dagje uit,dagje weg,tips leuke uitjes met kinderen,dagje weg met kinderen,pretpark met korting,dierentuin met korting,archeon met korting,julianatoren korting,plopsaland korting,duinrell korting,efteling korting,this is holland korting,sprookjesbos korting,archeon korting,avonturenboerderij molenwaard korting

Voordelig dagje uit in Nederland? Check onze tips!

Heb je zin om gezellig een dagje weg te gaan, maar wil je er wel graag een voordelig dagje uit van maken? Onderstaande uitjes zijn niet alleen leuk, maar ook nog eens super gunstig geprijsd!

Leuk dagje uit met korting in Nederland

Zo maar in het weekend, tijdens de schoolvakantie of omdat je iets te vieren hebt: een dagje weg is altijd leuk! Ook als je dit jaar – door het corona-virus – niet naar het buitenland op vakantie gaat, maar wel graag leuke dingen wilt gaan doen met je gezin, dan hoort een dagje uit er natuurlijk helemaal bij. Een dagje weg wordt echter nΓ³g leuker als het een voordelig dagje uit is. En laten wij nu een aantal hele leuke dagjes weg met korting hebben gespot. Het scheelt echt behoorlijk met de prijzen die je normaal betaalt, dus doe er vooral je voordeel mee!

Let op: voor veel parken en attracties moet je momenteel reserveren. Houd hier rekening mee als je tickets koopt.

Dagje uit tip 1: Burgers’ Zoo – Arnhem

dagje uit,voordelig dagje weg,voordelig dagje uit,kaartjes dierentuin met korting,korting kaartjes dierentuin,burgers zoo korting,leuke uitjes

Een bezoek aan deze dierentuin betekent een leuk dagje uit voor het hele gezin! Lekker wandelen en onderweg heel veel dieren bekijken. De ‘Bush’ en het ‘Ocean’ gedeelte zijn erg in trek en wat ook leuk (en leerzaam) is, is de speurtocht voor kinderen. Er is ook een grote speeltuin. En heb je trek gekregen? Dan zijn er veel gezellige plekken om even een hapje te eten en/of te drinken.

Dagje uit tip 2: Avonturenboerderij Molenwaard – Groot Ammers

dagje uit,dagje weg,avonturenboerderij molenwaard,leuk uitje zuid holland,fien en tuin met pony

In 2019 en 2020 verkozen tot leukste uitje van Zuid-Holland en dat is niet voor niets! Bij Avonturenboerderij Molenwaard leer je van alles over het leven op de boerderij en kun je ook oog in oog komen te staan met Fien en Teun. Er zijn heel veel leuke en leerzame shows. Ook kun je er o.a. pony rijden en een boottochtje maken. Teveel om op te noemen eigenlijk!

Tip 3 leuk uitje: This is Holland – Amsterdam

dagje uit met korting,this is holland korting,dagje amsterdam met kinderen tips,tips amsterdam met kids

Wat een tof uitje is dit, helemaal in combinatie met een dagje Amsterdam. Onlangs waren we zelf bij This is Holland en na afloop raakten we er maar niet over uitgepraat. Door middel van een simulator maak je een prachtige 5D-vlucht over Nederland. Alsof je in een helikopter zit! Een geweldige ervaring voor zowel jong als oud en geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 5. Echt een keer doen!

Leuk dagje uit tip 4: Archeon

dagje uit,dagje weg tips,archeon met korting

Zelf zijn wij al een paar keer bij Archeon geweest en de kinderen vonden het superleuk! Zodra je het park binnenstapt, waan je je in een compleet andere tijd en dat is natuurlijk reuze interessant. De prehistorie, de Romeinen en de Middeleeuwen: je komt er van alles over te weten. Ook zijn er – zeker tijdens de vakanties – allerlei leuke en leerzame activiteiten te beleven. Denk bijvoorbeeld aan zelf kaarsen maken met bijenwas. Kortom: een leuk en leerzaam dagje uit met kinderen in Nederland!

Leuk uitje met korting tip 5: Sprookjesbos – Valkenburg

dagje uit met korting,dagje weg,leuk uitje valkenburg,valkenburg met kinderen,tips limburg met kinderen,leuke kinder uitjes limburg,voordelig uitje limburg,sprookjesbos valkenburg

Woon je in de omgeving van Limburg of ga je er naartoe op vakantie? Sla dan zeker het Sprookjesbos niet over. Ga op avontuur in de Gevaarlijke Groeve, vaar mee met Kapitein Haak in het Schommelschip of maak een ritje in de Dolle draaimolen. Kortom: een leuk en voordelig uitje voor het hele gezin! Goed om te weten: gratis toegang voor kinderen tot 2 jaar.

Dagje weg tip 6: Dino Experience Park – Gouda

dagje uit,dagje weg,korting dino experience park gouda,tips leuke uitjes met kinderen,mini golf dinosaurus

De echte dino-fans onder ons, mogen een bezoek aan het Dino Experience Park in Gouda beslist niet overslaag. Van Brontosaurus tot Tyrannosaurus Rex: hier leer je er van alles over! Je kunt ook minigolf spelen tussen de dino’s en zelfs een dino-skelet opgraven. Kortom: een brullend leuk uitje!

Dagje uit tip 7: Duinrell – Wassenaar

dagje uit,dagje weg,duinrell met korting,leuk dagje uit zuid holland,uitjes omgeving den haag,rick de kikker,kaartjes duinrell korting,pretpark korting

Een dagje Duinrell met korting: wie wil dat nu niet?! In Duinrell valt er van alles te beleven voor jong en oud. Er zijn veel leuke speelplekken, superveel leuke attracties, diverse shows en ook hele coole achtbanen. Vergeet ook vooral het Tikibad niet!

Tip: je kunt je bezoek aan Duinrell ook combineren met een vakantie bij Duinrell. Meer informatie vind je hier.

Dagje uit tip 8: Plopsa Indoor – Coevorden

dagje uit,plopsa indoor coevorden korting,dagje weg met korting,leuke uitjes met kinderen tips,drente tips kinderen
Bumba is er ook!

Goed of slecht weer: een bezoek aan Plopsa Indoor in Coevorden staat garant voor een geslaagd dagje uit! Ontmoet vriendjes als Bumba, Mega Mindy, Piet Piraat en Wickie de Viking en leef je uit in een van de vele attracties. Ook voor de allerkleinsten zijn er hele leuke speel- en klimtoestellen!

Tip: je kunt je bezoek aan Plopsa Indoor ook combineren met een vakantie bij Plopsa Indoor. Meer informatie vind je hier.

Leuke gezins uitjes tip 9: Julianatoren – Apeldoorn

dagje uit met korting,dagje weg korting,julianatoren korting,apeldoorn tips kinderen,juul en julia

Jul en Julia: wie kent ze niet?! Als je kids helemaal fan zijn van deze twee vrolijke muizen, dan moet je zeker eens naar kinderpretpark Julianatoren! Je vindt er maar liefst 60 attracties die leuk zijn voor jong en oud. Ook zijn er regelmatig leuke shows die je kunt bijwonen. Kortom: een leuk dagje uit voor het hele gezin!

Dagje weg tip 10: Efteling

dagje uit met korting,voordelig dagje weg,efteling korting,max en moritz achtbaan,nieuwe achtbaan efteling,leuke uitjes brabant,tips kinderen brabant

De Efteling: wie is er niet mee opgegroeid?! Het sprookjesbos, de familieattracties, de coole achtbanen… De Efteling is leuk voor alle leeftijden! Wij vinden de sfeer er in alle seizoenen geweldig. Vorig jaar nog combineerden wij een bezoek aan de Efteling met een weekendje Bosrijk.

De nieuwste attractie van de Efteling is de achtbaan Max en Moritz. Probeer ‘m deze zomer uit en reserveer hieronder je tickets!

Ander dagje uit met korting? Hier vind je nog veel meer tips voor voordelige uitjes!

Zie ook: