nieuwe baby en kinderproducten

What’s new in de maand mei?

Iedere maand komen er zoveel mooie en nieuwe baby- en kinderproducten op de markt. Denk bijvoorbeeld aan fijne verzorgingsproducten, hippe items voor op de kinderkamer of nieuw speelgoed dat is gelanceerd. In deze rubriek vertel ik je graag welke nieuwe en hippe producten ik onlangs heb gespot. Veel plezier!

Vrolijke zwemluiers van LILLYDOO

Heerlijk als het weer zomer is en je kleintje weer lekker rond kan dartelen in zijn of haar zwemluier. En natuurlijk geeft niets meer plezier dan fijn rond te spetteren in het koele water. Deze vrolijke zwemluiers van het merk LILLYDOO zwellen niet op in het water en zijn vriendelijk voor de huid. Verkrijgbaar in meerdere dessins. Meer informatie

zwemluiers LILLYDOO,natuurlijke zwemluiers,vegan babyproducten,nieuwe baby- en kinderproducten

CYBEX Sport

Wie weet, ben jij wel zo’n jonge moeder die achter de kinderwagen aan het hardlopen is. In dat geval: respect! Want ik zou het je niet kunnen nadoen. Hoewel, als ik deze sporty kinderwagens van het merk Cybex zie, dan zou ik het misschien toch wel overwegen…

Het luxe baby- en kindermerk CYBEX heeft dus een speciale sportcollectie ontwikkeld voor ouders die houden van een gezonde levensstijl en bovendien graag lekker buiten zijn. De ‘Sport’ collectie bevat de CYBEX AVI stroller (jogging kinderwagen) en de CYBEX ZENO (inclusief sportcabine). Ideaal als je van hardlopen houdt en graag actief buiten bezig bent!


LEGO Super Mario ‘Avonturen met Luigi’ startset

Eind april kondigde LEGO aan dat de LEGO Super Mario productlijn wordt uitgebreid met een echte ‘Avonturen met Luigi’ startset. Door deze toevoeging kunnen kinderen nóg meer LEGO Super Mario avonturen creëren. “Let’s-a go…!” De set is vanaf 1 augustus 2021 verkrijgbaar. Pre-orderen kan hier.

lego super mario avonturen met luigi set 71387,nieuwe baby- en kinderproducten,nieuw speelgoed,nieuw lego

BABY born blaast 30 kaarsjes uit

Dit jaar is het de 30e verjaardag van babypop BABY born. Om dit te vieren, heeft Zapf Creation het assortiment verder uitgebreid met een pop die op magische wijze zijn/haar ogen sluit en opent: BABY born Magic. Deze pop is verkrijgbaar in een meisjesvariant en een jongensvariant. Girl en Magic Boy! Het geheim zit ‘m in de fopspeen. Meer erover lees je hier.

nieuw speelgoed,baby born magic girl,baby born magic boy,baby born pop,nieuwste baby born babybop,baby born 30 jaar

Nieuw boek: Wolvenkinderen

Wolvenkinderen is een boek vol actie, speciaal ontwikkeld om kinderen en hun ouders te inspireren. Om iets aan te wakkeren en in beweging te zetten. Het boek is een initiatief van het Belgische schrijverskoppel Richard Van der Vieren en Roosje Koninckx die zelf ouders zijn van 3 dochters. Het doel: kinderen weer mee naar buiten nemen. Op ontdekkingstocht in een wereld die barst van de avonturen en mogelijkheden! Hier te koop.

wolvenkinderen,buiten spelen,nieuw boek voor ouders,richard van der vieren en roosje koninckx

Miitopia: nieuwe game voor de Nintendo Switch

Vanaf vrijdag 21 mei is het nieuwe Nintendo Switch spel Miitopia verkrijgbaar (zie onderstaande trailer). In deze game kunnen spelers zelf de hoofdrolspelers van hun avontuur creëren. Van het dappere team, waarmee je op reist gaat tot de grote slechterik: de duistere vorst… Het spel is hier verkrijgbaar.