zwembad kopen,baby zwembad,kinder zwembad,meisjes zwembad,jongens zwembad,houten zwembad,opblaasbaar zwembad,hip opblaaszwembad,leuke opblaas zwembaden

Zwembad kopen: van baby zwembad tot familiezwembad

Wil je een zwembad kopen? Superleuk en altijd fijn voor tijdens warme dagen! In dit blog zet ik een aantal leuke opblaas zwembaden voor je op een rij…

Bij warm weer zoeken we allemaal het liefst verkoeling. Dat kan aan het strand zijn, in een waterspeeltuin of in het zwembad. Hoewel deze plekken alledrie hartstikke leuk zijn, vind ik het eigenlijk ook wel heel relaxed om, als het heel warm is, lekker thuis te blijven en ons eigen zwembad in de tuin op te zetten. Vorig jaar kochten we een groot, rechthoekig opblaasbaar zwembad en we gebruiken ‘m nu al voor het tweede jaar. Helemaal prima dus!

Zwembad kopen: kijk eerst even hoeveel ruimte je hebt

Opblaas zwembaden zijn er in allerlei soorten en maten. Maar een ding is zeker: of je nu een klein opblaas zwembadje zoekt om je baby lekker in te laten spetteren of een groot zwembad waar de kids heerlijk in kunnen plonzen… Plezier gegarandeerd! Want met een zwembad in je tuin (of op je balkon) kan die zomerse dag niet meer stuk :-).

De leukste opblaasbare babyzwembadjes

Mijn kinderen hebben niet meer genoeg aan een klein laagje water; zij willen echt kunnen plonzen. Maar als je kindje wat kleiner is, dan zijn deze opblaas zwembaden toch geweldig?! Er zijn zoveel leuke te koop, dat het soms gewoon moeilijk is om te bepalen welk zwembad je zult kopen. Wat dacht je van dit leuke panterprint zwembadje, regenboog baby badje, het geweldige zwem- en snoepparadijs, of dit leuke dino zwembad…?

En wat dacht je van dit super schattige unicorn zwembad? Hier te koop.

zwembad,kinder zwembad,unicorn zwembad,meisjes zwembad,opblaasbaar kinderbad

Of dit super toffe piraten zwembad? Je shopt ‘m hier.

zwembad kopen,piraten zwembad,jongens zwembad,opblaasbaar zwembad,leuk zwembad

En check ook vooral dit hippe panterprint zwembad even…

panterprint zwembad,rechthoekig zwembad,swim essentials panterprint zwembad

Zwembad kopen: spetteren met je vrolijke vriendjes…

Is je kleintje helemaal gek van Nijntje, Woezel en Pip of Anna en Elsa? Dan weten ze vast niet wat ze meemaken als ze deze vrolijke opblaas zwembadjes zien! Het Nijntje zwembad shop je hier, die van Woezel en Pip hier, het Frozen zwembadje is hier te koop en het baby zwembadje van Paw Patrol koop je hier.


Ronde zwembaden: groot, groter, grootst…

Wil je graag een rond zwembad kopen? Kijk dan goed naar de diameter, want er zijn heel veel verschillende maten verkrijgbaar. Wat ook wel handig is om op te letten, is of het zwembad een filterpomp bevat. Hierdoor blijft het water langer schoon en hoef je dus niet iedere keer het water te verversen!

Kijk hier voor nog meer ronde zwembaden


Een familie zwembad…

Wil je een zwembad waar de hele familie in past? Check dan deze zwembaden eens. Welk familie zwembad je ook kiest: een feestje wordt het zeker!

houten zwembad met overkapping,exit zwembad

Wil je het helemaal goed aanpakken en een zwembad kopen dat vast in je tuin kan staan en dus jarenlang mee kan? Check dan dit exemplaar. Het voordeel van de kap is dat deze zowel warmte vasthoudt als bescherming biedt tegen de regen. Weer of geen weer: je kunt er dus altijd in. Eerlijk is eerlijk: het kost een paar centen, maar dan heb je ook wat! Hier te koop.

En wat dacht je trouwens hiervan?

opblaasbaar waterpark,kinder zwembad,luchtkussen zwembad,best way turbo splash

Mocht je dus denken aan een zwembad kopen: er is genoeg keuze!

Zie ook: