Vakantie doeboek voor kinderen: tien tips!

Ben je op zoek naar een leuk vakantie doeboek voor je kind? In dit blog zet ik een aantal leuke en leerzame doeboeken voor je op een rij.

Vakantie doeboek: leuk voor thuis en op vakantie

Leuke doeboeken zijn ideaal als je op vakantie gaat, maar ook voor thuis zijn ze een aanrader. Helemaal nu we door het corona virus aan huis gebonden zijn en toch allemaal op zoek zijn naar leuke dingen om met de kinderen te doen. Met een vakantie doeboek kan je kind zich zelf vermaken. Er zijn zoveel leuke doeboeken in allerlei interesses te koop. Hieronder zet ik er een aantal voor je op een rij. Leuk voor in de vakantie!

Vakantie doeboek over geschiedenis

vakantie doeboek,het grote geschiedenis doeboek

Met Het Grote Geschiedenis doeboek gaat je kind op ontdekkingstocht door de geschiedenis. Zo leert hij of zij waarom de Egyptenaren hun piramides zo vol met waardevolle schatten stopten? Wie was er zo mooi dat de Grieken een oorlog om haar begonnen en wat kun je vinden als je in Nederland naar oude schatten graaft…? Hier te koop.

Leuk paarden vakantie doeboek

Is je kind gek op paarden of zit hij of zij op paardrijles? Dan zijn deze paarden doeboeken vast en zeker een succes. Want: wie is er nu geen fan van PaardenpraatTV of Spirit: samen vrij…?! Het doeboek van PaardenpraatTV is hier te koop en die van Penny shop je hier.

Doeboeken voor kinderen die houden van knutselen

Mijn dochtertje is dol op de Zoete Zusjes. Regelmatig kijkt ze op YouTube naar dit leuke stel. Ook Jill vindt ze erg leuk. “Zij kan echt goed knutselen mama”. Denkt jouw kind er ook zo over? Met deze leuke knutsel doeboeken zal je kind zich zeker niet vervelen! Het Grote Jill doeboek vind je hier en het boek van De Zoete Zusjes is hier te koop.

Leuke vakantie doeboek om te leren lezen

Uit onderzoek blijkt dat doorlezen in de vakantie een terugval in het AVI-niveau voorkomt. Met onderstaande doeboeken blijft je kind oefenen, maar wel op een leuke en speelse manier! Het grote AVI vakantieboek shop je hier.

Vakantieboeken vol met leuke weetjes over je vakantieland

Superleuk vormgegeven, deze vakantielanden doeboeken! Maak de reis naar Italië, Spanje en Frankrijk nog leuker met deze mooie doeboeken vol met landen weetjes, spelletjes, kleuren en puzzels. Hier te koop.

Leuk dieren vakantie doeboek

Houdt je kind van dieren? Check dan deze leuke boeken eens. Hiermee zal je kind zich zeker vermaken! Het boek van Freek is hier te koop en die van National Geographic shop je hier.

Welk vakantie doeboek vind jij het leukst?

Zie ook: