Cadeau jongen 6 jaar? Check onze tips!

Een cadeau jongen 6 jaar: het kan soms moeilijk zijn om iets leuks te bedenken. Graag geef ik je dan ook wat tips voor leuke cadeaus voor jongens van 6. Lees gauw verder.

Zie ook:

School, sporten en spelen…

Met zes jaar gaan de meeste kinderen naar groep 3. Hier gaan ze echt leren lezen en ook schrijven en rekenen wordt nu serieuzer. Kortom: het is tijd voor het echte werk! Maar naast school, wordt er natuurlijk ook druk gespeeld en gesport. Maar wat vinden jongens van zes jaar nu echt leuk om te doen? Hieronder zet ik een aantal tips voor je op een rij!

Cadeau jongen 6 jaar tip 1: Colour Catch (SmartGames)

Het spelletje Colour Catch van SmartGames was in 2019 genomineerd voor de verkiezing Speelgoed van het jaar. Het spel is zowel leuk als leerzaam. Het ziet er mooi uit, is makkelijk mee te nemen en biedt vele mogelijkheden. Goed voor het denkvermogen! Onder andere hier te koop.

Jongens cadeau tip 2: Lynx

cadeau jongen 6 jaar,lynx

Nog een superleuk en leerzaam spel is Lynx. Dit spel was winnaar van de Speelgoed van het jaar verkiezing 2019 in de categorie 6 en 7 jaar. Bij het spel draait het erom dat je de afbeeldingen op je kaartjes zo snel mogelijk op het spelbord terug vindt. Heel leuk spel. Onder meer hier te koop.

Cadeau jongen 6 jaar tip 3: stunt step

stunt step,cadeau jongen 6 jaar

Jongens van 6 jaar houden van bewegen en wat is er dan leuker dan een echte stunt step! Ik kan je verzekeren dat ‘ie vaak gebruikt gaat worden… Meer info vind je hier.

Cadeau jongen zes jaar tip 4: Lego

Met LEGO zit je altijd goed, zeker bij een jongen van zes jaar! Dit politiebureau van LEGO City is een echte hit bij veel jongens en zorgt voor heel wat bouw- en speelplezier. Onder meer hier te koop.

Bekijk hier ook ons blog met de mooiste en leukste LEGO sets.

Jongens cadeau tip 5: Playmobil

playmobil grote burcht van novelmore ,speelgoed jongen 6 jaar,speelgoed jongen zes jaar

Deze mooie set van Playmobil was genomineerd voor de Speelgoed van het jaar verkiezing 2019 en dat is niet voor niets. Want een prachtig, stevig speelgoed is dit. De Grote Burcht van Novelmore is uitgerust met onder meer een mechanische kasteelpoort met geΓ―ntegreerde katapult, een lift en steenkogelgoten. Goed voor urenlang speelplezier! Onder meer hier te koop.

Welk jongens cadeau vind jij het leukst?

Zie ook: