strandtenten,strandtent met speeltuin,nederzandt

Strandtenten die leuk zijn voor kinderen: 10 tips!

Strandtenten die leuk zijn voor kinderen: waar vind je ze? In dit blog zetten we tien kindvriendelijke strandtenten voor je op een rij.
Life’s better at the beach…

Wat ons betreft, is bovenstaande helemaal waar. Niets zo relaxed dan neerstrijken bij een strandtent en genieten van zon, zee en strand. Kinderen vinden het strand natuurlijk ook heerlijk en met wat fijn strandspeelgoed kunnen zij zich eindeloos vermaken. Helemaal fijn is het als er bij de strandtent zelf ook het een en ander voor de kids te doen is.

Meer tips vind je in het blog Tips voor een dagje strand met kinderen.

Kindvriendelijke strandtenten: hier komen ze…

Hieronder vind je 10 tips voor strandtenten die leuk zijn voor kinderen:

1. Strandplaats Nederzandt – Noordwijk

strandtenten,nederzandt,strandtent met speeltuin
Nederzandt heeft een prachtige, nieuwe speeltuin…

Hier komen wij zelf heel graag: Strandplaats Nederzandt in Noordwijk (Langevelderslag). Deze strandtent ligt niet op het strand zelf, maar er vlak naast. In de herfst en winter is het de ideale plek om na een strandwandeling even bij te komen. Bij het haardvuur mét een warme chocomelk én een dekentje over je benen. Tijdens warmere periodes kun je hier heerlijk borrelen of lunchen of een hapje eten na een lange stranddag. Maar nu komt, wat ons betreft, het grootste pluspunt van deze strandtent: de gloednieuwe buitenspeeltuin die naast het terras ligt (zie ook de foto bovenaan dit artikel). Compleet met boot, glijbanen en schommels. Met uitzicht op de duinen. Gauw een keertje naartoe…!

2. B.E.A.C.H. Katwijk – Katwijk

strandtenten,beach katwijk,leuke strandtent voor kinderen,strandtent met speelhoek,strandtent met speeltuin
Bij B.E.A.C.H. Katwijk zijn er zowel binnen als buiten speelmogelijkheden.

Bij B.E.A.C.H. Katwijk zullen kinderen zich beslist vermaken. Binnen is er een leuke speelhoek en ook buiten staat er een tof speeltoestel. Wij waren hier onlangs om te ontbijten met familie. En dat is super goed bevallen, want er was genoeg keuze. Ook voor de kinderen. Ontbijten aan het strand is zo leuk. En bij deze strandtent is het ook nog eens heel betaalbaar. Natuurlijk is er ook een reguliere menukaart waarop er genoeg lekkere en toegankelijke gerechten staan. Een aanrader dus!
3. Het Zuiderbad – Noordwijk

strandtenten,leuke strandtent noordwijk,zuiderbad noordwijk,strandtent noordwijk,leuke strandtent noordwijk,strandtent met speeltuin
Het Zuiderbad beschikt over een gezellige ‘binnenplaats’ met speeltoestellen.

Bij Het Zuiderbad kun je heerlijk neerstrijken aan een van de picknicktafels voor een kopje koffie of een heerlijke tosti. De kinderen kunnen zich uitleven op het grote houten speeltoestel dat zich in het midden van de binnenplaats bevindt. Vanaf Het Zuiderbad loop je zo het strand op. Echt een fijne plek en wij zijn hier dan ook zelf regelmatig te vinden!

4. ZanDiego – IJmuiden aan zee

strandtenten,zandiego,strandtent ijmuiden aan zee
ZanDiego heeft supercoole trampolines…

Leuk voor alle leeftijden! Hier hebben zowel ouders als kinderen het naar hun zin. De sfeer is er vrolijk en relaxed. ZanDiego beschikt over 10 trampolines op het strand en in de grote zandbak kunnen kinderen zich perfect vermaken. Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Kortom: hier wil je niet meer weg!

5. De Zeemeeuw – Noordwijk

strandtenten,kindvriendelijke strandtenten,zeemeeuw noordwijk,kindvriendelijke strandtent noordwijk,leuke strandtent met kinderen noordwijk
Bij De Zeemeeuw kunnen kinderen heerlijk spelen…

Een prima plek als je op het strand wilt genieten van een kopje koffie en de kinderen lekker willen spelen op het mooie, grote speeltoestel.

6. Witsand – Noordwijk

strandtenten,kindvriendelijke strandtenten,witsand noordwijk,leuke strandtent noordwijk,leuke strandtent met kinderen
Witsand is een heerlijke plek.

Een hele fijne plek om naartoe te gaan. Het terras is heerlijk, niet zoveel poespas maar juist heel clean. De kinderen spelen voor je in het zand en ook qua eten zullen ze hier niets tekort komen!
 7. De Golfslag – Wassenaarse Slag

strandtenten,kindvriendelijke strandtent wassenaar,leuke strandtenten,golfslag wassenaar
Bij De Golfslag hangt er een fijne, ongedwongen sfeer…

Wat een fijne strandtent is De Golfslag aan het strand van Wassenaar. Volop speelmogelijkheden voor de kids. Dus, terwijl zij zich vermaken op de schommel of een van de andere speeltoestellen, drink jij lekker met je voeten in het zand je latte op het naastgelegen terras. Hele fijne plek!

8. Beachclub Royal – Hoek van Holland

strandtenten,kindvriendelijke strandtenten,leuke strandtent hoek van holland,beachclub royal,leuke strandtent met kinderen hoek van holland
Bij Beachclub Royal is er elke zondagmiddag een kidsclub…

Beachclub Royal is gevestigd in Hoek van Holland. Elke zondagmiddag vindt er vanaf 13:00 uur een speciale Kidsclub plaats (gratis). Denk: springkussen, schminker, goochelaar en clowns… Leuk voor de kids en ondertussen kunnen jullie mooi even bijkletsen. Kortom: de plek voor een relaxte zondagmiddag met het gezin!

9. Strandclub Leuk – Kijkduin

strandtenten,kindvriendelijke strandtenten,leuke strandtent met kinderen,strandclub leuk,strandtent kijkduin
Strandtent Leuk is super voor kleine kinderen!

Strandclub Leuk in Kijkduin is een gezellige familie strandclub met een strandspeeltuin. Leuk heeft voor ieder wat wils waardoor iedereen kan genieten van een heerlijke stranddag. Voor de kinderen zijn er verantwoorde chips, koekjes en ijsjes verkrijgbaar tegen een leuke prijs. Aanrader, zeker als je met kleine kinderen bent!

10. Strandcafé Dok – Noordwelle/Renesse

strandtenten,kindvriendelijke strandtenten,strandclub dok renesse,leuke strandtent zeeland,strandtent zeeland met speeltuin
Strandcafé Dok heeft zowel een binnen- als een buitenspeeltuin.

Een hele kindvriendelijke strandtent. Dus ben je hier in de buurt, ga er dan zeker naartoe. Dok beschikt over een binnen- en een buitenspeeltuin. In de binnenspeeltuin kunnen de kids spelen en een filmpje kijken in de kinderbioscoop. Ook kan er tafeltennis en tafelvoetbal gespeeld worden. Daarnaast is er een reuze Ipad! Zwemmen kan de hele dag in het overdekte zwembad en het waterspeelschip en buiten zijn er nog airtrampolines. Kortom: hier is genoeg te doen!

Heb jij nog tips voor kindvriendelijke strandtenten? Laat het ons weten in de comments!

Zie ook: