vakantiebeurs 2020

Vakantiebeurs: ook leuk voor kinderen!

Van 16 t/m 19 januari 2020 vindt de Vakantiebeurs weer plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Deze beurs – die dit jaar haar 50e editie beleeft – is de ideale mogelijkheid om vakantie inspiratie op te doen. En wie dacht dat de Vakantiebeurs alleen bedoeld is voor volwassenen, heeft het mis. De beurs is ook beslist een aanrader voor kinderen!

Wat wordt het dit jaar?

Zelf zijn we er nog niet over uit waar de zomervakantie dit jaar naartoe gaat. Wordt het all inclusive op Mallorca, een leuke camping in ItaliΓ« of gaan we misschien eens wat verder weg? In ieder geval gaan we dit jaar sowieso met de familie naar het Kunuku Aqua Resort op Curacao. Zo’n zin in!

Leuke kids activiteiten…

Je later onderdompelen in buitenlandse sferen, is sowieso al leuk. En op de Vakantiebeurs kan dat perfect. Voor kinderen zijn er ook nog allerlei leuke activiteiten te beleven. Zo kunnen kids een speciale kidsroute volgen, staan er een springkussen, een reuzenrad en een klimwand op de beurs, kunnen kinderen zeilclinics volgen en ga zo maar door. Wat ik zelf super tof vind, is dat er ook allerlei virtuele activiteiten zijn. Zo kun je bijvoorbeeld virtueel door de jungle en New York wandelen en zwemmen met haaien… Brrr!!!

vakantiebeurs,vakantiebeurs voor kinderen,zeilclinic
Foto credits: Vakantiebeurs

Vakantiebeurs: sfeer en eten proeven…

vakantiebeurs,eten en drinken
Op de Vakantiebeurs kun je ook lekker eten en drinken!

Als je op de Vakantiebeurs bent, dan is het ook leuk om allerlei buitenlandse gerechten te proeven. Eettentjes in overvloed! Ook kinderen vinden het vaak leuk om ander eten te proberen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een broodje Gyros of een Mexicaanse burrito…?

Een ding is zeker: op de Vakantiebeurs zul je je zeker vermaken! Kaartjes zijn hier te koop.

Zie ook: