strandspeelgoed playmobil,strand vrachtwagen met watertank

Strandspeelgoed dat mooi en stevig is…

Strandspeelgoed: je hebt vast al het een en ander liggen, maar hoe vaak gebeurt het niet dat er iets kapot gaat tijdens het spelen. Met onderstaand speelgoed voor op het strand gaat dat niet meer gebeuren. Het ziet er niet alleen mooi uit, maar het is ook nog eens heel stevig.

Op naar het strand!

Naar het strand gaan, is natuurlijk heerlijk. Maar wat ik altijd wel een gedoe vind, zijn alle spullen die je mee moet nemen. Gelukkig hebben we daarvoor een hele handige bolderwagen. Dat scheelt een boel. Eten en drinken mee, badhanddoeken en strandspeelgoed erin: en ‘off we go!’

Meer handige tips vind je in het blog Tips voor een dagje strand met kinderen.

Strandspeelgoed dat niet snel kapot gaat…

Natuurlijk kennen we allemaal wel de emmertjes met bekende cartoonfiguurtjes erop. We hebben ze allemaal in huis en ze zijn leuk, maar hoe vaak gebeurt het niet dat er iets breekt… Wat als je nu op zoek bent naar mooi strandspeelgoed voor je kind? Iets wat niet zo snel kapot gaat en verkleurt? Dan hebben wij wat tips voor je! Lees hieronder verder.

Strandspeelgoed van Haba

Het merk Haba kende je vast al wel, maar wist je dat dit merk ook speelgoed maakt voor op het strand en voor in bad? Mooie, originele spullen waarmee je kind zich beslist zal vermaken. De kloddertrechter (foto 1) is onze persoonlijke favoriet. Maar die metselaarsset is ook wel erg leuk. Moeilijk kiezen hoor… Meer informatie over het strandspeelgoed van Haba vind je hier.


Strandspeelgoed van Quut

Het Belgische merk Quut maakt mooi en duurzaam design speelgoed voor in bad en op het strand. Toen wij dit speelgoed voor het eerst zagen, waren we meteen verkocht. Wat een mooie en slimme ontwerpen. Het speelgoed is heel stevig en gaat hierdoor beslist lang mee. Maak de mooiste torentjes en gebruik de handige schep met zeef om een slotgracht voor je kasteel mee te graven. En wat dacht je van de mooie emmer in de vorm van een bal…? Aanrader! Kijk hier voor al het mooie design strandspeelgoed van dit merk.


Strandspeelgoed van Playmobil

Wist je dat het merk Playmobil ook allerlei speelgoed voor op het strand verkoopt? Mooi, stevige spullen voor in het zand. Zowel voor jongens als meisjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vrachtwagen met watertank, een zandemmer ‘ijssalon’ of een graafmachine met schep… Meer informatie over dit leuke  strandspeelgoed vind je hier.


Ook mooi: strandspeelgoed van Dantoy

Dit strandspeelgoed kwam ik laatst tegen. Het is gemaakt van suikerriet en dus helemaal ecologisch verantwoord. Zelf vind ik de kleuren echt prachtig. Onder meer hier te koop.

dantoy bio zand en waterset,duurzaam strandspeelgoed

Kortom: genoeg mooi en stevig strandspeelgoed te krijgen. Veel plezier alvast op het strand!

Zie ook: