houten slee,plastic slee,kinderen met slee

Houten slee of kunststof slee? Met deze roetsj je zo naar benee..!

Wil je een houten slee of plastic slee aanschaffen? Bijvoorbeeld omdat je op wintersport gaat of omdat je gewoon een slee in huis wilt hebben voor als het gaat sneeuwen in Nederland? Dan zetten we hier een aantal tips voor je op een rij!

Sleeën: wie is er niet groot mee geworden?

Sleeën: we hebben er allemaal goede herinneringen aan denk ik. En hoe leuk is het om – als het heeft gesneeuwd – de kids hun skibroeken en winterlaarzen erbij te pakken en ze naar school toe te brengen met de slee. Superleuk toch?! Wij kunnen nu al niet wachten om te gaan roetsjen!

Houten slee of plastic slee i.p.v. vuilniszak

Hoewel we ooit zelf met een vuilniszak een berg afroetsjten (dit liep overigens niet al te best af, dus ‘do not try this at home’ zullen we maar zeggen ;-)), is een houten slee of plastic slee toch wel echt héél veel beter. Wil je dus een slee kopen? Dan sommen we hieronder een aantal kwalitatief goede en betaalbare sleeën voor je op:

Houten slee met rugleuning

houten slee met rugleuning
Een klassieker: de houten slee met rugleuning

Deze houten slee met rugleuning is een echte klassieker en je ziet ‘m dan ook veel buiten als het heeft gesneeuwd. Zelf hebben we er ook eentje! De rugleuning (apart verkrijgbaar) is ideaal, helemaal als je kleine kinderen hebt. Ook het trekkoord aan de voorkant is handig. Kortom: een perfecte slee die garant staat voor heel wat roetsj plezier! Meer informatie vind je hier.


Speciale slee voor peuters

houten slee,kunststof slee,peuter slee,baby slee,kinder slee
Een speciale slee voor peuters…

Geen houten slee, maar wat een leuk compact kunststof sleetje is dit. Handig om mee te nemen op wintersport! Deze kleine slee is er speciaal voor kinderen tot een jaar of drie. De slee heeft een veiligheidsgordel en een trekkoord. Meer informatie over deze peuter slee vind je hier.


Kunststof kuipslee

slee,kunststof slee,kuipslee,kinder slee,baby slee
Slee met remmen…

Ook een veel geziene slee: deze kunststof kuipslee met remmen. Leuk om zelf mee een heuveltje af te glijden. Aan de voorkant van de slee bevindt zich een trekkoord. Meer informatie over deze kinderslee vind je hier.


De Nijdam Sneeuw Scooter…

slee,sneeuw scooter nijdam,sneeuw step

Wat een cool ding is dit! Het is een kruising tussen een snowboard en een step. Geen houten slee, maar gemaakt van kunststof. Wedden dat je hier heel veel plezier mee hebt?! Hier te koop.


Last but not least: de schepslee…

houten slee,schepslee,goedkope slee
Handig en goedkoop: een schepslee…

Wil je in plaats van een houten slee een simpel en compact dingetje waar je gewoon prima mee kunt roetsjen? Check dan deze tip. Dit sleetje is deaal om mee te nemen in op vakantie richting de wintersport. Hij is super stevig en glijdt heel goed. Grappig detail: als je er twee van hebt, kun je ze aan elkaar koppelen en achter elkaar van de berg af roetsjen. Hij is niet duur trouwens. Kost maar € 4,99! Meer informatie vind je hier.


Ga jij voor een houten slee of een kunststof slee? Hier vind je er nog meer!

Zie ook: