super nintendo world,osaka,nintendo world japan

Super Nintendo World opent deze zomer in Osaka

Okรฉ, nu wil ik helemaal een keer met mijn gezin op reis naar Japan! Deze zomer opent Universal Studios in Osaka namelijk – houd je vast – Super Nintendo World. Dat las ik van de week op de website van NU.nl.

Super Nintendo World: helemaal in Mario-sfeer…

Zoals je misschien wel weet, worden deze zomer in Japan de Olympische Zomerspelen 2020 gehouden. Nog voordat dit evenement van start gaat, wordt het Super Nintendo park in Osaka geopend. Het park zou een levensechte Mario Kart-race krijgen en ook wordt gesproken over speciale polsbandjes waarmee je bijvoorbeeld digitale muntjes kunt verzamelen en het op kunt nemen tegen andere bezoekers. Naast de polsbandjes, zou er ook eens speciale app komen. Klinkt te gek allemaal he. Nu wil ik helemaal graag met mijn gezin naar Japan. Wij zijn hier thuis namelijk allemaal fan van Mario ;-).

Ook in andere parken

Het Nintendo park dus dit jaar geopend in Osaka. Uiteindelijk is het de bedoeling dat concept ook zal worden uitgerold in de andere Universal parken (Hollywood, Californiรซ, Orlando, Florida en Singapore).

Trailer Super Nintendo World

Universal Studios Japan en Nintendo hebben ook een trailer uitgebracht voor het nieuwe park met de soundtrack ‘We Are Born to Play’ van Galantis ft. Charli XCX. Hieronder kun je de trailer bekijken.

Zie ook: