juffendag,cadeau juffendag,cadeau juf

Juffendag cadeautje? Check onze tips!

Op de meeste kinderdagverblijven en basisscholen wordt er een keer per jaar juffendag gevierd. Tijdens deze dag, worden de juffen (én meesters natuurlijk!) in het zonnetje worden gezet. Goed dat deze dag ooit in het leven is geroepen. Kinderen besteden immers een groot deel van hun tijd op school en leren heel veel van de juf of meester en dat waarderen we natuurlijk enorm!

Juffendag: zelf of gezamenlijk een cadeau(tje) geven?

Juffen en meesters zijn natuurlijk blij met elk cadeautje. Maar 30 keer chocolade krijgen, is misschien wel een beetje teveel van het goede. Je kunt dan beter gezamenlijk een cadeau(tje) kopen. Stel: iedereen geeft € 2,- en je hebt een klas van 30 kinderen, dan heb je in totaal € 60,- te besteden. Vaak wordt dat dan verdeeld over twee juffen (of meesters) en dan nog kun je er twee mooie cadeaus van kopen. Denk bijvoorbeeld aan een bon van de parfumerie of een bon van het tuincentrum. Koop er desnoods nog een leuk aardigheidje bij of een mooi plantje, pak het in in cellofaan en doe er een kaart bij met alle namen erop. En je hebt een superleuk cadeau! Tip: regel van te voren wie het geld ophaalt, wie het cadeau koopt en wie de kaart regelt. Dan is dat maar duidelijk ;-).
Cadeautjes juffendag

Dan nu wat tips tips voor Juffendag cadeaus. Wat vind je bijvoorbeeld van deze leuke juf- en meesterboekjes. Vooral een leuk cadeau voor aan het einde van het schooljaar, om de juf of meester te bedanken voor de leuke tijd. In de boekjes kunnen je kind en zijn of haar klasgenootjes hun leukste herinneringen aan de juf of meester schrijven, tekenen of plakken.

juffendag cadeaus,juffendag cadeautjes,cadeaus juffendag,cadeautjes juffendag,cadeau juffendag,knutselen juffendag,einde schooljaar cadeau juf,einde schooljaar cadeau meester,presentje voor juf,cadeau meester,bedankje juf,bedankje meester,juffendag knutselen,einde schooljaar knutselen,goedkope cadeaus juffendag     juffendag cadeaus,juffendag cadeautjes,cadeaus juffendag,cadeautjes juffendag,cadeau juffendag,knutselen juffendag,einde schooljaar cadeau juf,einde schooljaar cadeau meester,presentje voor juf,cadeau meester,bedankje juf,bedankje meester,juffendag knutselen,einde schooljaar knutselen,goedkope cadeaus juffendag

Andere einde schooljaar cadeaus en ideetjes voor juffendag…

Hieronder vind je nog wat leuke ideeën voor cadeaus die je aan de juf of meester kan geven.

juffendag cadeaus,juffendag cadeautjes,cadeaus juffendag,cadeautjes juffendag,cadeau juffendag,knutselen juffendag,einde schooljaar cadeau juf,einde schooljaar cadeau meester,presentje voor juf,cadeau meester,bedankje juf,bedankje meester,juffendag knutselen,einde schooljaar knutselen,goedkope cadeaus juffendag   juffendag cadeaus,juffendag cadeautjes,cadeaus juffendag,cadeautjes juffendag,cadeau juffendag,knutselen juffendag,einde schooljaar cadeau juf,einde schooljaar cadeau meester,presentje voor juf,cadeau meester,bedankje juf,bedankje meester,juffendag knutselen,einde schooljaar knutselen,goedkope cadeaus juffendag   juffendag cadeautje,juf mok   

Wat ik zelf heel leuk vind, zijn de papieren gietertjes op de foto rechts hierboven. Op elk gietertje zit een zakje bloemzaadjes geplakt en staat de naam van het kind. Als iedereen zo’n gietertje knutselt, zou je er een hippe gieter bij cadeau kunnen doen of een bon van het tuincentrum.

juffendag cadeaus,gieter juffendag
Hippe gieter voor juffendag…

Zelf een cadeau knutselen voor juffendag

Natuurlijk is het ook heel leuk en waardevol om zelf (of gezamenlijk met de klas) iets voor de juf of meester te knutselen. Denk bijvoorbeeld aan een doos chocolaatjes met persoonlijke briefjes erin, een leuke pot met bloemen erin of een ananas gemaakt van een fles met daarop chocoladeballen geplakt…? Deze knutseltips voor juffendag vonden wij op Pinterest…

juffendag cadeaus,juffendag cadeautjes,cadeaus juffendag,cadeautjes juffendag,cadeau juffendag,knutselen juffendag,einde schooljaar cadeau juf,einde schooljaar cadeau meester,presentje voor juf,cadeau meester,bedankje juf,bedankje meester,juffendag knutselen,einde schooljaar knutselen,goedkope cadeaus juffendagjuffendag cadeaus,juffendag cadeautjes,cadeaus juffendag,cadeautjes juffendag,cadeau juffendag,knutselen juffendag,einde schooljaar cadeau juf,einde schooljaar cadeau meester,presentje voor juf,cadeau meester,bedankje juf,bedankje meester,juffendag knutselen,einde schooljaar knutselen,goedkope cadeaus juffendagjuffendag cadeaus,juffendag cadeautjes,cadeaus juffendag,cadeautjes juffendag,cadeau juffendag,knutselen juffendag,einde schooljaar cadeau juf,einde schooljaar cadeau meester,presentje voor juf,cadeau meester,bedankje juf,bedankje meester,juffendag knutselen,einde schooljaar knutselen,goedkope cadeaus juffendag

juffendag cadeaus,juffendag cadeautjes,cadeaus juffendag,cadeautjes juffendag,cadeau juffendag,knutselen juffendag,einde schooljaar cadeau juf,einde schooljaar cadeau meester,presentje voor juf,cadeau meester,bedankje juf,bedankje meester,juffendag knutselen,einde schooljaar knutselen,goedkope cadeaus juffendagjuffendag cadeaus,juffendag cadeautjes,cadeaus juffendag,cadeautjes juffendag,cadeau juffendag,knutselen juffendag,einde schooljaar cadeau juf,einde schooljaar cadeau meester,presentje voor juf,cadeau meester,bedankje juf,bedankje meester,juffendag knutselen,einde schooljaar knutselen,goedkope cadeaus juffendagjuffendag cadeaus,juffendag cadeautjes,cadeaus juffendag,cadeautjes juffendag,cadeau juffendag,knutselen juffendag,einde schooljaar cadeau juf,einde schooljaar cadeau meester,presentje voor juf,cadeau meester,bedankje juf,bedankje meester,juffendag knutselen,einde schooljaar knutselen,goedkope cadeaus juffendag

juffendag cadeaus,juffendag cadeautjes,cadeaus juffendag,cadeautjes juffendag,cadeau juffendag,knutselen juffendag,einde schooljaar cadeau juf,einde schooljaar cadeau meester,presentje voor juf,cadeau meester,bedankje juf,bedankje meester,juffendag knutselen,einde schooljaar knutselen,goedkope cadeaus juffendagjuffendag cadeaus,juffendag cadeautjes,cadeaus juffendag,cadeautjes juffendag,cadeau juffendag,knutselen juffendag,einde schooljaar cadeau juf,einde schooljaar cadeau meester,presentje voor juf,cadeau meester,bedankje juf,bedankje meester,juffendag knutselen,einde schooljaar knutselen,goedkope cadeaus juffendagjuffendag cadeaus,juffendag cadeautjes,cadeaus juffendag,cadeautjes juffendag,cadeau juffendag,knutselen juffendag,einde schooljaar cadeau juf,einde schooljaar cadeau meester,presentje voor juf,cadeau meester,bedankje juf,bedankje meester,juffendag knutselen,einde schooljaar knutselen,goedkope cadeaus juffendag

Zie ook: 
2 Comments

  1. Pingback: De leukste vakantieparken in Nederland - Jongens en meiden

  2. Pingback: Cupcake recepten: van cola cupcakes tot moestuintjes - Jongens en meiden

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*