kinderkamer inspiratie,hip hemelbed,meisjeskamer,hippe meisjeskamer

Kinderkamer inspiratie VT Wonen en Design Beurs

Ben je op zoek naar kinderkamer inspiratie? Lees dan snel verder, want tijdens mijn bezoek aan de VT Wonen en Design Beurs kwam ik volop leuke kinderkamer ideeën tegen. Ik was hier op de eerste dag van de beurs en spotte er heel wat toffe trends!

Kinderkamer inspiratie: van pink tot jungle

Allereerst: wat een feest is deze beurs toch! Heerlijk om er lekker rond te lopen en je mee te laten nemen in allerlei interieurs en interieur trends. VT Wonen had weer twee prachtige inspiratiehuizen op de beurs: het Green huis en het Earth House. Zo mooi en tof gedaan weer. Check onderstaande foto’s van een super toffe kinderkamer uit het Earth House van VT Wonen op de beurs. Wat mij –  naast alle leuke decoratie – opviel, was dat er veel gebruikt wordt van roze. Niet felroze of ‘barbie roze’, maar meer een soort poederroze en nude-tinten…

kinderkamer inspiratie,kinderkamer vt wonen earth house,poeder roze kinderkamer,kastenwand met bedstee,meisjeskamer vt wonen
kinderkamer inspiratie,houten blokken raduga grez,kinderspeelgoed van hout
kinderkamer inspiratie,vt wonen kinderkamer,kinderbureau met stoeltjes

Zo leuk, die verschillende stoeltjes bij elkaar. En wat dacht je van die prachtige houten bouwblokken  (foto rechtsboven) van Raduga Grez…?

fonQ.nl

Pink is hip

Ik gaf het al eerder aan, maar roze is de trend voor 2020. Niet het felle roze dus, maar meer de nude-tinten, het zachte roze… Beetje blush-achtig, zeg maar. Deze kleur is heel goed met andere kleuren en materialen te combineren. Zo gaat het bijvoorbeeld goed samen met andere pasteltinten, maar ook met hout, koper (of goud) of juist wit. Over de hele woonbeurs zag ik de poederroze tint terugkomen. Zeker iets wat we in 2020 veel terug gaan zien!

Keramieken kunstwerkjes

Toen ik op de VT Wonen en Design Beurs was om kinderkamer inspiratie op te doen, moest ik natuurlijk ook even stoppen bij de stand van StoryTiles. Dit bedrijf verkoopt allerlei toffe tegeltjes. Sinds ik ooit van een goede vriendin een prachtig Vogelparade tegeltje cadeau kreeg, ben ik verkocht. Zo ben ik bijvoorbeeld helemaal fan van de Modern Collection, maar de nieuwe Miffy Collection is ook zo leuk… Je shopt ze hier.

kinderkamer inspiratie - story tiles ballon
Story Tile: A Wish Balloon…

Overal waar je loopt op de beurs, kom je mooie dingen tegen. Zo ook dit hippe hemel bed. Volgens mij is dit het VT Wonen Store bed met daarboven een ophangsysteem, waaraan een bed drape van het merk Numero 74 hangt. Een romantische lampjes slinger erbij en je hemelbed is compleet. En check dat kekke keukentje dan. Mooi ook die kleuren bij elkaar. En weer dat poederroze dat terugkomt en met allerlei andere kleuren te combineren is…

kinderkamer inspiratie,hip hemelbed,meisjeskamer,hippe meisjeskamer
Kinderkamer met hip hemelbed…
 

In het rijtje met kinderkamer inspiratie tips mogen deze prachtige keramieken ballonnen voor aan de wand natuurlijk niet ontbreken…

kinderkamer inspiratie,keramieken ballonnen,byon ballonnen

Jungle: ook op de kinderkamer

Op de VT Wonen en Design Beurs kwam ik tijdens mijn zoektocht naar kinderkamer inspiratie ook Karwei met een prachtige stand. Sowieso vind ik dat Karwei heel hip is met zijn spullen en goed meegaat met de trends, maar mijn aandacht ging dit keer in het bijzonder uit naar de kinderkamer die ze hadden ingericht (zie foto hieronder). Het leuke, stoere kinderbureau wordt gecombineerd met een mooie spiegel met grote lampen erop.

Het beige jungle fotobehang op de foto hieronder is van Studio Claas. Te koop bij Karwei voor een hele redelijke prijs.

kinderkamer inspiratie,kinder bureau,kinderkamer behang studio claas,jungle behang
Supertof ingericht, toch?!
 

Aardig wat kinderkamer inspiratie dus… Ik kan niet wachten om zelf weer eens de slaapkamers van mijn kinderen aan te pakken. Genoeg ideeën in ieder geval!

Zie ook: