baby born magic girl en baby born magic boy,30e verjaardag,nieuwste pop baby born,baby born nieuwe pop

BABY born bestaat 30 jaar!

Hiep hiep hoera: BABY born bestaat dit jaar maar liefst 30 jaar. Reden voor een feestje! Om de verjaardag van de geliefde babypop te vieren, heeft Zapf Creation een speciale pop uitgebracht die op magische wijze zijn/haar ogen kan openen en sluiten. Hieronder vertel ik je er meer over!

Nieuwe BABY born pop

De nieuwste poppen – BABY born Magic Girl en Magic Boy – kunnen de ogen openhouden als ze worden neergelegd. Het geheim zit ‘m in een speciale fopspeen, waarmee ze in een handomdraai naar dromenland kunnen worden gestuurd. Zelfs als de pop zit. Je hoeft de fopspeen in de mond van de pop alleen maar om te draaien om de ogen te openen en te sluiten. De nieuwe babypop is hier te koop.

30 jaar BABY born

De populaire babypop heeft in de loop der jaren heel wat ontwikkelingen meegemaakt. In 1991 kwam de eerste pop op de markt. Deze kon toen al plassen, drinken en huilen, maar de pop zag er toen nog wel heel anders uit dan nu. In de jaren erna zijn er nog meer veranderingen geweest. Zo verscheen er in 2007 ook een BABY born jongenspop en werden er in 2016 ook een babypop met een donkere huidskleur en een grotere zus aan het assortiment toegevoegd. En wat dacht je van de BABY born mini, die in 2019 uitkwam?!

baby born draagzak,baby born accessoires
BABY born verkoopt ook zoveel leuke accessoires…

Plastic vrije verpakking

Zapf Creation gaat al jaren mee met de tijd en dan heb ik het niet alleen over de pop zelf of de bijbehorende accessoires. Dit jaar schakelt de fabrikant namelijk ook nog eens over op plasticvrije verpakkingen. Het hele assortiment moet eind 2022 milieuvriendelijk verpakt zijn. Een super goede ontwikkeling, als je het mij vraagt!

Ben jij ook zo’n fan van BABY born…? De nieuwe poppen en accessoires zijn hier te koop.

Zie ook: