sneeuw speelgoed,sneeuw spelletjes,tips sneeuw met kinderen,sneeuw tips,sneeuwpop maken,sneeuwballen gevecht

Sneeuw speelgoed: het coolste speelgoed voor in de winter

Wist je dat er heel veel leuk sneeuw speelgoed te koop is? Van sneeuwballen makers tot sneeuw guns en speciale sneeuwbakken om een echte iglo mee te maken. In dit blog vertel ik je wat voor leuk sneeuwspeelgoed er allemaal te krijgen is!

Kom maar door met die sneeuw!

In februari 2021 lag er een flink pak sneeuw in Nederland. Wat een feest was dat toen! Naast dat we toen vaak de slee pakten, waren we ook druk met het bouwen van een sneeuwpop en het gooien van sneeuwballen. Hier thuis hopen we heel erg dat er dit jaar ook weer sneeuw gaat vallen!

En ligt er dan eenmaal sneeuw, dan wil je natuurlijk niets liever dan lekker in de sneeuw spelen. Sneeuw speelgoed is dan erg leuk om in huis te hebben. Vaak als er eenmaal sneeuw ligt, is er weinig meer te krijgen, dus zorg dat je wat in huis hebt. Hetzelfde geldt eigenlijk ook voor kinderschaatsen en een slee. Het leuke van veel van onderstaand sneeuw speelgoed is, is dat je het in de zomer op het strand opnieuw kunt gebruiken. Lees snel verder.

Sneeuw speelgoed tip 1: sneeuwballen maker

Als er sneeuw ligt, dan moet je deze gewoon in huis hebben: een sneeuwballen maker. Verkrijgbaar in allerlei kleuren en super handig als je geen ijskoude handen wilt krijgen. Je maakt er perfecte sneeuwballen mee die je gemakkelijk kunt stapelen in de sneeuw, zodat je aan kunt vallen wanneer het nodig is! πŸ˜‰ Een sneeuwbal tang is hier te koop.

sneeuwballen maker,sneeuwbaltang,sneeuwbal tang,sneeuwbalmaker,tips sneeuw met kinderen

Sneeuw tips idee 2: hartjes sneeuwballen

En wat dacht je van sneeuwballen in de vorm van hartjes, eendjes of een voetbal…? Met deze set maak je ze allemaal tegelijk. Te cool toch?! Je shopt deze leuke sneeuwbal makers hier.

sneeuw speelgoed,sneeuwspeelgoed,sneeuwballen maker,sneeuwballentang,sneeuwballen maker hart eend voetbal,tips sneeuw met kinderen

Tip 3: sneeuw pinguΓ―ns

Deze sneeuw pinguΓ―ns zijn toch helemaal te gek? Je kunt ze maken met een speciale pinguΓ―n vorm. Ook leuk om bijvoorbeeld in de zomer zand pinguΓ―ns mee te maken. Ook verkrijgbaar in o.a. een eekhoorn- en een berenvariant. Hier te koop.

sneeuw pinguin,sneeuw spelletjes,spelletjes voor in de sneeuw,pinguin sneeuwvorm,pinguin maker sneeuw,tips sneeuw met kinderen

Sneeuw speelgoed tip 4: sneeuwpop set

Ken je dat? Dat je een sneeuwpop hebt gebouwd en dat je eigenlijk geen winterpeen en leuke hoed in huis hebt om je bouwwerk mee af te stylen…? Met onderstaande sneeuwpop set is dat voortaan verleden tijd! Het pakket bevat alles om een echte sneeuwpop van je bouwwerk te kunnen maken: een stoffen sjaal en een hoed, een plastic pijpje, een stoffen wortel en plastic knopen. Als dat geen mooie sneeuwpop wordt…! Hier te koop.

sneeuw speelgoed,sneeuwpop set,sneeuwpop hoed,tips sneeuw met kinderen

Sneeuw tip 5: opblaasbare sneeuw band

Niets zo leuk als met een band een helling af glijden, toch? Met deze opblaasbare band / slee zit je helemaal goed als er sneeuw ligt. De band heeft twee handgrepen, waardoor je je goed vast kunt houden en richting kunt bepalen tijdens het roetsjen. En het mooie is: in de zomer gebruik je ‘m gewoon weer in het zwembad! Hier te koop.

opblaasband,opblaas slee,opblaasbare sneeuw,sneeuw speelgoed,tips sneeuw met kinderen

Check ook het blog met tips voor een kinder slee even!


Sneeuw speelgoed tip 6: iglo maker

Stel: je wilt een iglo bouwen met de kids. Leuk, maar het is best een klus. Handig als je dan wat hulpmiddelen bij de hand hebt, zoals deze sneeuw baksteenvormen (zo noemen we het maar). Hiermee kun je mooie blokken van sneeuw maken. En in de zomer vul je ze gewoon weer met zand… Hier te koop.

sneeuw bakken,sneeuw bakstenen maker,iglo maken,iglo bakstenen maker,tips sneeuw met kinderen,tips sneeuw met kinderen

Sneeuw gun voor je sneeuwballengevecht

En hoe cool is deze sneeuwballen launcher? Het ultieme apparaat om een sneeuwballen gevecht mee te houden. Je vrienden zien je aankomen met dit ding. Dat wordt lachen…! Hier te koop.

sneeuwballen gun,sneeuw gun,sneeuwballen launcher,sneeuw spelletjes,tips sneeuw met kinderen

Welk sneeuw speelgoed vind jij het leukst?

Zie ook: