Winterlaarzen voor heerlijke warme voetjes…

Winterlaarzen: als de dagen weer kouder worden, dan wil je graag dat de voetjes van je kind(eren) lekker warm en droog blijven. Vooral als kind graag buiten speelt, dan zijn kinder snowboots een echte must. Kinder sneeuwlaarzen zijn ook echt aan te raden als je vaak naar het bos of het strand gaat met je kind, helemaal als het sneeuwt natuurlijk. Ze kunnen dan heerlijk banjeren in de buitenlucht en krijgen geen last van koude voeten!

Winterlaarzen voor kinderen: waar let je op?

Bij het kopen van warme kinderlaarzen let je op de volgende dingen. Zo wil je bijvoorbeeld dat winterlaarzen:

  • gevoerd zijn (zorgt voor warme voeten)
  • lekker zitten
  • waterdicht zijn
  • een goed profiel hebben
  • er leuk uitzien!

De leukste sneeuwlaarzen voor jongens en meisjes

Kinder snowboots zijn er in allerlei soorten en maten. Hieronder zetten we de leukste en de fijnste voor je op een rij. Dus ben je nog op zoek naar leuke jongens of meisjes sneeuwlaarzen, lees dan vooral even verder!


Heerlijk warme meisjes en jongens winterlaarzen

Onderstaande kinder winterlaarzen zijn hip, zacht en stevig tegelijk. De snowboots hebben een heerlijk zachte voering en het materiaal is waterafstotend. Hiermee komen je kids de winter dus wel door. Je shopt deze hippe kinder snowboots hier.

kinder snowboots,hippe sneeuwlaarzen meisje jongen,antarctica snowboots goud zilver zwart

Warm gevoerde leren winterlaarzen

En dan deze heerlijke laarzen met een zalige zachte binnenvoering. Lekker warm voor de koude dagen en staan bovendien ook nog eens leuk onder een spijkerbroek of rokje. Hier te koop.

leren laarzen met bont meisje mango,winterlaarzen kind,meisjes winterlaarzen

Hippe meisjes snowboots

Het merk Sorel verkoopt heerlijke warme laarzen voor de winter. En ik kan het weten, want ik heb ze zelf ook! Echt, ze zitten als pantoffels: heerlijk… Deze meisjes snowboots zitten niet alleen geweldig, ze zien er ook nog eens super tof uit. Een ding is zeker: hiermee kan je kind zeker voor de dag komen in de winter! Hier te koop.

sorel snowboots,roze winterlaarzen meisje,meisjes snowboots,meisjes sneeuwlaarzen,hippe kinder winterlaarzen

Perfect voor koude dagen en voor in de sneeuw…

Deze kinder sneeuwlaarzen van het merk Icepeak zijn super stevig en heerlijk warm. Verkrijgbaar in o.a. het wit, zwart en bruin. Of je nu kiest voor snowboots met vetersluiting of met klittenband… Met deze sneeuwlaarzen zit het de komende winter wel goed! Hier te koop.

kinder snowboots,kinder sneeuwlaarzen meisje jongen,icepeak snowboots zwart wit bruin

Moon Boots in de kleuren van de regenboog

We waren meteen verliefd bij het zien van deze super toffe, gouden sneeuwlaarzen van het merk Moon Boot. Heerlijk warm en super hip! Hier te koop.

winterlaarzen kind,moon boot goud,moonboots,snowboots meisje jongen,roze sneeuwlaarzen snowboots,groene snowboots,witte snowboots kinderen,warme sneeuwlaarzen kind

Meisjes snowboots met print

Zeg nou zelf: deze meisjes winterlaarzen zijn toch te gek! Verkrijgbaar in meerdere kleuren en met bijvoorbeeld hartjes- of panterprint. Te leuk toch en hier te koop.

meisjes snowboots,meisjes sneeuwlaarzen,roze snowboots,roze sneeuwlaarzen kind,antarctica snowboots panterprint hartjes

Stevige kinderlaarzen voor in de sneeuw

Naar het bos terwijl het koud is, een sneeuwpop maken met vriendjes… Met deze stoere kinder snowboots kan het allemaal. Erg handig is het trekkoord, waarmee je de laarzen nog iets dicht kunt maken. Fijn tegen de kou! Hier te koop.

stoere jongens sneeuwlaarzen snowboots nelson kids

Winterlaarzen van Olang

Deze toffe rode en roze kinder snowboots van het merk Olang zijn warm gevoerd met teddy en hebben een aantrekkoord, waardoor de voetjes van je kind heerlijk warm blijven. Aanrader! Hier te koop.


Druppies winterlaarzen

Heerlijke warme laarzen met een uitneembare binnenvoering. Ideaal, want zo kun je ze in meerdere seizoenen gebruiken. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Je shopt deze fijne winterlaarsjes hier.


Kinder snowboots van Nijdam

Leuk zijn ze: deze kinder snowboots van het Friese schaatsmerk Nijdam. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Meer informatie vind je hier.


Snowboots voor kinderen van Decathlon

Ook Decathlon verkoopt fijne, waterdichte kinder snowboots die heerlijk warm zijn, comfortabel zitten en die je gemakkelijk aan en uit kunt trekken. Heerlijk voor in de sneeuw en verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Handige winterlaarzen ook, met dat klittenband en voor een prima prijs! Meer informatie vind je hier.

Sneeuwlaarzen van Bergstein

Deze winterlaarzen van het populaire merk Bergstein hebben een heerlijke teddyvoering aan de binnenkant. Ze zijn o.a. hier te koop.


Betaalbare winterlaarzen van Scapino

Ook het merk Scapino verkoopt fijne sneeuwlaarzen voor het hele gezin. Dus of je nu op zoek bent naar stoere jongens snowboots, hippe meisjes winterlaarzen of snowboots voor papa of mama… Neem zeker even een kijkje op de website!

snowboots scapino,goedkope snowboots jongen meisje

Welke kinder winterlaarzen of snowboots vind jij het leukst?

Zie ook: