Prinsessencadeaus waar je u tegen zegt…

Prinsessencadeaus, ofwel: cadeaus voor echte prinsessen… Soms kom je op internet spullen tegen, waarvan je echt denkt: “wow!”. Cadeaus die wel heel bijzonder en uniek zijn. In dit blog zetten we een aantal van die prinsessencadeaus voor je op een rij.

Een elektrische auto voor stoere dametjes…

OMG: welk kind wil dit nu niet?! Met deze elektrische auto kan je kind zelf rijden. De auto wordt geleverd inclusief een voorgeprint nummerbord en een rijbewijs.

prinsessencadeaus,roze auto voor kinderen,elektrische auto,mercedes kinderauto

“Hop, paardje hop…!”

Echte prinsesjes houden van paarden. Dus hoe leuk is dit rijdende unicorn paard?! In Nederland worden ze ook wel ‘ponycycles’ genoemd. De rage komt oorspronkelijk uit de USA, maar gelukkig zijn ze dus nu ook in Nederland verkrijgbaar!

prinsessencadeaus,rijdend speelgoedpaard,rijdende unicorn

LOL Surprise House

Als er (kleine) dametjes bij jou in huis rondlopen, dan ken je vast en zeker de LOL Surprise Ballen wel. De ballen bevatten leuke poppetje en allerlei bijbehorende accessoires, zo ontzettend leuk! Er is zelfs een LOL Surprise Bigger Surprise met maar liefst 60 verschillende verrassingen. Die willen we allemaal wel ;-). Om al die leuke poppetjes en spulletjes in op te bergen, is er nu ook een echt LOL Surprise huis uitgekomen. Als mijn dochtertje dit ziet… πŸ˜‰

prinsessencadeaus,lol surprise house,lol huis

Ben je trouwens nog op zoek naar tips voor een LOL Party? Bekijk dan ons blog met tips voor een LOL verjaardag even!
Een pop die op je kind lijkt…

Er zijn veel mooie poppen te koop, maar op de website van American Girl (Amerikaans) kun je zelf een pop maken die op je kind lijkt. Wel heel bijzonder, toch?! Wij hebben even uitgetest hoe het werkt en je kunt zelf heel gemakkelijk o.a. het kapsel, de kleur haar, de kleur ogen en de vorm gezicht bepalen, zodat de pop zoveel mogelijk gaat lijken op je kind. Je kunt zelfs matching kleding bestellen. Superleuk!

prinsessencadeaus,pop die op je kind lijkt,zelf pop maken

Een echt prinsessenkasteel…

Tja, en waar wonen prinsessen…? Juist, in een paleis! Dit prinsessenkasteel wilden we je dan ook niet onthouden. Het kost een paar centen, maar wat een speelplezier zal dit geweldige speelkasteel gaan opleveren. De droom van iedere prinses…!

prinsessencadeaus,speelkasteel,speelgoed kasteel,speelhuis kasteel

Kortom: prinsessencadeaus voor echte prinsessen. Welk prinsessencadeau vind jij het leukst?

Zie ook: