Nieuwe film van Casper en Emma!

Casper en Emma is een serie op Netflix. De serie gaat over twee vriendjes die met hun knuffels Welpje en Mevrouw Konijn allerlei avonturen beleven. Is je kind ook helemaal fan van Casper en Emma, dan hebben wij in dit blog nog veel meer te vertellen over deze twee vrolijke vriendjes.

Casper en Emma: verhalen uit het echte leven

Mijn oudste was vroeger dol op Casper en Emma, maar hij is niet de enige. Mijn dochtertje van 3 is nu ook helemaal fan van de serie die overigens niet alleen op Netflix staat, maar ook door de KRO/NCRV wordt uitgezonden. De serie gaat over een jongetje en een meisje in Noorwegen (in het Noors ‘Karsten og Petra’). Ze zijn beste vriendjes van elkaar. Samen met hun knuffels Welpje en Mevrouw Konijn beleven ze allerlei avonturen. Van leren fietsen en de eerste schooldag, tot een vakantie in de bergen en samen kerst vieren. Kortom: verhalen uit het echte leven, perfect afgestemd op de belevingswereld waarin peuters en kleuters zich bevinden.

Bioscoopfilms

De laatste film van Casper en Emma die in Nederland in de bioscopen speelde, ging over het theater. Eind mei 2019 ging de nieuwste film ‘Op jacht naar de schat’ in de bioscoop in premiè. Hieronder zie je de trailer hiervan.

DVD’s van Casper en Emma

De volgende films van de twee Noorse vriendjes zijn op dvd verschenen:

Knuffels van Casper en Emma ook te koop!

casper en emma,films casper en emma,tv serie casper en emma

De knuffel van Casper heet Welpje en die van Emma heet mevrouw Konijn. Wist je dat deze knuffels ook te koop zijn? Super schattig als je kind graag naar de serie kijkt! Overigens zijn er nog meer leuke spullen te koop. Wat dacht je bijvoorbeeld van een memoryspel, een kwartetspel en een puzzelbox.

Kortom: Casper en Emma is echt leuk voor peuters en kleuters!

Zie ook: