trainingsbal,beter leren voetballen,techniekbal,kinder voetbal,scholen dicht,buiten spelen

Beter leren voetballen met een trainingsbal

Mijn zoontje is gek op voetbal. Het liefst is hij de hele dag door met een bal in de weer. Helemaal als het vakantie is, kan hij perfect met een trainingsbal (ook wel techniekbal of oefenbal genoemd) oefenen. Wil je ook een trainingsbal kopen? Lees dan even verder!

Verbeter je technieken met een trainingsbal

Met een techniekbal (ook wel een voetbal trainingsbal genoemd) kun je perfect leren schieten, hooghouden en koppen. Aan de bal zit een koord, dat je qua hoogte helemaal kunt aanpassen aan je eigen lengte of dat van je kind. Als de bal en het koord de goede lengte hebben, kun je de bal goed raken en zodoende de bal onder controle houden. Er zijn allerlei soorten oefeningen die ervoor zorgen dat je steeds beter leert voetballen (bekijk ook hieronder het filmpje). En dan: veel oefenen. Want: oefening baart kunst!

Trainingsbal kopen: allerlei soorten en maten

Trainingsballen zijn er natuurlijk in allerlei soorten en maten. Wil je er eentje hebben van een willekeurige club of wil je er gewoon één die kwalitatief goed is en een leuke kleur heeft? Dan is er genoeg keuze. Hieronder zetten we een aantal techniekballen voor je op een rij.

Smart ball: een bal die telt

smart ball,bal die telt,smart bal,bal die licht geeft

Misschien heb je ‘m al op televisie voorbij zien komen: de Smart Ball. Een bal die telt tijdens het hooghouden. De bal geeft licht bij aanraking, moedigt je aan en is ook als normale bal te gebruiken. Kortom: echt een leuk ding. Je shopt ‘m hier!

Een trainingsbal voor Messi-fans

trainingsbal,oefenbal,beter leren voetballen,messi voetbal,messie trainingsbal,mini soccerbal

Met deze Messi trainingsbal verbeter je je voetbalvaardigheden en word je misschien wel net zo goed als Lionel Messi. Een must voor alle voetballers die fan zijn van deze voetbalheld. Je bestelt ‘m hier.

Mini soccer bal

mini soccerbal,trainingsbal,minisoocerbal

Je hebt vast wel eens van de mini soccerbal gehoord. Deze bal wordt heel veel gebruikt bij voetbaltrainingen. De bal is hier te koop en kost € 17,50 (starterspakket).

SenseBall

trainingsbal,senseball,beter leren voetballen,voetbal trainer

De SenseBall is ontwikkeld door CogiTraining: een revolutionaire voetbal trainingsmethode die bij diverse internationale voetbalclubs wordt toegepast (Willem II, AC Milan, RSC Anderlecht en FC Metz). De SenseBall is ontwikkeld om de hersenen van voetballers maximaal te prikkelen. Bij deze voetbal trainingsbal zitten allerlei trainingsvideo’s, een compleet online programma én een mobiele applicatie. De SenseBall is hier te koop.

Trainingsbal tip 4: reflecterende voetbal

Deze bal willen we je niet onthouden: de BRIGHT bal. Dit is een reflecterende bal die oplicht als je ‘m filmt of fotografeert met gebruik van flitser. Heel cool om je voetbaltrucs mee te oefenen en op te nemen. De foto’s en filmpjes kun je dan weer delen op Tik Tok of een ander social media kanaal. Meer weten over de bal? Check dan de review. De bal is trouwens hier te koop en kost € 34,95.

trainingsbal,lichtgevende voetbal,bright bal,voetbaltrucs

Trainingsbal kopen? Hier vind je er nog veel meer. Voor een leuke prijs heb je een mooie voetbal en kun je meteen aan de slag met oefenen!

Zie ook: