zwembad kopen,baby zwembad,kinder zwembad,meisjes zwembad,jongens zwembad,houten zwembad,opblaasbaar zwembad,hip opblaaszwembad,leuke opblaas zwembaden

Zwembad kopen: van baby zwembad tot familiezwembad

Wil je een zwembad kopen? Superleuk en altijd fijn voor tijdens warme dagen! In dit blog zetten we een aantal leuke opblaas zwembaden voor je op een rij…

Bij warm weer zoeken we allemaal het liefst verkoeling. Dat kan aan het strand zijn, in een waterspeeltuin of in het zwembad. Hoewel deze plekken alledrie hartstikke leuk zijn, vind ik het eigenlijk ook wel heel relaxed om, als het heel warm is, lekker thuis te blijven en ons eigen zwembad in de tuin op te zetten. Vorig jaar kochten we een groot, rechthoekig opblaasbaar zwembad en we gebruiken ‘m nu al voor het tweede jaar. Helemaal prima dus!

Zwembad kopen: kijk eerst even hoeveel ruimte je hebt

Opblaas zwembaden zijn er in allerlei soorten en maten. Maar een ding is zeker: of je nu een klein opblaas zwembadje zoekt om je baby lekker in te laten spetteren of een groot zwembad waar de kids heerlijk in kunnen plonzen… Plezier gegarandeerd! Want met een zwembad(je) in je tuin (of op je balkon) kan die zomerse dag niet meer stuk :-).

Leuke opblaasbare baby en kinder zwembadjes

Mijn kinderen hebben niet meer genoeg aan een klein laagje water; zij willen echt kunnen plonzen. Maar als je kindje wat kleiner is, dan zijn deze opblaas zwembaden toch geweldig?! Er zijn zoveel leuke te koop, dat het soms gewoon moeilijk is om te bepalen welk zwembad je zult kopen. Wat dacht je van dit leuke panterprint zwembadje, regenboog baby badje, het geweldige zwem- en snoepparadijs, of dit leuke dino zwembad…?

Of dit toffe astronauten baby kinderbadje en piratenbadje…?

En wat dacht je van deze hippe panterprint zwembadjes? ook vooral dit hippe panterprint zwembad even…

panterprint zwembad decatlon,hip baby zwembad,zwembadje met glijbaan,opblaasbaar zwembad met glijbaantje

Nog meer peuter zwembadjes

Is je kleintje helemaal gek van Nijntje, Woezel en Pip of Anna en Elsa? Dan weten ze vast niet wat ze meemaken als ze deze vrolijke opblaas zwembadjes zien! Het Nijntje zwembad shop je hier, die van Woezel en Pip hier, het Frozen zwembadje is hier te koop en het baby zwembadje van Paw Patrol koop je hier.


Ronde zwembaden

Wil je graag een rond zwembad kopen? Kijk dan goed naar de diameter, want er zijn heel veel verschillende maten verkrijgbaar. Wat ook wel handig is om op te letten, is of het zwembad een filterpomp bevat. Hierdoor blijft het water langer schoon en hoef je dus niet iedere keer het water te verversen! Hier te koop.

rond zwembad,groot rond zwembad,kinder zwembad rond

Kijk hier voor nog meer ronde zwembaden


Zwembad met overkapping

Een zwembad met overkapping is ideaal als je tijdens hele warme dagen toch ook (deels) in de schaduw wilt kunnen zitten. Een zwembad met overkapping is ook heel fijn als je je kinderen wilt beschermen tegen UV-straling. Doordat de overkapping schaduw geeft, verbranden ze minder snel in de zon. En als je toch zon wilt, beweeg je het schaduwdoek gewoon weer de andere kant op. Onderstaand zwembad is van Decahtlon en is hier te koop.

zwembad met overkapping exit toys zwembad,houten zwembad,zwembad decathlon,groot rond zwembad

Zwembad kopen: een waterpark in je tuin!

Heb je helemaal een grote tuin waar je in de zomer iets leuks van wilt maken? Dan is dit toffe waterpark natuurlijk helemaal het einde. Ook leuk voor op een sportpark of voor in de buurt als er een feestje is. Hier te koop.

opblaasbaar waterpark,kinder zwembad,luchtkussen zwembad,best way turbo splash

Groot familiezwembad

Dit rechthoekige zwembad is toch helemaal het einde?! Gemaakt van duurzaam materiaal en gaat jarenlang mee. Inclusief onder meer een filterpomp en een zwembadtrap. De afmetingen van dit bad zijn 412x201x122 cm (L x B x H) en er kan maar liefst 8.124 liter water in. Vind je dit nu toch nog aan de kleine kant? Dan zijn er ook nog veel grotere verkrijgbaar! Hier te koop.

groot familiezwembad,zwembad kopen,groot zwembad voor in de tuin,power steel zwembad decathlon

Mocht je dus denken aan een zwembad kopen: er is genoeg keuze. Laat die zomer maar komen!

Zie ook: