cadeau 1 jaar,cadeau eerste verjaardag,cadeau tips en ideeen jongen meisje een jaar,leuk cadeau kind een jaar

Cadeau 1 jaar: 15 leuke tips voor een eerste verjaardag

Als je zoekt op ‘cadeau 1 jaar’, zul je heel wat ideeΓ«n tegenkomen. Maar wat is nu een echt leuk eerste verjaardag cadeau? Waarmee maak je een jongetje of meisje van 1 jaar nu echt gelukkig? Hieronder vind je heel veel tips!

Eerste verjaardag: een mijlpaal!

Hoewel iedere verjaardag bijzonder is, is de eerste verjaardag wel extra speciaal. Als een kindje de leeftijd van 1 jaar bereikt, is het echte ‘baby-achtige’ er wel vanaf. Rond de leeftijd van een jaar beginnen de meeste kinderen hun eerste stapjes te zetten en kunnen ze vaak ook al een of twee woordjes. Kortom: jongens en meisjes van een jaar (ook wel ‘dreumessen’ genoemd) ontwikkelen zich motorisch gezien super snel en wat is er dan leuker dan hierop in te spelen met een leuk en mooi verjaardagscadeau?!

Cadeau tips eerste verjaardag

Er zijn zoveel leuke cadeaus te bedenken voor een kind dat een jaar wordt. Maar wat vinden jongens en meisjes van deze leeftijd nu echt leuk? Waar kunnen ze nu echt leuk mee spelen en waar hebben ze ook echt iets aan? Hieronder geef ik je een aantal tips. Ik ben benieuwd: welke cadeautip voor een eerste verjaardag vind jij het leukst…?

Cadeau 1 jaar tip 1: LEGO DUPLO Getallentrein

LEGO heeft voor iedere leeftijd prachtig speelgoed te koop. Voor de allerkleinsten zijn er hele leuke sets van LEGO DUPLO te koop, zoals bijvoorbeeld deze getallentrein die is uitgevoerd in vrolijke kleurtjes. Naast dat kinderen kunnen bouwen en spelen met de trein, kunnen ze er ook nog eens mee leren tellen. Leuk en leerzaam speelgoed, waarmee je altijd goed zit! Hier te koop.

cadeau 1 jaar,cadeau eerste verjaardag,lego duplo getallentrein 10954,leuk speelgoed jongen meisje 1 jaar

Mijn eerste smartphone

Of je het nu leuk vindt of niet: als je zelf een smartphone hebt, dan zul je eraan moeten geloven. Want wat jij hebt, wil je kind ook haha. Een ding is zeker: met deze speelgoed smartphone vraagt je kind in ieder geval niet meer om die van jou! πŸ˜‰ Hier verkrijgbaar…

cadeau 1 jaar,cadeau eerste verjaardag,leuk kado jongen meisje 1 jaar,cadeautips ideeen jongen meisje een jaar,vtech bel en leer smartphone

Cadeau 1 jaar tip 3: mijn eerste woordjes boek

Vanaf de leeftijd van 1 jaar, gaat het hard met woordjes leren. Met deze Vtech Mijn Eerste 100 Woordjes boekjes kan je kindje op een leuke en speelse manier zijn of haar woordenschat vergroten. De boekjes zitten vol grappige weetjes en geluiden en zijn geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar. Hier te koop.


Cadeau 1 jaar tip 4: SmartMax speelgoed

Dit speelgoed van SmartMax is goed voor de fijne motoriek van kinderen. Wat ook fijn is, is dat er ook verschillende uitbreidingssets te koop zijn. Dit zorgt ervoor dat kinderen – naarmate ze ouder worden – nog steeds kunnen spelen met dit speelgoed. Hier te koop.

smartmax magnetisch speelgoed safari dieren

Cadeau eerste verjaardag tip 5: stuurtje van Vtech

“Toet toet!” Dit stuurtje van Vtech zorgt gegarandeerd voor veel speelplezier bij jongens en meisjes van 1 jaar. Draai aan het stuur, beweeg de versnellingspook en druk op de toeter. Inclusief 10 melodietjes en 2 gezongen liedjes. Hier te koop.

vtech mijn eerste stuurtje

Cadeau 1 jaar tip 6: mijn eerste piano

Muziek: welk kind er niet dol op? Met deze vrolijke piano van Janod leert je kind alvast de kneepjes van het vak! Hier te koop.

cadeau 1 jaar,cadeau eerste verjaardag,cadeau tips ideeen jonen meisje een jaar,janod piano

Cadeau eerste verjaardag tip 7: regenboog stapeltoren

Deze prachtige regenboog stapeltoren zal iedere eenjarige aanspreken! Hier te koop

little dutch regenboog stapeltoren

Cadeau 1 jaar tip 8: houten vormenstoof

Met deze vormenstoof zullen kinderen hun concentratie vermogen en motoriek goed ontwikkelen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal en veilig voor je kindje om mee te spelen. Hier te koop.

houten vormenstoof little dutch,houten speelgoed kind 1 jaar,cadeau 1 jaar,cadeau eerste verjaardag

Cadeau eerste verjaardag tip 9: Porsche loopauto

Wat een cool ding is dit! Superstoer met dat Porsche logo voorop en een must-have voor iedere autoliefhebber! Hier te koop.

porsche loopauto,leuke loopauto,verjaardag jongen 1 jaar,witte loopwagen

Cadeau 1 jaar tip 10: een lief berenvriendje…

Deze leuke beer is gek op kruipen en spelen en leren. Als je op de toetsen drukt, hoor je vrolijke melodietjes en gezongen liedjes. Hier te koop.

vtech kruip leer baby,cadeau 1 jaar,cadeau eerste verjaardag,leuk speelgoed kind een jaar

Cadeau eerste verjaardag tip 11: houten blokkenkar

Deze kar gevuld met blokken is niet alleen superleuk om mee te spelen, je kindje kan er ook zijn eerste stapjes mee zetten. Een heel mooi cadeau! Hier te koop.

houten blokkenkar little dutch

Cadeautip 12 verjaardag 1 jaar: Nijntje Verstoppertje spelen

Deze heb ik zelf ook in huis en mijn dochtertje van 6 vindt het nog steeds leuk om ermee te spelen. Verstop het Nijntje figuur ergens in de kamer en laat je kind op het geluid afgaan. Een regelrechte hit, kan ik je vertellen :-). Hier te koop.

cadeau 1 jaar,cadeau eerste verjaardag,nijntje verstoppertje spelen,leuk spelletje jongen meisje een jaar

Cadeau eerste verjaardag tip 13: vliegtuig van Fisher Price

Fisher Price staat voor stevig en duurzaam speelgoed. Deze vliegtuig set van Little People sprak ons zelf heel erg aan. Leuk om mee te spelen en niet kapot te krijgen. Hier te koop.

cadeau 1 jaar,cadeau tips ideeen jongen meisje een jaar,cadeau eerste verjaardag,fisher price little people vliegtuig

Cadeautip 14 eerste verjaardag: rugtasje met naam erop

Deze rugtas met naam erop is superhandig voor op de crèche of als je kindje gaat logeren bij opa en oma. Een leuk en erg handig cadeau! Verkrijgbaar bij Bulbby.

kinder rugtas met naam erop,kinder rugzak met naam erop,gepersonaliseerde kinder rugzak

Cadeau 1 jaar tip 15: LEGO DUPLO boerderijset

En ter afsluiting deze prachtige set van LEGO DUPLO, boordevol leuke en leerzame speelmogelijkheden voor peuters en kleuters. Heerlijk om mee te bouwen en te spelen. LEGO is altijd goed! Hier te koop.

cadeau 1 jaar,cadeau eerste verjaardag,lego duplo boerderijset 10952,mooi cadeau kind 1 jaar,cadeautips eerste verjaardag jongen meisje

Welk cadeau voor een éénjarige vind jij het leukst…?

Zie ook: