Pannenkoekenrestaurants die leuk zijn voor kinderen

Pannenkoekenrestaurants vind je eigenlijk wel door ons hele land. Dat is niet zo gek, want wij Nederlanders zijn natuurlijk dol op pannenkoeken ;-). Maar sommige pannenkoekenhuizen springen er gewoon echt uit. Wil je weten welke pannenkoekenhuizen dit zijn? Lees dan snel verder.

Hans en Grietje – Zeewolde

pannenkoekenrestaurants,hans en grietje zeewolde,pannenkoekenhuis hans en grietje zeewolde

Bovenaan het rijtje met leuke pannenkoekenrestaurants staat Pannenkoekenhuis Hans en Grietje in Zeewolde. Hier moet je een keer geweest zijn, wat een geweldig pannenkoekenhuis is dit! Wij combineerden een dagje Bataviastad met een bezoek aan dit pannenkoekenhuis. We hebben onze ogen uitgekeken. Bewegende vloeren, een plafond waar allemaal spullen aan ondersteboven hangen, een douche midden in het restaurant… Oké, meer gaan we niet verklappen. Hier moet je gewoon een keer naartoe!

Het Grote Kabouterbos – Dronten

leuk pannekoekenrestaurant,leuke pannekoekenrestaurants,leuke pannenkoekenrestaurants,leuk pannenkoekenrestaurant,leuk pannenkoekenhuis,leuk pannekoekenhuis,pannenkoeken restaurant,pannenkoeken eten met kinderen,pannenkoekenrestaurant zuid holland,pannenkoekenrestaurant wassenaar,hans en grietje pannenkoeken,de beslagkom pannenkoeken,pannenkoekenboot rotterdam met kinderen,de pier pannenkoeken scheveningen kinderen,pannenkoekenrestaurant het grote kabouterbos,het grote kabouterbos pannenkoeken,het grote kabouterbos pannekoeken

Een van de pannenkoekenrestaurants die nog op ons lijstje staat, is Het Grote Kabouterbos in Dronten. Het restaurant is helemaal in kaboutersfeer en kinderen kunnen hier heerlijk spelen in echte kabouterhuisjes, op trampolines springen en rondrijden in skelters. Bij slecht weer kunnen zij zich binnen vermaken in de ballenbak of op de spelcomputer. Tip: het Grote Kabouterbos heeft een leuke wandelroute beschikbaar waarbij je nog meer leert over het leven van kabouters.
De Bolle Buik – Heerhugowaard

pannenkoekenrestaurants,de bolle buik heerhugowaard,pannenkoeken noord holland

Dit is ook echt een leuke: pannenkoekenhuis De Bolle Buik in Heerhugowaard. Een bezoek aan dit pannenkoekenrestaurant staat garant voor 1: lekker eten en 2: een middag of avond vol plezier! Er is hier namelijk van alles te doen. Zo is er een 18-holes midgetgolfbaan en een grote Oudhollandse speeltuin. Aanrader!

Langs Berg en Dal – Noordwijk

pannenkoekenrestaurants,langs berg en dal noordwijk,pannenkoekenrestaurant noordwijk,pannenkoekenhuis noordwijk

Aan de rand van het bos en de duinen in Noordwijk ligt pannekoekenrestaurant Langs Berg en Dal. Hier kun je na een wandeling door de duinen of langs het strand van Noordwijk prima terecht voor een heerlijke pannenkoek. Voor de kinderen is er een speelzaal en een mini-bioscoop. Terwijl zij spelen, kun jij dus in alle rust een fijn gesprek voeren. Kortom: de perfecte plek na een heerlijke strand- of boswandeling.

De Beslagkom – Katwijk

pannenkoekenrestaurants,de beslagkom katwijk,pannenkoekenrestaurant de beslagkom katwijk

De Beslagkom in Katwijk is hét perfecte restaurant als je net met de kids een wandeling over het strand van Katwijk hebt gemaakt. Een paradijs voor kinderen ook, dankzij de heerlijke, uitgebreide speelhoek! Qua eten kun je hier, naast heerlijke pannenkoeken, ook terecht voor andere gerechten. Voor kinderen is er een speciale kindermenu-kaart. Last but not least: kinderen kunnen een goudstuk inruilen voor een mooi cadeau… Als dat geen succes wordt…! Meer informatie over dit leuke pannenkoekenrestaurant in Katwijk vind je hier

Boerderij Meyendel – Wassenaar

pannenkoekenrestaurants,leuk pannekoekenrestaurant,leuke pannekoekenrestaurants,leuke pannenkoekenrestaurants,leuk pannenkoekenrestaurant,leuk pannenkoekenhuis,leuk pannekoekenhuis,pannenkoeken restaurant,pannenkoeken eten met kinderen,pannenkoekenrestaurant zuid holland,pannenkoekenrestaurant wassenaar,hans en grietje pannenkoeken,de beslagkom pannenkoeken,pannenkoekenboot rotterdam met kinderen,de pier pannenkoeken scheveningen kinderen,pannenkoekenrestaurant het kabouterbos,pannenkoeken meijendel,pannekoeken meijendel,pannenkoeken eten wassenaar

Rood wit geruite gordijnen, houten meubilair… Boerderij Meyendel is niet alleen heel sfeervol, je kunt er ook nog eens hele lekkere pannenkoeken eten. Dit self-service restaurant is hét adres na een een wandeling door het prachtige Hollandse duingebied Meijndel. Iedereen is hier welkom. Het restaurant is kind-, dier- en rolstoelvriendelijk. Honden zijn binnen welkom en zelfs voor ruiters is er achter het restaurant de mogelijkheid om hun paard uit te spannen.

Pannenkoekenboot – Rotterdam

pannenkoekenrestaurants,leuk pannekoekenrestaurant,leuke pannekoekenrestaurants,leuke pannenkoekenrestaurants,leuk pannenkoekenrestaurant,leuk pannenkoekenhuis,leuk pannekoekenhuis,pannenkoeken restaurant,pannenkoeken eten met kinderen,pannenkoekenrestaurant zuid holland,pannenkoekenrestaurant wassenaar,hans en grietje pannenkoeken,de beslagkom pannenkoeken,pannenkoekenboot rotterdam met kinderen,de pier pannenkoeken scheveningen kinderen,pannenkoekenrestaurant het kabouterbos,pannenkoeken meijendel,pannekoeken meijendel,pannenkoeken eten wassenaar,pannenkoeken eten rotterdam

Wat een belevenis: pannenkoeken eten op een echte pannenkoekenboot! Terwijl jullie genieten van heerlijke pannenkoeken, heb je al varend een prachtig uitzicht op de Rotterdamse skyline. Aan de kinderen is zeker gedacht op deze boot. Er is een speciale versiertafel waar allerlei lekkere dingen staan voor het versieren van je pannenkoek. Ook is er een ballenbank aan boord met maar liefst 15.000 ballen waar de kids in kunnen ronddobberen. Kortom: een aanrader!

De Pier Pannenkoeken – Scheveningen

pannenkoekenrestaurants,de pier pannenkoekenrestaurants,pannenkoeken eten scheveningen,scheveningen pannenkoekenrestaurants,pannenkoekenrestaurant den haag

Pannenkoeken eten met uitzicht op de zee… In Scheveningen kan het en wel op de pier. Daar vind je De Pier Pannenkoeken: een supercoole plek om een dagje Scheveningen mee af te sluiten. Het restaurant is helemaal ingericht op kinderen. Zo is er een speciale speelhoek waar kinderen kunnen spelen met blokken, gamen of een filmpje kijken. Voor kinderen zijn er speciale kindermenu’s inclusief drinken en een kleine verrassing.

Dennenlucht – Breda

pannenkoekenrestaurants,dennenlucht breda,pannenkoekenrestaurant breda,pannenkoeken eten brabant,pannenkoekenhuis brabant

Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht is een van de fijnste plekken in Breda. Heel wat kinderen zullen het met ons eens zijn ;-). Waarom? Je kunt er heerlijk eten en er is fijne speeltuin waar kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. Bij slecht weer kunnen de kids binnen spelen op de speelzolder. Bijzonder zijn de ‘Jaap Dukaten’ die kinderen bij hun pannenkoek krijgen. Met deze dukaten kunnen ze een leuk cadeautje uitzoeken!

Zie ook: 

Zijn er ook leuke pannenkoekenrestaurants bij jou in de buurt? Laat het ons weten in de comments!