Jongens zwembroek? Hier vind je de leukste!

Ben je op zoek naar een leuke jongens zwembroek? Zoek je bijvoorbeeld een leuke jongens jammer of een tropische jongens zwemshort met een coole print? In dit artikel zet ik een aantal toffe zwembroeken en zwemshorts voor je op een rij!

Jongens zwembroek: van jongens zwemshort tot jongens jammer

Er zijn zoveel soorten toffe jongens zwembroeken te koop. Ten eerste is er de strakke zwemslip, maar die zien we niet zoveel meer ;-). Ten tweede is er de zwemboxer. Deze zwembroek is bij veel jongens (en heren) favoriet. Hij blijf goed zitten bij het zwemmen en zit lekker. Als derde is er de korte zwemshort. Dit is veruit de populairste jongens zwembroek. Van dit soort zwembroeken is er heel veel keuze. Of je nu een effen jongens zwemshort zoekt of eentje met een hippe print: er zijn er genoeg op de markt! Als laatste zijn er nog de lange zwemshorts en de zogeheten ‘jammer’. Laatstgenoemde is een wat langere, strakke zwembroek die ook veel wordt gedragen door allerlei hippe boys.

Dezelfde zwembroek als paps?

Denk dan eens aan vader en zoon zwembroeken: die zijn toch geweldig?! Leuk als Vaderdag cadeau ook ;-).

Hippe zwembroeken voor jongens: onze tips!

Hieronder geven we je wat tips voor hippe jongens zwembroeken. Welke jongens zwembroek vind jij het leukst?


Baby jongens zwembroek

Voor de allerkleinsten zijn er allerlei stoere jongens zwembroekjes te koop. Strak en met streepjes of andere motiefjes erop bijvoorbeeld of zwembroekjes die ideaal te gebruiken zijn als zwemluier. Een ding is zeker: met deze hippe baby zwembroeken steelt je kleine absoluut de show aan het zwembad of strand van je vakantieadres! Hier te koop.


Zwemboxers met populaire figuren erop

Een zwembroek van Marvel, de Minions of een Paw Patrol zwembroek… Welke van onderstaande zwemboxers vind jij het leukst…?


Summer vibes met deze stoere jongens zwembroeken

Cool zijn ze he, deze stoere jongens zwemshorts van het merk Protest?! Ze zijn er in allerlei kleuren en prints. Er zit er altijd wel eentje tussen die je leuk vindt. Bijkomend voordeel: ze zijn leuk geprijsd :-). Onder meer hier te koop.


“Pardon monsieur… Seulement avec un Speedo…!”

Als je naar Frankrijk op vakantie gaat, moet je er vaak rekening mee houden dat je alleen met een strakke zwembroek het zwembad in mag. Mijn man was zich hier ooit niet van bewust, en werd er toen op aangesproken door de badmeester. Vond hij niet leuk hihi… Bij een strakke zwembroek denk je misschien aan zo’n strakke zwemslip, maar een strakke zwembroek in de vorm van een zwemshort mag ook in Frankrijk. Een stuk hipper dan de traditionele, strakke zwembroeken en zit bovendien super comfortabel! Meer zwembroeken van het merk Speedo vind je hier.


Jammers voor stoere boys

Sommige jongens vinden het niets en anderen vinden het geweldig: de jammer zwembroek. Onderstaande jammers zijn uitgevoerd in een effen kleur, gecombineerd met een toffe print. Meer jammers vind je hier.


Welke jongens zwembroek vind jij het leukst?

Zie ook: