valentijnsdag cadeautjes tips en ideeen,cadeautips valentijn

Valentijnsdag cadeautjes: leuke tips en ideeën

Ben je op zoek naar leuke en betaalbare Valentijnsdag cadeautjes? In dit blog zet ik een aantal tips en ideeën voor Valentijn voor je op een rij. Er zit vast wel iets leuks tussen voor je lief…!

14 februari: de dag van de liefde

Ieder jaar is het op 14 februari Valentijnsdag. Heel, heel lang geleden was er een Paus die deze dag uitriep tot de dag van de Heilige Valentijn. Hoewel Valentijnsdag ooit vooral in Amerika heel populair was, wordt er inmiddels wereldwijd aandacht aan besteed. Ook in Nederland. Kinderen en volwassenen sturen elkaar – al dan niet anoniem – kaartjes en geven elkaar cadeautjes voor Valentijnsdag.

Betaalbare Valentijnsdag cadeautjes

Dat een Valentijnsdag cadeautje helemaal niet duur hoeft te zijn, bewijzen onderstaande tips en ideeën. Eigenlijk kun je het allemaal zo duur maken als je zelf wilt. Welk van onderstaande Valentijnsdag cadeautjes vind jij het leukst…?


Valentijnsdag cadeautjes tip 1: een chocolade knuffel per post…

Is degene voor wie jij een Valentijns cadeautje wilt kopen, dol op zoetigheid? En houdt hij/zij van chocolade en bakken? Dan kun je hem/haar zeker blij maken met dit kleurrijke doosje dat je per post kunt versturen. In het doosje zit een zakje met mix voor chocolade-cake. Helemaal leuk is het als je het naderhand samen kunt opeten… Hier te koop.

chocolade cake mix,valentijnsdag cadeautjes tips en ideeen,lief cadeautje per post

Valentijnsdag cadeautjes tip 2: hart van LEGO

Deze hadden we nog niet eerder gezien, maar wat is ‘ie leuk…! Dit mooie hart van LEGO (40638) is leuk om in elkaar te zetten en staat prachtig op je kamer. Hier te koop voor maar € 12,99.

valentijnsbeer lego hart 40638,lego krans,valentijnsdag cadeautjes tips en ideeen

Sleutelhartje knutselen…

“Jij bent de sleutel tot mijn hart…” Met dit leuke pixel pakketje knutsel je binnen no-time een leuke sleutelhanger in elkaar. Of je stuurt ‘m op, zodat je lief ‘m zelf kan maken… Hier te koop.

pixel setje hartjes sleutelhanger,pixel hobby,valentijnsdag cadeautjes tips en ideeen,

In het blog over Valentijnsdag knutselen vind je ook nog een hoop tips en ideeën voor leuke Valentijns knutsels…


Voor je eigen snoepje…

Mentos: wie is er niet dol op! Dus hoe leuk is dit kartonnen pakketje met drie rollen mentos erin…? Het doosje en de rollen kun je zelf personaliseren. Via een speciale editor kun je een naam, een foto en een compliment op de verpakking laten zetten. Te leuk toch?! Hier te koop voor de prijs van € 8,95.

mentos gift box,gepersonaliseerde mentos,mentos valentijnsdag,valentijnsdag cadeautjes tips en ideeen

Een sneeuwbol voor je lief…

Deze sneeuwbol mag ook niet ontbreken in het rijtje met Valentijnsdag cadeautjes. Je kunt ook deze sneeuwbol laten maken met een eigen tekst en foto erin. Met sneeuw of rond dwarrelende hartjes… Superleuk toch?! Hier te koop voor € 11,95.

sneeuwbol gepersonaliseerd,sneeuwbol met eigen tekst en foto,cadeautips valentijnsdag,tips en ideeen valentijnsdag

Een hartjes lolly…

Op de een of andere manier wordt er op Valentijnsdag altijd veel chocolade aan elkaar cadeau gedaan. En dat begrijp ik maar al te goed, want chocolade is toch ook heerlijk. Deze chocolade lolly mag dan ook zeker niet ontbreken in het rijtje met Valentijnsdag cadeautjes. Hier te koop voor maar € 2,-.

chocolade lolly hema,valentijnsdag snoep,chocolade hartjes lolly,cadeau tip idee valentijnsdag

“Hey, cutie pie!”

Deze bruisbal ziet er super zoet uit, maar is natuurlijk niet om op te eten. Hij is namelijk voor in bad. Een leuk cadeautje voor Valentijnsdag! Hier te koop voor maar € 3,50.

bruisbal hema,wit met roze bruisbal

Sweet like chocolate…

Tony Chocolonely: wie is er niet dol op? Dit leuke pakketje bevat een proeverijtje van verschillende smaken Tony’s. De wikkel kun je helemaal naar wens aanpassen. Wedden dat je iemand hier heel blij mee maakt…? Hier te koop voor de prijs van € 14,95.

tony chocolonely proeverij,tips en ideeen valentijnsdag cadeautjes

Een kaartje hoort erbij…

Hoe leuk is het om met Valentijnsdag een kaart te ontvangen? Al dan niet anoniem… Hoe dan ook: wat is Valentijnsdag zonder kaart? Op deze website vind je de allerleukste!

i like you kaart,valentijnskaart,kaart valentijnsdag

Welke van bovenstaande Valentijnsdag cadeautjes vind jij het leukst?

Zie ook: