lol traktatie,lol surprise cupcakes,lol feestje,lol partijtje,lol verjaardag

LOL traktatie? Met deze tips surprise je iedereen!

Wil je een lol traktatie maken en kun je wel wat inspiratie gebruiken? In dit blog vind je een aantal leuke ideeën voor lol surprise traktaties!

Geen lol feestje zonder een lol traktatie!

Mijn dochtertje is sinds kort helemaal fan van lol surprise. Ook mijn nichtje is er dol op. Binnenkort krijgt zij een echte lol verjaardag en reken maar dat dat een leuk feestje wordt!

Is je kind ook helemaal dol op L.O.L. Surprise en ben je voor haar/zijn verjaardag toevallig op zoek naar leuke lol traktatie tips die vooral niet te moeilijk zijn? Lees dan even verder. En wees gerust: onderstaande kindertraktaties zijn ook nog eens super easy om te maken!

LOL traktatie tip 1: macarons

lol surprise macarons,lol traktaties,lol verjaardag,lol feestje
Macarons zijn doen het heel goed als L.O.L. Surprise traktatie…

Mmmm….. macarons! Ze zijn niet alleen super lekker; ze zien er ook nog eens hartstikke vrolijk uit. Ideaal dus om neer te zetten tijdens een lol verjaardag of weg te geven als traktatie. Het enige wat je ervoor hoeft te doen, is macarons kopen (of zelf bakken) en prikkers te maken met een lol poppetje erop. De poppetjes kun je zelf uitprinten en plastificeren m.b.v. een lamineer apparaat (o.a. hier te koop). Daarna knip je ze uit en voila: klaar is je lol traktatie!

Traktatie tip 2: L.O.L. Surprise cupcakes

lol surprise cupcakes,lol surprise trakteren,lol cakes met prikker erin,lol feestje,lol partijtje
Deze lol cupcakes zien er toch super vrolijk uit…

Als iets het altijd goed doet als traktatie, dan zijn het wel cupcakes. De meeste kids zijn er dol op. Koop of bak zelf cupcakes en plaats deze in vrolijke vormpjes. Strooi eventueel wat poedersuiker over de cakejes. Voor de poppetjes: print zelf je favoriete L.O.L. Surprise dolls uit, lamineer deze (zo blijven ze mooi) en plaats ze in de cakejes. Je cupcakes zijn nu klaar! Een ding is zeker: bij het zien van deze lol cupcakes, zul je alleen maar blije gezichten zien, denk ik…

LOL Surprise traktatie tip 3: bekertjes met spekjes erin

lol surprise traktatie,lol feestje,lol surprise feestje,bekertjes met spekjes erin
Bakjes met spekjes erin: ook leuk als lol traktatie

Ook leuk als L.O.L. Surprise traktatie zijn bakjes met spekjes erin. Super makkelijk om te maken en het ziet er leuk uit. Ik vulde de bakjes met spekjes, maar je zou er ook gezonde traktaties van kunnen maken en ze bijvoorbeeld kunnen vullen met fruit of popcorn. In plaats van de bakjes zou je ook van die eetbare ijsbakjes kunnen gebruiken. Kortom: je kunt er alle kanten mee op. Leuk toch?!

Oh, en vergeet trouwens de taart niet!!! In ons blog met LOL verjaardag tips lees hoe we deze LOL Surprise taart maakten.

lol taart,lol surprise taart,meisjes verjaardagstaart

Welke lol traktatie vind jij het leukst?

Zie ook:

2 Comments

  1. Pingback: LOL verjaardag? Let's party met deze 5 tips! - Jongens en meiden

  2. Pingback: Kinder verjaardagstaarten: kopen of zelf maken? - Jongens en meiden

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*