hip kinderkamer behang met driehoekjes, tipi’s en confetti…

Geometrische vormen en tipi’s zijn helemaal in. Deze voorbeelden zijn heel neutraal van kleur en goed te combineren met bijvoorbeeld een ander muurtje in een toffe kleur. Het mintgroene behang met driehoekjes is hier te koop en het tipi behang shop je hier.

Voetbalbehang voor toekomstige Messi’s…

Stel je voor: een eigen voetbalkamer waarbij het net lijkt of je je in een echt voetbalstadion bevindt. Te gek toch?! Zit je zoon of dochter op voetbal en wil hij/zij het liefst een kamer in voetbalthema? Met dit voetbalbehang scoor je gegarandeerd bij je kind!

  • Het voetbalbehang links shop je hier.
  • Het behang op de middelste afbeelding koop je hier.
  • Het voetbal behang rechts is hier te koop.

Maak de voetbalkamer af met dit coole voetbal dekbedovertrek:

voetbal dekbedovertrek,snurk dekbedovertrek voetbal

Paarden behang voor op de kinderkamer…

Van unicorn behang tot aan een prachtig muurvullend behang met een prachtig bruin paard erop. De droom van elke jonge ruiter toch?! Staat prachtig op een paardenkamer. We kunnen ons helemaal voorstellen dat menig ruiter of amazone helemaal enthousiast zal zijn over dit prachtige paardenbehang!

paarden behang

En dit leuke unicorn behang past natuurlijk perfect op een unicorn kamer

unicorn behang,eenhoorn behang

En wat dacht je van dit prachtige paarden dekbedovertrek? Hier te koop…

snurk dekbedovertrek amazone,dekbedovertrek paardrijden,paarden dekbedovertrek,dekbedovertrek met paard erop

Welk kinderkamer behang vind jij het leukst?

Zie ook: