stapelbed,leuk stapelbed,stapelbedden,bed voor twee

Stapelbed: de leukste bedden voor twee!

Ben je op zoek naar een leuk stapelbed? Lees dan even verder, want in dit blog zet ik de mooiste en stoerste stapelbedden voor je op een rij.

Waarom een stapelbed?

Ten eerste vinden de meeste kinderen een stapelbed leuk. Onze kids vinden het namelijk tijdens een vakantie of weekendje weg helemaal geweldig als zij in zo’n bed mogen slapen. Toegegeven, er ontstaat dan wel vaak wat onenigheid over wie beneden en wie boven slaapt. De oplossing: tossen of gewoon om de beurt boven of beneden slapen…

Ruimtebesparend

Naast dat een stapelbed leuk is, is het soms ook gewoon een noodzaak. Helemaal als twee bedden op een kamer niet passen, is zo’n bed een goede oplossing. Je bespaart er een hoop ruimte mee en het is ook nog eens heel gezellig! Ben je op zoek naar een leuk bed waar twee kinderen in kunnen slapen? Dan zet ik hieronder een aantal leuke en degelijke stapelbedden voor je op een rij.

Waar moet je op letten?

Natuurlijk wil je ten eerste dat het bed – waar je kinderen in slapen – veilig is. Twee kinderen in een bed zorgt voor meer gewicht, dus kies daarom voor een degelijk en stevig bed. Een tweede tip om op te letten, is of het bed een opstaande rand heeft aan de zijkant. Hiermee verklein je de kans dat je kind uit zijn/haar bed valt. Tot slot is het fijn als het trappetje een anti-sliplaag bevat. Hiermee wordt de kans op uitglijden verkleind. Kortom: dit zijn een aantal tips om op te letten als je een bed gaat kopen waar zowel onder als boven in geslapen kan worden!

Wit stapelbed

stapelbed wit flexa,meisjes stapelbed

Ik houd zelf altijd erg van wit. Wit past overal bij en zorgt voor een licht geheel. Wat ik erg leuk vind aan dit stapelbed, is de afwerking bovenaan. In de rand bovenaan het bed bevinden zich ronde uitsparingen, wat het bed net even anders maakt dan anders. Goed om te weten: op de traptredes bevindt zich een anti-sliplaag. Wil je een nog hoger bed, dan is er ook nog een verhoogde variant verkrijgbaar. Meer informatie vind je hier.

En wat vind je van dit mooie stapelbed van het merk Bopita?

hip stapelbed,bopita nordic stapelbed,meisjes stapelbed,wit stapelbed,houten stapelbed,mooi stapelbed

Stoer stapelbed met lade

jongens stapelbed

Een stoer en degelijk bed met lade onderin. Zal zeker niet misstaan op een stoere jongenskamer! Ook verkrijgbaar in het wit en hier te koop.

Bed met Scandinavische look

grenen bed ikea,ikea stapelbed

Het zal je vast niet verbazen, maar ook IKEA verkoopt stapelbedden. Dit grenen bed is heel basic (hou ik van!) en kun je tof afstylen met leuke accessoires. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten!

Een jungle bed…

jungle bed wickey,kinder stapelbed

Oke, met dit vrolijke jungle bed wordt slapen een feestje. Elke dag weer beleven je kids een jungle avontuur! Meer informatie over dit vrolijke bed vind je hier.

Stapelbed met twee lades

vipack bed,jongens stapelbed

Een mooi en degelijk bed dat voorzien is van twee lades aan de onderkant. Hier te koop.

Brandweer bed

bed brandweerauto stapelbed

Hoe leuk is dit brandweer bed?! Ik kan mij zo voorstellen dat dit het ideale bed is voor twee broertjes (of zusjes) die helemaal gek zijn van (brandweer)auto’s. Het bed is er ook in een Londense bus uitvoering. Hier te koop.

Welk bed vind jij het leukst?

Zie ook: