Schoolagenda: 7 x leuke tips

De zomervakantie is dΓ© tijd om weer op zoek te gaan naar een leuke schoolagenda en andere toffe spulletjes voor school. Ben je benieuwd wat voor school agenda’s er zoal voor het schooljaar 2021/2022 te koop zijn? Lees dan snel verder, want in dit blog zet ik de leukste voor je op een rij.

Schoolspullen kopen voor 2021-2022

Een schoolagenda kopen: dat is toch superleuk om te doen?! Al bij het einde van het schooljaar sta je te popelen om een nieuwe agenda voor het volgende schooljaar te kopen. En kaftpapier heb je ook nodig natuurlijk, en andere leuke spullen voor op school. Een leuke rugzak bijvoorbeeld. Er is zoveel keuze qua schoolspullen en ook voor wat een schoolagenda betreft, is er van alles te koop. Om je een beetje op weg te helpen, zet ik hieronder een aantal leuke school agenda’s voor je op een rij.


Donald Duck schoolagenda

Ook al ziet het er op de voorkant van deze agenda een beetje uit alsof Donald Duck te laat is voor zijn afspraak; deze agenda moet er juist voor zorgen dat je je afspraken niet vergeet! Leuk altijd, die DD agenda’s. Zien er ook aan de binnenkant tof uit. Ben je ook fan van deze lieve en grappige eend? Dan vind je deze schoolagenda vast ook leuk. Hier te koop.

schoolagenda donald duck 2021 2022,leuke schoolagenda,leuke agenda

Loesje schoolagenda

De uitspraken van Loesje zijn al jaren populair. Zo knap, hoe ze het telkens weer verzinnen! Deze schoolagenda van Loesje is helemaal in ‘rainbow’ stijl en staat vol met rake uitspraken. Natuurlijk kun je er ook heel goed je eigen quotes in noteren… πŸ˜‰ Hier te koop.

schoolagenda loesje 2021 2022

Een agenda die eruit ziet als een telefoon…

Je zou het niet zeggen, maar dit is dus ook een agenda. Tof toch?! Hier te koop.

brepols agenda 2021 2022,telefoon agenda

Voetbal schoolagenda

Houd je van voetbal en ben je hier het liefst de hele dag mee bezig? Met deze Goal! agenda heb je je favoriete voetballers de hele dag bij de hand. Zeker weten dat je hiermee scoort op school! Hier te koop.

goal! schoolagenda 2021 2022,voetbal agenda 2021 2022,sport schoolagenda

Paardenpraat tv agenda

Ben je dol op paarden? Dan zal deze paarden agenda van Paardenpraat tv met Britt en Esra op de cover je vast aanspreken! De agenda ziet er niet alleen aan de buitenkant tof uit; ook in de agenda zelf staan heel veel mooie plaatjes, spelletjes en weetjes. Hier te koop.

schoolagenda paardenpraat tv 2021 2022,nieuwe agenda paardenpraat tv

Enfant terrible agenda

Met deze Enfant Terrible schoolagenda ga je goed voorbereid het nieuwe schooljaar in. Noteer al je huiswerk, notities en belangrijke afspraken in je agenda. Hier te koop.

enfant terrible schoolagenda 2021 2022,meisjes agenda nieuw schooljaar

Space monkey schoolagenda 2021 2022

Emoji’s blijven leuk. Deze emoji schoolagenda voor stoere boys is super vrolijk en bevat van binnen ook allerlei leuke illustraties. Hier te koop.


Toch een andere schoolagenda? Hier vind je hele leuke.

Zie ook: