de luizenmoeder,seizoen twee de luizenmoeder,deel 2 de luizenmoeder,trailer de luizenmoeder

De Luizenmoeder deel 2: start 10 februari

Yeah, De Luizenmoeder deel twee komt eraan! We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar vanaf 10 februari 2019 zitten we weer aan de buis gekluisterd om de belevenissen op basisschool De Klimop te volgen. We zijn benieuwd wat voor onderwerpen er in dit seizoen weer allemaal op de hak worden genomen ;-).

de luizenmoeder,seizoen twee de luizenmoeder,seizoen 2 de luizenmoeder,de luizenmoeder deel 2
De cast van seizoen twee van De Luizenmoeder…

Over De Luizenmoeder

De tv-serie De Luizenmoeder speelt zich af op basisschool De Klimop. Een van de hoofdpersonen in de serie is Hannah, die gespeeld wordt door actrice Jennifer Hoffman. Als moeder van Floor, die nieuw is op school, moet ze zich staande houden in een wereld van hangouders, moedermaffia, verantwoorde traktaties en ga zo maar door. Naast de belevenissen van Hannah, volgen we ook de belevenissen van andere ouders en niet te vergeten: de schoolleiding. Deze schoolleiding bestaat o.a. uit schooldirecteur Anton (Diederik Ebbinge), juf Ank (Ilse Warringa), juf Helma (Leny Breedeveld) en conciΓ«rge Volkert (Henry van Loon).
“Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent!”

We kennen allemaal het liedje van juf Ank wel dat zij zong in de serie. Dit liedje was vorig jaar een inspiratiebron voor diverse carnavalskrakers. Mijn kinderen zingen het liedje ook moeiteloos mee. Eerlijk gezegd heb ik het liedje inmiddels zo vaak gehoord, dat ik er wel een beetje klaar mee ben ;-). Maar goed, misschien komen ze in het nieuwe deel wel weer met een nieuw liedje. We zijn benieuwd!

Bekijk hier de trailer van seizoen twee van De Luizenmoeder:

Zie ook: