kinder verjaardagstaarten,elsa taart,frozen taart

Kinder verjaardagstaarten: kopen of zelf maken?

Soms zie je van die kinder verjaardagstaarten die zo mooi zijn, dat het bijna zonde is om ze op te eten. In dit blog zetten we een aantal supermooie kindertaarten voor je op een rij.

Taart kopen of zelf een taart bakken?

Voor de verjaardagen van mijn kinderen twijfel ik altijd of ik zelf iets zal bakken of dat ik gewoon taart koop. Dat laatste is natuurlijk wel zo makkelijk. Maar toch vind ik het ook altijd leuk om zelf iets te maken. Mijn kinderen houden erg van appeltaart, dus die maak ik sowieso. Alleen ziet een appeltaart er van zichzelf niet per se heel feestelijk uit of zo… Daarom zorg ik er eigenlijk altijd wel voor dat er ook een echte ‘feesttaart’ tussen zit. Zo’n taart maakt het feest helemaal leuk en is bovendien ook leuk voor de foto’s!

Zelf een LOL Surprise taart maken

Omdat mijn dochtertje helemaal fan is van LOL Surprise, maakte ik voor haar 5e verjaardag zelf deze LOL taart. Te leuk toch?! En heel simpel. Maak een kwarktaart en strooi er wat mini-marshmallows overheen. Versier het geheel met macarons of vruchtjes (wat je wilt) en maak zelf een leuke LOL caketopper van sateprikkers en papieren vlaggetjes (zelf even vouwen) in vrolijke LOL kleuren. Je hebt ‘m zo gemaakt, echt waar!

lol surprise taart

Bekijk ook mijn blog met tips voor een LOL verjaardag en LOL traktaties.

Zo veel mooie kinder verjaardagstaarten…

Bij het zien van onderstaande kinder verjaardagstaarten op Pinterest viel mijn mond echt even open. Wow, wat zijn ze prachtig!

Zeemeermin taart en mermaid cupcakes

Wow, check deze zeemeermin taarten dan! Echt prachtig. We vonden ze onder andere op Pinterest. Zo’n taart zou mijn dochtertje maar wat graag als verjaardagstaart willen.

Bekijk ook het blog over het pimpen van een IKEA keukentje.

Kinder verjaardagstaarten: een prinsessentaart

Prinsessen: welk meisje houdt daar nu niet van?! Ieder meisje wil toch wel een Disney prinsessentaart, zoals een Frozen of prinsessen barbie taart…

Bekijk ook het blog met tips voor een prinsessenkamer.

Dinosaurus taarten…

Toen mijn zoontje klein was, was hij gek op dino’s. Een dino taart is dan ook superleuk. En je kunt ‘m zo ‘eng’ maken als je zelf wilt… Zie ook ons blog over dino cadeautjes onder een tientje.

Bekijk hier ook het blog met tips voor een dino slaapkamer.

Een echte voetbal taart…

Jongens en meiden die van voetbal houden, zullen deze voetbal taarten fantastisch vinden. Voor zijn zesde verjaardag had mijn zoontje de linkertaart op zijn verjaardag. Die met het voetbalveld erop.

Bekijk ook het blog met tips voor een voetbal slaapkamer.

Welke kinder verjaardagstaarten vind jij het leukst? Laat het ons weten in de comments!

Zie ook: