kanjam illuminated soccer ball,kanjam voetbal met verlichting,kanjam bal met verlichting,voetbal led verlichting,led voetbal,led verlichting voetbal,voetbal met licht,voetbal die licht geeft,verlichte voetbal,wit oranje voetbal die licht geeft,voetbal met lampje erin,bal met lampje erin

KanJam voetbal met verlichting

Een voetbal die licht geeft: hoe cool is dat?! Toen mijn zoontje de KanJam soccer ball en de nieuwe smart ball op internet en tv zag, wilde hij ze het liefst meteen gaan kopen. En ik geef hem geen ongelijk, want zo’n voetbal met verlichting is toch ook super tof om te hebben. In het donker helemaal!

Voetbal met verlichting

Deze fantastische voetbal met verlichting licht fel op zodra je ermee speelt. Ideaal en supercool als je ‘s avonds nog even buiten wilt voetballen in de straat. Neem deze mooie bal mee naar de camping en oefen tot in de late uurtjes je voetbalskills. Een ding is zeker: je steelt gegarandeerd de show met deze bal met LED verlichting!

voetbal met verlichting,voetbal die licht geeft,kanjam voetbal,lichtgevende voetbal,voetbal tv

Over de LED voetbal met verlichting

De KanJam Illuminated soccer ball is gemaakt van stevig PVC en kan worden gebruikt als trainingsbal. De bal kost € 29,95 en is verkrijgbaar in balmaat 5 (de meest gangbare voetbalmaat). In de bal zit LED verlichting die automatisch uitgaat als je er niet mee speelt. Batterijen zijn inbegrepen.

Nieuw! Smart Ball: de bal die telt

Nog nieuwer is de Smart Ball. De laatste tijd komt deze slimme bal steeds vaker langs op tv. De Smart Ball is ook een voetbal met verlichting en telt terwijl je aan het hooghouden bent. Ook geeft hij licht bij iedere aanraking. Echt een supertof ding, zeker als je kind veel van voetballen en hooghouden houdt. De smart bal is hier te koop.

voetbal met verlichting,bal die licht geeft,smart ball,smart bal,voetbal die telt,voetbal hooghouden

Zie ook: