kreadoe november 2023

KreaDoe: grootste DIY-event van de Benelux in Jaarbeurs

Op woensdag 1 november is het weer tijd voor het grootste DIY-event van de Benelux. De KreaDoe vindt dan weer plaats in de Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht. Tot en met zondag 5 januari kun je hier je hart ophalen op het gebied van (duurzaam) knutselen en heel veel creatieve inspiratie opdoen, bijvoorbeeld tijdens een van de vele workshops!

Crea influencers en productlanceringen

Net zoals bij de vorige edities van de KreaDoe, zijn er ook dit keer weer veel bekende creatievelingen te vinden op de beurs. Zo zullen o.a. Karin Bloemen, CreaChick en Jill Schirnhofer er te vinden zijn. Karin Bloemen lanceert haar nieuwste boek “Haken Γ  La Bloemen Stripes & Colors”. Het gloednieuwe kleurboek van CreaChick komt ook uit en Jill brengt haar nieuwste tekenjournal en stickerboek mee naar de beurs. Ook Anne Jorinde Kuiper, bekend als Gouden Lijntjes, is iedere dag aanwezig en lanceert haar nieuwe tekenboek “12 smoesjes om eindelijk te tekenen”.

KreaDoe: nog meer aandacht voor duurzame hobby’s

Tijdens de november editie van de KreaDoe ligt de focus op duurzaam hobby’en. Zo is het duurzaamheidsplein uitgebreid met diverse activiteiten en is er een speciaal duurzaamheidsterras waar bezoekers kunnen genieten van duurzame catering. Daarnaast is er volop entertainment in de KreaDoe Huiskamer.

Nieuw: het Digitaal Teken Theater

Voor het eerst kunnen bezoekers tijdens KreaDoe kennismaken met digitaal tekenen en letteren. In het Digitaal Teken Theater verzorgt Brenda Bakker, expert op het gebied van tekenen met de app Procreate op de iPad, gratis kennismakingslessen en verschillende workshops om te leren digitaal te tekenen of te letteren.

Meer weten over de KreaDoe? Hier vind je alle informatie!

Zie ook: