sunshine makeover OMG dolls LOL Surprise!,nieuwste LOL surprise poppen,nieuwste lol surprise ballen,pop die van kleur verandert

Nieuw: Sunshine Makeover OMG dolls van L.O.L. Surprise!

We hadden al zo’n zin in het voorjaar, maar met de nieuwe Sunshine Makeover OMG dolls van L.O.L. Surprise! kijken we helemaal uit naar de zon! Want wist je dat deze te gekke poppen verkleuren, zodra ze in aanraking komen met UV-licht? In dit artikel lees je er meer over.

L.O.L. Surprise! poppen die van kleur veranderen

Poppen van L.O.L. Surprise! die van kleur kunnen veranderen en er ook nog eens super tof uit zien: wie wil dat dat nu niet? Onze dochter had geluk, want ze kreeg er eentje toegestuurd (met dank aan Vertigo 6 en MGA Entertainment). Een feestje dus, dat al begon bij het uitpakken…!

Drie nieuwe Sunshine Makeover OMG Dolls van L.O.L. Surprise!

Hoewel alle drie de L.O.L. Surprise! Sunshine Makeover OMG poppen er te gek uitzien, was onze dochter helemaal blij met haar “Switches” modepop: een prachtige pop (van maar liefst 25 centimeter!) met pastelroze kleding aan. Switches heeft prachtige lange wit met zwarte haren en draagt een hippe rok, lange kousen en toffe boots in het roze. Ook aan de sieraden en de make-up (zelfs de nagels zijn gelakt!) is niets op te merken, dit ziet er allemaal helemaal tiptop uit. Maar wat nu het leuke aan dit alles is. Het verandert allemaal van kleur als je de pop in het zonlicht houdt Vooral de haren van de pop… We waren echt verrast toen we zagen hoe snel het haar veranderde van wit in… paars!

De poppen zijn o.a. hier te koop.

sunshine makover omg dolls,L.O.L. Surprise! Sunshine Makeover OMG poppen,nieuwe lol surprise poppen die van kleur veranderen,switches,sunrise,bubblegum dj,mga entertainment
De drie nieuwe L.O.L. Surprise! Sunshine Makeover OMG dolls
(v.l.n.r. Switches, Sunrise en Bubblegum DJ)

12 nieuwe Tots

Is je kind helemaal fan van de L.O.L. Surprise! ballen en de poppetjes die hierin zitten? Goed nieuws, want er zijn ook weer 12 nieuwe Tots uitgekomen om te verzamelen. Stuk voor stuk super vrolijke poppetjes in allemaal frisse kleuren die elk iets unieks hebben. Iedere pop heeft een eigen kleurverandering die de kleding, het haar of make-up/lichaam verandert. Op onderstaande foto zie je alle 12 de Sunshine Makeover Tots: wat zijn ze leuk hΓ¨…?!

sunshine makeover omg dolls,L.O.L. Surprise! Sunshine Makeover OMG tots,nieuwste LOL Surprise ballen

Bijbehorende accessoires verpakt in papier i.p.v. plastic

Naast de pop zelf, zitten er ook nog allemaal toffe accessoires in de bal. Denk aan een flesje (waarmee je je popje bijvoorbeeld kunt laten plassen), schoentjes en een sieraad… Wij waren blij verrast om te zien dat deze accessoires nu verpakt zijn in papier i.p.v. plastic. Ook de bal is nu van karton gemaakt. Een hele verbetering vinden wij, goed dat ze dit hebben aangepast!

Ben jij – net als wij – ook fan van de Sunsine Makeover OMG Dolls van L.O.L. Surprise!? Ze zijn o.a. hier te koop.