schoencadeautje,schoencadeautjes,goedkope schoencadeautjes,tips cadeautje schoen,ideeen schoen cadeautjes,schoencadeautjes onder de vijf euro

Tips schoencadeautjes onder de 5 euro

Ben je op zoek naar tips voor leuke en goedkope schoencadeautjes? Of een voordelig Sinterklaas cadeautje voor bij een Sinterklaas surprise voor school? Lees dan snel verder, want hieronder zetten we een heleboel leuke en goedkope schoencadeautjes van onder de € 5,- voor je op een rij.

Zoek je nog een mooi cadeau voor Pakjesavond? Check dan ook onze tips voor een origineel Sinterklaas cadeau even!

Aftellen naar Pakjesavond…

Zodra de Sint en zijn Pieten weer in het land zijn gearriveerd, begint het grote feest al. Kinderen mogen zo nu en dan hun schoen zetten in de hoop dat er de volgende ochtend een leuk schoencadeautje in zit. Check ook vooral onze gratis Schoenzet kalender even!

Leuke en goedkope schoencadeautjes

Schoencadeautjes zijn meestal niet zo groot. Het is juist een leuk aardigheidje. De kunst is om een leuk klein cadeautje te vinden voor een betaalbare prijs. Want de periode naar Sinterklaas toe is immers al duur genoeg ;-).

Budget schoencadeautjes tips

Ik ging op zoek naar leuke en betaalbare cadeautjes voor in de schoen. Hieronder vind je onze tips! Ze zijn allemaal onder de 5 euro en het zijn er in totaal 20 geworden!

Schoencadeautjes tip 1: stickers

Met stickers zijn kinderen altijd blij. En van deze mooie stickers van het merk Djeco zullen ze helemaal vrolijk worden. Ze zijn er in verschillende prints. Onderstaande stickervellen met dino’s, paarden en bloemen en diertjes erop zijn bij ons favoriet! Hier te koop.


Schoencadeautjes tip 2: tekenen

Tijdens de herfst en winter wordt er bij ons in huis wat af getekend. Sinterklaas is dan ook het moment voor nieuwe tekenspullen. Allemaal hier te koop!


Auto’s

Deze speelgoedauto’s zijn alledrie verschillend, maar ook allemaal even leuk! Te koop bij de HEMA.


Tassen

Misschien is een tasje niet het eerste waar je aan denkt bij een schoencadeautje, maar we weten wel zeker dat kinderen blij zullen worden van onderstaande tasjes van Stitch en Minecraft! Te koop bij Zeeman.


Nog meer cadeautjes van Stitch

Het figuurtje Stitch van de Disney film Lilo en Stitch is hartstikke populair bij kinderen. Van onderstaande Stitch cadeautjes word je dan ook helemaal blij. Allemaal hier te koop.

Klein schoencadeautje tip 6: kralen

Houdt je kind van armbandjes maken? Check dan deze leuke setjes in de vorm van een ijsje, regenboog en unicorn waarmee je zelf mooie armbandjes kunt maken. Superleuk om te doen! Hier te koop.


Leuk schoencadeautje tip 7: Pokémon

Houdt je kind van Pokémon? Dan maakt de Sint hem of haar zeker blij met een pakje Pokemon kaarten. Wie weet, zit er wel een hele zeldzame kaart tussen… Ook altijd leuk en nuttig zijn sleeves voor je Pokemon kaartjes. Hier te koop.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:


Tip 8: Ballen

Check deze toffe ballen eens! Altijd leuk om te krijgen… Hier te koop.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:


Schoencadeautje tip 9: een zeemeermin pen

Wow, wat een coole zeemeermin pennen zijn dit. Hier kan je kind wel mee aan komen op school! Hier te koop.

zeemeermin pen,goedkoop schoencadeautje tip,tips voor leuke en goedkope schoencadeautjes 5 december

Tips schoencadeautjes: fluffy sleutelhanger

Om nog even in het zeemeerminnen thema te blijven: check deze leuke, fluffy sleutelhanger in de vorm van een zeester. Zo leuk! Voor een klein prijsje hier te koop.

fluffy sleutelhanger zeester hema

Schoencadeautje tip 11: boekje van Nijntje

Is je kind dol op Nijntje? Dan vindt hij of zij dit boekje misschien wel heel leuk. Hier te koop.

boekje nijntje,peuter boekje nijntje,kleuter boekje,schoencadeau kind 1 jaar,schoencadeau kind 2 jaar

Goedkoop schoencadeautje tip 12: LEGO Dots

Met LEGO Dots kun je eindeloos veel leuke dingen maken. Zo ook armbandjes! Met dit setje kan je kind zelf een stoer juweel maken voor om zijn/haar pols. Hier te koop.

lego dots,lego armband maken,goedkope schoencadeautjes tips en ideeen

Schoencadeautjes tip 13: pennen van Paardenpraat tv

Als je kind van paarden houdt, dan is een Sinterklaascadeautje in dit thema natuurlijk leuk om te geven. Bij Intertoys zijn er nu allemaal leuke spullen van Paardenpraat tv te koop, waaronder deze glitter gelpennen. Hier te koop voor een klein prijsje.

glitter gelpennen paardenpraat tv,spullen van paardenpraat tv

Deze blogs vind je misschien ook leuk:


Schoencadeautjes tip 14: een poppetje van Playmobil

Iedere keer weer een verrassing wat er in het zakje zit. Welk Playmobil poppetje zou dit zijn? Hier te koop.

zakje met playmobil figuurtjes,playmobil the movie figuren

Leuk cadeautje voor in de schoen: fidget toys

Je kent ze vast wel: pop it fidget toys. Ze waren dit jaar een regelrechte hit. En nog steeds zijn ze heel erg populair. Pop it fidget toys zijn er in allerlei varianten. Zoals deze knijpbal. Supercool toch?! Altijd leuk om in je schoen te krijgen… Hier te koop.

leuk schoencadeautje,fidget knijpbal

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

Schoencadeautjes volwassenen

En dan tot slot nog even deze… Want hoe leuk is het om – als je kind zijn of haar schoen zet – je als papa of mama gewoon lekker meedoet…?! Onderstaande schoencadeautjes voor vrouwen en mannen zijn hier te koop.

Welk goedkoop schoencadeautje vind jij het leukst?

Zie ook: