meisjes kledingkast,hippe meisjeskast,meisjeskast,meidenkast,hippe meiden kast,hippe meisjes kast,kinderkast,kinder kast,kinderkledingkast,kinder kleding kast,kast kinderkamer,kinderkamer kast

Meisjes kledingkast: van romantisch tot modern

Voor ons dochtertje gingen we op zoek naar een leuke meisjes kledingkast. Het kinderkamer behang en de meubeltjes op haar kamer kunnen eigenlijk ook wel een opfrisser gebruiken. Kortom: nu ze wat groter wordt, vinden we het tijd voor een hippe meidenkamer. Een van de dingen die daarbij hoort, is een hippe meisjes kledingkast. En daar zijn er genoeg van te vinden op internet. Hieronder zetten we de leukste meisjes kledingkasten voor je op een rij.

Kijk hier voor leuke jongens kledingkasten

Hippe meisjes kledingkast van Bopita

hippe meisjeskast,meidenkast,hippe meiden kast,hippe meisjes kast,kinderkast,kinder kast,kinderkledingkast,kinder kleding kast,kast kinderkamer,kinderkamer kast
Prachtige meisjes kledingkast van Bopita…

Wat een onwijs leuke meisjes kledingkast is dit: lekker groot, dus veel bergruimte… Ideaal! Leuk detail zijn de schuine, blank gelakte pootjes. Bovendien is er van dezelfde serie ook een kinderbed en een kinderbureau. Wij zijn verkocht!

Een kledingkast met heel veel opbergruimte…

meisjes kledingkast,stuva kledingkast,ikea kledingkast,fritids kast,ikea meisjes kledingkast

Dit blijft toch ook echt wel een toppertje. Je kent ‘m vast wel: deze kledingkast uit de STUVA/FRITIDS serie. In verschillende opstellingen en kleuren verkrijgbaar. De rood/witte combinatie vind ik zelf heel cool en wat ik ook zo fijn vind aan deze kast, is de opbergruimte. Want dat hebben de meeste meiden wel nodig! ;-). Meer informatie over deze kledingkast vind je hier.

3-deurs lockerkast van vtwonen

lockerkast,hippe lockerkast,meisjeskast,stoere locker kast,hippe meisjeskast,meisjeskast,meidenkast,hippe meiden kast,hippe meisjes kast,kinderkast,kinder kast,kinderkledingkast,kinder kleding kast,kast kinderkamer,kinderkamer kast
Hippe 3-deurs lockerkast…

Wij zijn fan van deze lockerkast van vtwonen. Met deze kinderkledingkast haal je de sfeer van de middelbare school in huis! De 3-deurskast is gemaakt van massief grenen en achter elke deur vind je vier opbergvakken, waardoor je dus genoeg ruimte hebt om lekker veel in op te kunnen bergen! Meer informatie over deze mooie lockerkast vind je hier

Een hippe kledingkast met veel opbergruimte…

vtwonen junior garderobekast,hippe kledingkast meisjeskamer,hippe meisjeskast
Kledingkast van VT Wonen…

Wow, wat een prachtige meisjes kledingkast is dit! Kan natuurlijk ook prima in een jongenskamer. Deze 3-delige kast beschikt over genoeg opbergruimte om kleding, schoenen, ondergoed en sokken in op te bergen. Superhandig! Goed om te weten: er bestaan nog meer meubels uit deze serie, zoals een waanzinnig leuk kinderbed en een hip kinderbureau.

Een meisjes kledingkast met een vintage uitstraling

vintage groene kledingkast
Vintage groene kledingkast…

Deze kinderkledingkast van het merk Woood heeft een mooie vintage look. De kast is handig ingedeeld met een hangroede, twee legplanken en een lade. Meer informatie over deze kast vind je hier

Kinder kledingkast Sterre

roze chinese bruidskast,meisjes kast
Roze Chinese bruidskast…

Wow! Wat een prachtige kledingkast is dit. Een soort Chinese bruidskast, lijkt het wel… Onderin de kast bevinden zich twee lades en bovenaan bevindt zich een roede waar je je kleding aan op kunt hangen. Prachtig zijn ook de gouden pootjes. En hoewel poederroze de kleur is van 2020, is de kast er ook in het geel en in het rood. Die zijn ook prachtig. Echte eyecatchers, als je het mij vraagt. Meer informatie vind je hier.

Meisjes kledingkast met hartjes

landelijke kledingkast,witte drie deurs kast,witte grote kledingkast,witte meisjeskast,vintage kledingkast
Echt een landelijke kledingkast…

Een prachtige kast, met een vintage look. Beetje landelijk ook… En heel romantisch met de lieve hartjes aan de bovenkant. Deze 3-deurs meisjes kledingkast bevat superveel bergruimte. Ideaal! Goed om te weten, is dat er nog meer meubels uit dezelfde serie verkrijgbaar zijn, zoals bijvoorbeeld een mooi meisjesbed.

Welke meisjes kledingkast vind jij het leukst?

Zie ook:

9 Comments

  1. Pingback: Stoere jongenskasten

  2. Pingback: Leuke pretparken met korting - Jongens en meiden

  3. Pingback: Een weekendje Efteling Bosrijk - Jongens en meiden

  4. Pingback: Leuke kinderbureaus voor jongens en meiden - Jongens en meiden

  5. Pingback: Kinderbedden om bij weg te dromen... - Jongens en meiden

  6. Pingback: Peuterbed: een perfecte tussenoplossing! - Jongens en meiden

  7. Pingback: Jongens kledingkasten: van modern tot stoer

  8. Pingback: Kinderbureaus voor jongens en meiden - Jongens en meiden

  9. Pingback: Kinderkamer accessoires voor op een roze kamer - Jongens en meiden

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*