vakantie doeboek,doeboeken,kinder doeboeken,leuke vakantieboeken,kinder vakantieboeken,vakantieboek 2021,vakantie doeboek 2021

Vakantie doeboek voor kinderen: tien tips!

Ben je op zoek naar een leuk vakantie doeboek voor je kind? In dit blog zet ik een aantal leuke en leerzame doeboeken voor je op een rij.

Vakantie doeboek: leuk voor thuis en op vakantie

Leuke doeboeken zijn ideaal als je op vakantie gaat, maar ook voor thuis zijn ze een aanrader. Met een vakantie doeboek kan je kind zichzelf wel even een tijdje vermaken. Er zijn zoveel leuke doeboeken in allerlei interesses te koop. Hieronder zet ik er een aantal voor je op een rij.

Bekijk ook ons blog over leuke vakantie spelletjes voor onderweg.


Vakantie doeboek over geschiedenis

Stap in de tijdmachine en ontdek de mooiste verhalen uit het verleden! Met Het Grote Geschiedenis Doeboek – Tijdreizen beland je van de Middeleeuwen in de prehistorie en kom je na de eerste ruimtereis plotseling bij de oude Romeinen terecht. Vol puzzels, knutsels, opdrachten en weetjes speciaal voor jonge geschiedenisliefhebbers van 8 t/m 12 jaar.

Hier te koop.

vakantie doeboeken,het grote geschiedenis doeboek tijdreizen

Leuk paarden vakantie doeboek

Is je kind gek op paarden of zit hij of zij op paardrijles? Dan zijn deze paarden doeboeken vast en zeker een succes. Want: wie is er nu geen fan van PaardenpraatTV, de Penny of Spirit: samen vrij…?!

Het doeboek van PaardenpraatTV is hier te koop en het Penny Zomerboek 2020 shop je hier.


Leuke meisjes doeboeken…

Mijn dochtertje is dol op de Zoete Zusjes. Regelmatig kijkt ze op YouTube naar dit leuke stel. Ook K3 vindt ze erg leuk. Een ding is zeker: met deze leuke meiden doeboeken zal je kind zich zeker niet vervelen! Wat dacht je bijvoorbeeld van het K3 doeboek, het boek van De Zoete Zusjes en het Tina Vakantieboek?


Leuke en leerzame vakantie doeboeken

Uit onderzoek blijkt dat doorlezen in de vakantie een terugval in het AVI-niveau voorkomt. Met onderstaande doeboeken blijft je kind oefenen, maar wel op een leuke en speelse manier! Het doeboek van Kidsweek is hier te koop en het Alfabet doeboek hier.


Nog meer leuke doeboeken…

Het is moeilijk om een selectie te maken van leuke doeboeken, want wat zijn er veel leuke vakantieboeken verkrijgbaar! Wat dacht je bijvoorbeeld van het Kinderen voor kinderen vakantieboek 2020, het Goal! Zomerboek 2021, het Zo Zit Dat Vakantieboek en het Donald Duck Vakantieboek 2021?!


Vakantieboeken vol met leuke weetjes over je vakantieland

Superleuk vormgegeven: deze vakantielanden doeboeken! Maak de reis naar Italië, Spanje en Frankrijk nog leuker met deze mooie doeboeken vol met landen weetjes, spelletjes, kleuren en puzzels. Hier te koop.


Leuk dieren vakantie doeboek

Houdt je kind van dieren en/of wetenschap? Check dan deze leuke boeken eens. Hiermee zal je kind zich zeker vermaken! Het boek van boswachter Arjan Postma is hier te koop en het Insecten doeboek hier.

Welk vakantie doeboek vind jij het leukst?

Zie ook: