uv zwemkleding,uv zwempakje meisje,uv zwempak jongen,petite crabe

UV zwemkleding voor je kind

UV zwemkleding voor je kind is heel belangrijk in de zomer. Een tere kinderhuid verbrandt immers snel. Bescherm je kinderen dan ook goed tegen schadelijke UV straling. Dit doe je bijvoorbeeld met goede zonnebrandcrème of met UV kleding die je kinderen op het strand of bij het zwembad kunnen dragen.

Een warme zomer

De zomer van 2018 was heel warm. De buitenzwembaden (lees hier ook ons blog met tips voor leuke buitenzwembaden in de Randstad) en het strand werden dan ook veel bezocht.

Bescherm je kind met speciale UV zwemkleding

Volgens het RIVM was de totale hoeveelheid schadelijke UV straling, afkomstig van de zon, in juli 2018 hoger dan ooit tevoren. UV straling is schadelijk, helemaal voor kinderen. Een goede zonnebrandcrΓ¨me is dan ook heel belangrijk en wees vooral ook niet te zuinig met smeren. Naast de juiste zonnebrand producten kun je nog meer beschermende maatregelen treffen. Zo kun je speciale UV zwemkleding kopen, waarmee je het risico op verbranding verkleint en die ervoor zorgt dat je kind veilig in de zon kan spelen.

uv zwemkleding,pakje petite crabe,uv pakje

UV zwemkleding: van UV shirt tot UV drijfpak

uv zwemkleding,uv zwempakje meisje,uv zwempak jongen,petite crabe
UV zwempakje van Petite Crabe...

Er zijn allerlei leuke en stoere UV zwempakjes te koop, dus je kind loopt er zeker ook nog eens leuk bij op het strand ;-). Neem dit nu dit leuke UV drijfpakje dat ik voor mijn dochtertje kocht. Superschattig toch en ook nog eens heel erg handig. Want door de ingebouwde drijvers hoeft ze geen bandjes om tijdens het zwemmen. Onderstaande UV shirtjes en broekjes zijn trouwens van het merk Snapper Rock...

uv zwemkleding,uv shirt kind,snapper rock zwemkleding

Heb jij ook al UV zwemkleding voor je kind aangeschaft?

Zie ook: