cadeau jongen 7 jaar,gravitrax,gravitrax starter set,startersset gravitrax,moderne knikkerbaan

Cadeau jongen 7 jaar: hier vind je leuke tips!

Cadeau jongen 7 jaar: als je hier op zoekt, kom je waarschijnlijk een hoop resultaten tegen. Maar wil je weten wat jongens van deze leeftijd nu echt leuk vinden? Lees dan verder, want in dit blog vertel ik je welk speelgoed en welke spelletjes bij ons in huis favoriet zijn!

Zie ook:

Leuk speelgoed en toffe spelletjes voor jongens van zeven

Er is heel wat leuks te koop voor jongens van zeven jaar. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hieronder zet ik een aantal tips voor leuke (verjaardags)cadeaus voor een jongen van 7 jaar voor je op een rij.

Cadeau jongen 7 jaar tip 1: Gravitrax

cadeau jongen 7 jaar,gravitrax,gravitrax starter set,startersset gravitrax,moderne knikkerbaan

Nadat ons zoontje zeven jaar was geworden, heeft hij van zijn verjaardagsgeld deze mooie set van Gravitrax gekocht (lees ook onze review over Gravitrax). En ook nu hij 8 is, speelt hij er nog steeds mee. Deze moderne knikkerbaan is echt mooi speelgoed. Met het unieke kogelbaansysteem kun je zelf namelijk – met diverse bouwelementen – je eigen kogelbaanwereld bouwen. Gravitrax is onder meer hier te koop.

Jongens cadeau tip 2: voetbalspullen

cadeau jongen 7 jaar,trainingsbal

Veel jongens van 6 jaar zitten op voetbal en zijn dus ook dol op voetbalspullen. Herken je dit? Overweeg dan eens een trainingsbal. Hiermee kan je kind zijn voetbalskills verbeteren. Leuk om te doen. Onder meer hier te koop.

Cadeau jongen 7 jaar tip 3: keyboard

keyboard,cadeau jongen zeven jaar

Houdt je kind van muziek? Dan is een muziekinstrument wellicht leuk om te geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een keyboard? Hartstikke cool! Onder meer hier te koop.

Jongens cadeau tip 4: horloge

horloge,ice watch,kinder horloge,cadeau jongen 7 jaar

Met de leeftijd van zeven jaar kunnen kinderen al een beetje klok kijken. Hoe leuk is het dan als ze een eigen horloge hebben? Vinden ze super interessant! Echt een mooi cadeau voor een jongen van 7 jaar. Bovenstaand kinderhorloge is van Ice Watch en is onder meer hier te koop.

Cadeau jongen 7 jaar tip 5: Lego

Jongens van 7 houden zeker van LEGO, daar kun je zeker van zijn. Een lijn van LEGO die het goed doet bij jongens van zeven, is LEGO Ninjago. Er zijn verschillende sets in diverse prijsklassen verkrijgbaar. Onder meer hier te koop.

Bekijk hier ook ons blog met de mooiste en leukste LEGO sets.

Cadeau jongen 7 jaar tip 6: LEGO opbergbox

Voor kinderen die veel spelen met LEGO, is dit ook een leuke! IKEA heeft nu speciale LEGO opbergboxen in het assortiment waar je niet alleen je steentjes in kunt opbergen, maar waar je ook mee kunt bouwen. Hieronder zie je een voorbeeld. Te koop in verschillende formaten en goed voor eindeloos speelplezier!

cadeau jongen 7 jaar,cadeau jongen zeven jaar,jongenscadeau zeven jaar,lego bygglek,lego opbergbox,ikea bygglek opbergbox

Jongens cadeau tip 7: Playmobil

cadeau jongen 7 jaar,playmobil darksters stealer

Mooi en stevig: dat is Playmobil. Deze Playmobil Darksters Stealer met infrarode besturing en lichtpistool is hartstikke cool en zorgt gegarandeerd voor urenlang speelplezier. Onder meer hier te koop.

Cadeau jongen 7 jaar tip 8: leuk spel

Een leuk spel is ook altijd een goed idee! Dit spel – dat in 2020 genomineerd is voor speelgoed van het jaar – is anders dan anders. Er is namelijk geen winnaar en geen verliezer. Je speelt het spel echt samen. Doel van Bank Attack is gezamenlijk de kluis te kraken. Klinkt tof en dat is het ook! Wij schreven er een review over. Je shopt het spel hier.

cadeau jongen zeven jaar,spannend spel,kluis kraken spel,bank attack spel megableu,genomineerd voor speelgoed van het jaar 2020

Welk speelgoed voor een jongen van 7 jaar vind jij het leukst?

Zie ook: